Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 219
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 755
От намаленията взех само Термометъра, че малкото чудо не издържа други.
Заека стана божествен- готвих го със течна сметана- 200 мл, но другия път и аз ще сложа картофи, моркови и повече сметана. Заквасената като я готвя ми става на парцали и не съм пробвала рецептата с нея.
Вчера за рождения ден спретнах торта от Лидл продукти( ще снимам после) течната сметана затвърждава мнението ми - страхотна е.
И за подарък ми цъфна нарцисчето ( отново са от Лидл)
Знаете ли колко време ще издържат без вода? 10-12 дни или да си ги взимам за София

# 1 756
  • Sofia
А, аз пилешко готвя и като аламинут на тиган. Няма шанс заешко да стане така, нали?
Гърдите, ама чак аламинут ... Simple Smile

# 1 757

В Лидл сега са пуснали апарати за измерване на кръвно налягане (ако не е същия, подобен), някой има ли отзиви? Мисля, че цената беше около 40 лева.

# 1 758
О, Мила, много е яко с тези камъни в саксиите.

# 1 759

В Лидл сега са пуснали апарати за измерване на кръвно налягане (ако не е същия, подобен), някой има ли отзиви? Мисля, че цената беше около 40 лева.
Имаме подобен, даже два, другият на свеки е от Кауфланд, доволни сме.

# 1 760
  • Sofia
Аз готвя и със заквасена сметана - много любимо у нас ястие - бавно готвено.

Скрит текст:

А  течна сметна ползвам много повече... имаме любимо ястие с риба и лимонов п-р Simple Smile

# 1 761

Имаме подобен, доволни сме.
Колко е дължината на маншона?

# 1 762
Колко е дължината на маншона?
Скрит текст:

# 1 763
  • Пловдив
Не съм опитвала заека със сметана. Звучи вкусно като идея. У нас се готви основно със сини сливи, масло и лук и всички го харесват така. Тази комбинация също е идеална за по-сухи меса, но стига да възприемате сладникавия  вкус с месото. Може и с дюли, но със сливи е по-вкусно.

Аз заек без глава не купувам!!! През студентските години една гад ни гощава със заек и на тръгване ни показа котешката глава. Fearful Извинявам се на чувствителните, които ще го прочетат, но още ми става зле като си спомня. По форма, цвят, че и вкус, голяма разлика в месото им няма, когато се приготви.

# 1 764
Наистина гадна тема, но щом се повдига, да кажа, че одрано животно няма да мога да кажа заек ли е или другото, независимо дали му стои главата. А като е с глава изобщо не мога да го премятам по съдовете. Предпочитам разфасовано месо, дори в този му вид без глава ми е малко тегаво.

# 1 765
  • Пловдив
Наистина гадна тема, но щом се повдига, да кажа, че одрано животно няма да мога да кажа заек ли е или другото, независимо дали му стои главата. А като е с глава изобщо не мога да го премятам по съдовете. Предпочитам разфасовано месо, дори в този му вид без глава ми е малко тегаво.
Аз го купувам с глава от познат, който гледа зайци и не го готвя с главата, разбира се. Но държа да видя. Не ядем много често заек, но много ни харесва.

# 1 766
  • Велико Търново
Знам, че е офф топик, но тук аудиторията е много голяма и си позволявам да сложа линк към друга тема от форума
https://m.bg-mamma.com/?topic=1405129
Моля ви, който може да се включи и помогне!
Аз съм от провинцията и няма да мога да помогна с тромбоцити за Али, но нека поне споделя това и тук, за да стигне до повече хора!
За съжаление, много деца имат нужда от кръв ежедневно, знам това и от всички майки с който лежах в какви ли не отделения! Даряването на кръв е нещо толкова малко, а толкова безценно! Започнете годината с едно малко дело, то може да е всичко от което някой има нужда!

# 1 767
По боклучавост азиатската седмица удря в земята и американската, сега осъзнавам. Нищо не можах да харесам. Маринованият джинджифил е с аспартам и захарин. 😂 Появили са се и зеленчуковите такоси, и тях не можах да приема като състав.

# 1 768
Предлагам този купон

# 1 769
Тази седмица констатирах ,че разнообразието на хранителните продукти в Лидл силно намалява. Цели вани полупразни или заети от един-два артикула.Какво става?

Общи условия

Активация на акаунт