Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 027
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Скочих заради кроасаните, ама нъцки, що изчезнаха тези удобни кифли за закуски, не искам с пуешки кренвирши, таквиз работи не ям, не ме пращайте в Метро много ми е далеко, ще си чакам някой ден да ги пуснат отново, или ще трябва в Била да ходя . Банани купих ама хич не са сладки, сигурно са зрели някъде по корабите, докато дойдат у нас, мандарините горе-долу са читави,  и портокалите бяха зле и не взех. Награбих един черен хляб и се прибрах и това е.

# 196
Свинцкият врат стана чуден във фурната с картофи и в единия ъгъл с дайкон за мен. 😍 Не успях даже да го снимам...😅 Нарязах го като ветрило, намазах с малко мазнина, лидълско къри и лидълска подправка за пиле, малко сол ръснах- с останалата мазнина намазах картофите и дайкона (и двете на едри парчета), сложих съвсем малко вода на дъното на тавата. Обърнах месото половин час преди края на печенето, а другите неща разбърках. Много вкусно беше, даже малката хапна доста повече месо този път (обикновено обира възможно най-много картофи и хапва по-малко от месото). 😄

# 197
Тази подправка за пиле е много хубавка. На всичко върви Wink а аз не съм много по подправената храна.

# 198
  • Буркина Фасо
в момента има ли някъде бамбони Мерси на промоция ?
И тук:
Скрит текст:

Или както се казва в една реклама: скоро и при вас.

1:0 за теб Smiley
раздвижи ме напразно. на тази цена ще са от 6-ти.

# 199
Тази подправка за пиле е много хубавка. На всичко върви Wink а аз не съм много по подправената храна.
Да, на всичко върви (с което съм пробвала)- пиле, друг вид месо, ориз, картофи, зеленчуци, даже в манджи и мусаки съм слагала. 😃 А заедно с кърито също се получава интересен вкус.🙂

# 200
На Ф. все са така офертните периоди, от четвъртъците, долу на брошурата е видно, но съм им свикнала.
Скрит текст:

Тръгват из страната - имат вече в Перник, последва Ботевград, ще ги видим докъде още.

# 201
Феникс, пращайте Ф. и към Пловдив...😃

# 202
Долче, мога само да ви пратя по куриер нещо от магазина, не им знам на собствениците плановете…
Случайно някой да е пробвал от Л. да вземе повече от 5 бр. сок ябълка и джинджифил, изчезва ли след тази бройка със сигурност отстъпката от офертата?

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 23:12 от fenyx

# 203
Раздели ги в 2 сметки

# 204
Не съм им се засилила толкова (за разделянето на сметките знам) , но любопитствам дали за всеки артикул прилагат онова ограничение от първата страница. Защото се е случвало понякога повече от 5 бр. (редовна цена) да вземем, а пък нали и за т.нар. обичайни количества е пак толкова бройката според същите тези ситни буквички.

# 205
Имаше някъде из темите назад обяснено кога и как е това. По някакъв критерий се водеха различно промоциите, ама не запомних подробности че не сами трябвали по-големи бройки от нещо. Не говоря за купоните дето ясно си казват че са примерно до 3 бройки, а за другите промоции.

# 206
Начин целия врат сте изяли, парченце не сте ми оставили.....

# 207
  • Велико Търново
Каква е тази чудодейна подправка за пиле?

# 208
Каква е тази чудодейна подправка за пиле?

# 209
Дай сега и задната страна на пакета де, да видим какви неща има в нея Grinning
Скрит текст:
На друга марка подправката за пиле много ми харесваше и понеже си е смеска, не успявах да "надуша" кое е толкова особеното. И естествено се сещах като вече съм хвърлила пакета. Накрая я търсих в магазина като отидох, да прочета какво толкова има в нея. Розмарин било - толкова характерна миризма, обаче смесен с останалите по-прозаични неща е по-труден за разпознаване. Комбинацията поне за моя вкус е много добра. Та вече не купувам въпросната подправка, защото докарвам доста близък резултат и вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт