Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 099
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 440
Тъпкано със стоки е във Фантастико, в Била поначало асортиментът е беден. В Кауфланд не ходя често. Та моето обяснение е, че в Лидл процентът на вносни стоки е по-голям и оттам - криза с доставките. Докато Ф и Б разчитат повече на местни продукти и там засега няма проблем.

# 1 441
Люто ти завидях за чорапите. К ми е далече, в хубавото време става за разходка дотам, ама в студа... искам, но нямам желание Joy

Взех си от миниатюрните палачинчици (40 бр.). Харесаха ми, ама се удържах да взема още, че ще ми замине нисковъглехидратието. А и снощи не видях има ли останали пакети.

Кърпичките на Сиен (ако не бъркам марката) май седят до шампоаните и сапуните (които ги разделят от бебешките мокри кърпи), а за сваляне на грим са отсреща до памука и превръзките. На мен ми беше странно що само онези на Trendy са при тоалетната хартия.

# 1 442
Здравейте!
Ходих за Лаврак - мнооого дребен. Не взех - ще ядем яйца. От мини палачинките имаше много - подминах ги преди да съм размислила.
Видях модерните домати дето не са Кумато, обаче останали "най-хубавите" та следващия път.
Взех други коктейлни, че ми се хапват със сиренце, зехтин и риган.

# 1 443
  • софия
Малки мокри кърпички Trendy взех от малките регали около лентата при касата (Халите). Може да има и другаде, но не знам.
На обяд кейл имаше на Халите със сигурност. Ходих да взема уши за човека, който пазарува по списък, защото според него на Т. Александров не било имало.
Казах му хубаво да огледа чугунената тенджера. Еми, има чукнато на капака и е паднало малко парченце от покритието, но вече готвя в нея. Здраве да е, ще ми е на късмет.

# 1 444
Суийт Марманде май беше сортът...ако го повторя още няколко пъти, ще го запомня 😄
Този кейл ми беше много вкусен като гарнитура на хек. Задушавах по-дълго, следващият път май ще стане по-бързо директно на пара или бланширан, както препоръча Морена 🙂
Скрит текст:

На опаковката не пише "кейл", а "листно зеле". 🙂  

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 19:57 от dolce miele

# 1 445
Този кейл и аз го издирвам и сигурно като видят как го грабим, до 1-2 седмици цената ще тръгне нагоре 😁

# 1 446
Някъде около алабаша стоеше при нас (кейлът). Много ми харесва как е опакован- като пощенски плик, много удобно- и може да се залепя повторно стикерчето. 🙂

# 1 447
  • софия
Да, над алабаша беше и на Халите, в самото начало след входа, на регалите за ПиЗ от страната на зеленчуците.

# 1 448
Този кейл и аз го издирвам и сигурно като видят как го грабим, до 1-2 седмици цената ще тръгне нагоре 😁
А сега на каква цена е? За колко грама?

# 1 449
3,49 или 3,59 лв мисля, че беше цената на кейла.

# 1 450
Кроасаните се появили, да, с жълт етикет  - "Ново, кроасани с 23% масло", ама свършили.
Имат ли промяна в цената

# 1 451
  • софия
300 gr/цената, която долче е писала. Кг беше 11 или 13 лв.

# 1 452
  • София
Кефи ме как изведнъж всички се зарибихте по кейла! Да ви е вкусно! На всички, които сте го приготвили ми се иска да ви дойда на гости. Stuck Out Tongue

За новата брошура си пожелавам намалено авокадо, пуешки бутчета, валериана и може някоя друга рибка. Чудничко!
Аз утре ще скокна за черен ориз от делукс серията и тиквички, чудих му се вчера, даже го бях взела, ама после размислих и го върнах. МП пък днеска пожела пълнени тиквички с кайма и черен ориз...така че, пак ще се ходи.
Последно време все печеля от скреч картите, ама само глупости и продукти, които не консумирам.
Имам купон за фъстъчено масло или лешников крем с 20% намаление, 2 броя нектар банан  за 2лв, протеинови фафли, ама с полофин кофа захар в тях.Не мерси! Ако някой иска, знаете процедурата. Пишете ми.

# 1 453
  • софия
От утре има намалено био авокадо. На нас ни е много вкусно, има леко сладък вкус, доколкото авокадото има вкус.

# 1 454
Ако намалят зеленийките от 3,79 лв прилично, може и да взема...за да ми излязат на предишната им редовна цена! 😄
SpaceMeOut, отдавна исках да опитам кейл, но все не намирах. Сигурна бях, че ще ми хареса... 🙂 Иска ми се да го пробвам и на чипс.
Някой определи пръжките на подметки...Според мен, приличаха по-скоро на нещо като чипс (естествено, парченцата не бяха чак толкова тънки, а като някои снаксове). 🙂
Пийкок, имат някакво увеличение на цената, но не запомних с колко точно...

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 20:31 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт