Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 906
  • 2 478
  •   2
Отговори
# 165
  • София-Младост
Минах набързо днес и не срещнах безглутеновото брашно (там където предполагах да е, си стоят още тия коледните, не беше и на късите страни откъм касите, забравих само при диетични да погледна и не знам къде иначе), та ако сте го видели къде стои...  моля!
При сметана, захар, овесени ядки, зърнени закуски...там съм го виждала.

# 166
  • Sofia
Благодаря, Ала-Бала, не се бех сетила... то и червената леща си стои на мястото...

# 167
  • Сливен
Морена,безглутеновото брашно е в по-различна опаковка от стандартните брашна,като на варивата е,но по спомен е непрозрачна.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 17:00 от oesi

# 168
Мернах го при нас до другите брашна.

# 169
  • София
Намерих си едно листо до саксиите (не съм го откъснала, не правя такива неща) и ще се опитам да го превърна в растение.
От едно обрулено парченце от лидлски кактус, голямо колкото малка паричка, стана прекрасен кактус с безброй разклонения. Joy И при теб ще се хване! Wink

И аз имам купон за еклери - ако на някой му трябва. Wink

# 170
Някъде да е изостанал ръчен миксер?

# 171
Аз пък си взех акумулаторната метла от миналата седмица и се оказа много успешна покупка. Дано ми издържи по-дълго.

# 172
  • София
Добрее ли се държи в полет  до Лидъл😂

Шегувам се, сетих се за вица.

# 173
  • София
Аз пък си взех акумулаторната метла от миналата седмица и се оказа много успешна покупка. Дано ми издържи по-дълго.
🤭 🤭😅

# 174
Нови ли са тези батерии, т. е. това е новата им опаковка или са нов вид самите батерии?

# 175
  • Буркина Фасо
в момента има ли някъде бамбони Мерси на промоция ?

# 176
  • на третия етаж
Привет, дами! Да сте здрави и усмихнати през Новата година, да се радвате на успешни покупки от Лидл.
За Коледа ми подариха тройка потничета от любимия магазин, но с тънки презрамки. Дали да се пробвам да ги върна -  имам касовата бележка и не са разопаковани?

# 177
  • Буркина Фасо
пак отхвърлен от пожеланията за Новата година Smiley

# 178
Можеш да пробваш- дали ще се съгласят...май зависи от служителя на каса...

# 179
Мерси купих преди Нова година от Билла. Голяма кутия за 14.99.

Общи условия

Активация на акаунт