Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 922
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 145
На Раковски имаше доста азиатски неща, обърнах внимание специално на супите - имаше доста. Явно големият интерес е бил към пилешките гърди, защото имаше единични бройки. Аз заредих от телешкото доволно, за половинката взех и пица. Изненадах се на новите опаковки във фризера, защото бяха старите в брошурата. Даже проверих на четеца за цени, Трилогия станала Meat Lover Flushed

Зареждаха на месото, иначе щях да снимам какво видяха очите ми. Малки кръгли кутийки със свински черва. Цената май беше 3.99, като отдолу, където по принцип пише цена за брой или килограм, имаше цена за 100 метра Joy Та 39,90 бяха 100 метра свински черва, да знаете Joy

# 2 146
И Meat lover e оригинално 😆

# 2 147
Някой може ли да ми каже пълномаслената извара на Пилос на каква цена е в момента и с какъв грамаж е?

# 2 148
  • Русе

Тази ли? Хм, сега заради вас отварям дигиталната бележка и виждам 1,79..почти съм сигурна,  че на етикета беше с по- ниска цена, килограма излизаше 6 и нещо..

# 2 149
Има и 9,4...9,7% ли беше...🤔 Но не знам актуална цена...около 1,99 беше преди като че ли...

# 2 150

Тази ли? Хм, сега заради вас отварям дигиталната бележка и виждам 1,79..почти съм сигурна,  че на етикета беше с по- ниска цена, килограма излизаше 6 и нещо..
cvete7575, не тази Simple Smile има една в червена опаковка, пълномаслена е 9,7% мисля беше

# 2 151

Миналата седмица беше намалена, взех я на 1.29 в събота.

# 2 152
Eфибуш, "тухлите" трябва да са блокчетата за йога...🙂🤔

Те са. Ама са скъпи в Лидл, аз така се прецаках навремето.

# 2 153
Не знам дали са скъпи...не съм им следила цените на други места...

# 2 154
Междудругото в приложението се появи някакво поле за въвеждане на код за ексклузивни купони. Някой да има инфо какво ни готвят?

И някаква 25% отстъпка за парфюмерии Дъглас ми излезе, тъкмо го скрийншотнах и се затвори. Не можах да видя какво е.

# 2 155
  • Велико Търново
И аз сега разцъках, но не откривам повече инфо от теб, Марина.

# 2 156
Мале, какво става в Лидл ? Ма той празен, бе. Ходих за кашкавал. Няма. Взех малко олио на 3.49. онова на прИмоция другата седмица на 3.79 не разбирам кое му е келипира

# 2 157
При мен няма такова нещо изобщо...
Мнение за този флан карамел?

Пийкок, май Омега 9...🤔😃

# 2 158
  • Велико Търново
Флана е вероятно някакъв бъркоч, но съм си го сложила в списъка за пазар... Ако има да се пробва, нали са аванта 2 кофички Simple Smile

# 2 159
Взех флан,  не е много сладък, и няма общо с крем карамел, не ми хареса особено. Иначе заредих мас, мляко, сметана, сос за спагети, брашно Белбейк взех последните 3 пакета, онзи ден имаше 3/4 пълен палет- днес само 4 пакета /единия скъсан/.
И аз видях тези чревца, ама не разбрах варени ли са, печени ли, ако някой е взел моля да сподели, че у дома нещо с масълце го правят, аз не ям, ама ме питаха.

Общи условия

Активация на акаунт