Лидл 159 - Януарско ново начало

• 137 649
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Ние ходихме за брюкселското зеле - беше си с нормално намаление (червен етикет) на 1.49лв, не с купон. Взех и италианската салата с купона и една друга и обичайни неща - кашкавал на РС от Алфатар - 800г (любимият ни), пр. мляко (на Олимпус минахме), фурми, шоколади, броколи, Камембер и синьо нямаше разбира се, ама защо и Брито липсваше... подозирам, че ще се появи с нова цена.  
О, и круши Наши взехме - на 2.99лв, по-евтини от другите круши, а са ни и любими. Simple Smile
Странно ми беше усещането, като след почивен ден, пък не е понеделник, а последен ден от брошурата/неделя...

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 13:43 от Morena

# 61
  • София
Вегански те и безглутенови бяха заредени  в пълен размер.

# 62
  • София
Отдавна не бях разглеждала толкова безинтересна брошура на Лидл. В понеделник ще  вляза само за хляб.

# 63
Здравейте!
Има ли сред вас такива,които са ползвали електрическа грейка за крака?
Купих такава за майка ми,но като я включих да изпробвам топлеше едва-едва на последната степен.
Дали са всичките такива или просто се е случила с дефект.Върнах я естествено,но не ми я подмениха ,а направихме рекламация и ще чакам или да я поправят или да я сменят,но в рамките на месец

# 64
Здравейте и Честита Нова 2022!
Някой някъде дали е засичал кафемелачката silvercrest Rolling Eyes за София питам? Развали се нашата и я върнахме като помолихме за ремонт или за нова, но за съжаление ни върнаха парите

# 65
Здравейте!
Има ли сред вас такива,които са ползвали електрическа грейка за крака?
Купих такава за майка ми,но като я включих да изпробвам топлеше едва-едва на последната степен.
Дали са всичките такива или просто се е случила с дефект.Върнах я естествено,но не ми я подмениха ,а направихме рекламация и ще чакам или да я поправят или да я сменят,но в рамките на месец

Пробвах я веднъж и на 6 степен в действителност очаквах повече, но ми е достатъчно топло. Не бих казала, че съвсем не загрява. Дано по-бързо ви я заменят или върнат парите.

# 66
Другата седмица ще взема само течния сапун XXL и червена леща.

# 67
  • Sofia
На мен ми харесва новата брошура, нали охарчването мина, идеално щадяща е.
Да не забравяме и хаоса с доставките и те така...
Страдам си само за сгъваемите торбички.

# 68
По повод стикерите, и в Ирландия ги има

# 69
Странно ми беше усещането, като след почивен ден, пък не е понеделник, а последен ден от брошурата/неделя...
Е, след почивен ден точно си е...😉 Народът е изял храната и пак е в магазините...😄
Скрит текст:
Аз забравих да ви се похваля какъв мързел ме обхвана на 31-ви. 😁 Реших, че тази година няма да правим питка, сарми, нито баница за НГ. А късметите ще теглим от...купичка! 😆 Гарнитурата за печеното пиле беше руската салата, не правих други салати, нито печени картофи. И малкото вино, което пия обикновено на НГ, пропуснах. Ами, много добре ни беше и така. 😃  
Днес мислех да ходя за пълнозърнесто брашно, но може и да пропусна...🙂

# 70
Здравейте, пилешкото филе в Лидл, на каква цена е, някой да се сеща? Не говоря за пиле Росо, а това, което е тяхна марка, мисля.

# 71
Здравейте,
подарявам този купон, изтича след 6 дни:

Ако някой се интересува, да пише на лични.

# 72
Здравейте! Някой ползвал ли е този уред и има ли мнение за него? Действа ли, има ли някакъв ефект?

# 73
  • София
Честита нова година, много здраве и успехи на всички.
Тамън си викам : ау колко малко сте писали , а то, имало нова тема.

# 74
Долче, и ние теглихме късмети от една купичка с играчки за елха : ))

Общи условия

Активация на акаунт