Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 142
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 225
Е, значи ще добавя канела. Laughing Ние купуваме канела на килограм (буквално), но никога не съм слагала на месо.

# 226
в арабската кухня се прави доста. покрай един познат арабин го намразих навремето това. иначе канела още обичам.

# 227
Точно идех да кажа, че в рецептата за агнешкото, което правих наскоро, също има канела. Бях малко скептична но се получи наистина страхотно. Рецептата е ливанска.

# 228
Канела има в лидълското къри и по тази причина на мен не ми харесва то. Иначе канела за сладкиши употребявам умерено, но в къри ми идва прекалено, защото този вкус е преобладаващ.

# 229
  • In transit
Долче, то нали знаеш, ако има нещо което не харесваш, го усещаш  😁
Аз съм така с карамфила...колкото и да е скрит го надушвам. Joy

# 230
  • София-Младост
в момента има ли някъде бамбони Мерси на промоция ?
В кауфланд малката кутия е на цена 5.99.

# 231
Няма канела в подправката за пиле. 😉

ама виж на Mariat ѝ бие.
Има, има. Прочети добре съдържанието на пакетчето.
Харесва ми комбинацията на месо+ канела, но точно тази подправка от Лидл ми е по- наситено канелена от необходимото.

# 232
Да ви изглежда това познато 😀😀😀 (вече и в кината, аааа, извинете, любимия магазин:

# 233
благодаря, че сподели, че щях да се прецакам Wink

# 234
Дами, ако това е подправката- Долче я е сложила назад, това е само увеличен скрийншот , или имам нужда от очила, или канела няма:

# 235
Ето, на моя пакет има канела. Много странно.

# 236
Две различни по състав пакетчета, май не е само канелата. Значи както винаги  - “чети етикета”, т.е. състава. Така пазаруване само за 20 мин. май няма да се получи.

# 237
Оф, и хартията в кутия е станала като сопол. Явно и тя ще е еко...

# 238
едната подправка за пиле 1-вата снимка е произведена в БГ
другата е в ПОЛША- т.е.  е съобразена за полския вкус Simple Smile
там е "кюча от мазето"

# 239
  • Бургас
На първата снимка не виждам да пише къде е произведена, а само че е ЗА Лидл БГ, докато на втората че е В Полша ЗА Лидл БГ Wink
Иначе и аз се чудех какво я хвалите тази подправка, след като съм взимала за проба и дечко категорично отказа да яде пилешко овкусено с нея, на мен също ми идваше странна и леко неприятна и я метнах. Дори четейки състава се зачудих кое пък от тези съставки ще да ми е било гадно, след като ползвам всичките, но явно съм опитвала тази от втората снимка.

Общи условия

Активация на акаунт