Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 710
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
О, и нашите късмети не са в печиво, излишна занимавка е според мен и листчетата все се омазняват и кофти се четат.
П.П.  И ние бяхме с по-малко и като количество и като видове храна - печено месо с Табуле и два вида салати без въглехидрати. Имахме и ябълков сладкиш за десерт. Това е.
Но пък и настроението ни липсваше  и за Коледа,  и за НГ... не знам защо.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 19:15 от Morena

# 76
Направих погача/милинки, но едри парчета/, върху всяко парче набучих клечки зъби, проболи листчета с късмети. Не ни се ядеше баница, а питка / милинки със сирене. Въобще, мн.скромно и щадящо хапнахме , за първи път съм толкова обрана на Нова година.
Днес отидох само заради купоните за 1 ст. - бонбони от профила на ММ и фъстъци от моя профил. Другите купони изгоряха, по спомени май нищо не ми грабна вниманието от тези купони. И мед с купон за два лв.намаление не взех, купуваме си домашен от познат производител.  Но взех бидонче с течен сапун
Хора имаше и някак поразхвърляно беше, а и нали нареждат за новата седмица.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 19:34 от *Камея

# 77
Aма казвайте и какви късмети са ви се паднали, каква е тази оскъдна информация. Smiley

Дайте идеи за приготвяне на паста Триколоре. Взимах я от Лидл и ми отлежава.

# 78
Здравейте! Някой ползвал ли е този уред и има ли мнение за него? Действа ли, има ли някакъв ефект?

Категорично не. Прочетете в темите за красота са писали много.
Уредът е с много силен вакуум и прави синки. Черни точки се премахват след запарване на кожата с озонирана вода и екстракция от козметик/дерматолог. В домашни условия не става.

# 79
  • На изток от Ада
За много години , ЛИДЛци ! Да сте живи и здрави !
Аз съм на гости на майка ми от 17 12 та не съм ходила в Лидл. Видях брошурите де.

# 80
  • Sofia
Не казваш каква е пастата, мани цветовете... Ето моите варианти с паста - https://morrennaa.blogspot.com/search/label/%D0%9F%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0

# 81
Здравейте!
Търся дали някъде е останал миксер от тези ръчните по 30 лв, които пуснаха преди 2-3 седмици.

# 82
  • Пловдив
Aма казвайте и какви късмети са ви се паднали, каква е тази оскъдна информация. Smiley

На мен се падна новата кола и семейното щастие. Дай боже на всеки! Simple Smile
Всяка паста е чудесна за фалшиво мантъ.
Пакет макарони, 1 1/2 кофички хубаво кисело мляко, 3-4 скилидки чесън, сол на вкус, сух джоджен, 2 средни глави лук и олио. Варят се макароните, отделно се смесват киселото мляко със солта и счукания чесън. Заливат се с този сос сварените макарони, наръсват се със стрит джоджен. Накълцаният лук се запържва и когато започне да се карамелизира се излива запръжката в макароните. Разбъркват се, охлаждат се и се ядат скришом, че свършват бързо. 😋

# 83
  • shumen
На мен ми се падна нова кола.
Аз днес ходих до Лидл,но нищо интересно нямаше.

# 84
На мен ми се падна " вълшебната лампа на Аладин" Wink късметите ни бяха писани от деца и бяха някакви с благотворителна цел купени Wink
Във вашите магазини има ли дамски самобръсначки за еднократна употреба? РозАвките , дето са по 6 бр мисля?? Гледах, гледах... Няма ги Sad

# 85
Шегувате се..и на мен нова кола! Laughing

Рецептите ви са много хубави, записвам ги, благодаря много! Не казах за вида на пастата, понеже не знаех, че има значение. Smiley А то тези цветове нали дават различен вкус, не съм яла триколоре скоро, но май така беше. Thinking

# 86
  • Буркина Фасо
На мен ми се падна нова кола.
Аз днес ходих до Лидл,но нищо интересно нямаше.

Шегувате се..и на мен нова кола! Laughing
а аз все си мислех, че в Лидл ходите за мръвки Smiley
избор на нови коли има и по моловете.
там избора е по-богат. гледайте да не ви фанат rotfImbo

# 87
  • Sofia
... Не казах за вида на пастата, понеже не знаех, че има значение. Smiley А то тези цветове нали дават различен вкус, не съм яла триколоре скоро, но май така беше. Thinking
Улеите на ригатоните например, както и дупките им и  на макароните; орекиетето са за да задържат сосове, както не могат  например спагетите и другите дълги.  Пък широчината на  лингиуини, талиатели, папардели и т.н. също си има значение. Simple Smile
А тия трицветните освен за визия... ако ги пробваш чисти, да хванеш вкусовете им, ама ако им добавиш нещо... Simple Smile

На мен се падна парата от питка на Бъдни вечер. А късметите от баницата -  "пари" и "щастие".

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 22:21 от Morena

# 88
И моят е кола, и една тъпня от едно гости:
Две парчета торта хапни, и на фитнес отиди. 🙄

# 89
И моят е кола, и една тъпня от едно гости:
Две парчета торта хапни, и на фитнес отиди. 🙄
Лидл са се погрижили и за двете - имат торта и фитнес неща от другата седмица Wink

Общи условия

Активация на акаунт