Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 126
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Бургас
Елизабет,  и при нас бяха на 1,79 като ги взех вчера, днес може и тук да са на старата цена Wink

# 1 306
E, Феникс, че то в моята запечатана кутия нямаше изобщо и следа от лъжичката, в отворена кутия е толкова по-лесно да няма! 😷 Като гледах вчера как някои хора отварят кутии (и на други артикули), как се изсипва и разпилява съдържанието върху другите кутии...Направо недоумявам защо обръщат кутиите наобратно, за да извадят стоката, аз вадя или издърпвам нагоре. А колко му е и някой да си открадне лъжичка- някои хора нямат никакви скрупули...🙄 Бих взела намален с 30% термос, ако само лъжичката липсва. Или ако е последна бройка и много ми трябва... Но за редовната цена да няма лъжичка в запечатана кутия... 🤪 Друг път пускали ли са ги тези термоси за храна?
И за джинджифила си права (по състав, не съм опитвала), но май така го правят по принцип, с доста захар...не знам дали има друг вид...
Морена, мисля, че ще ми хареса кейл с бъркани яйца. Аз съм почти всеядна.
Скрит текст:
Вчера гледах на топлата витрина в Т-маркет свинските уши на промоция- около 20 лв/кг. 🙄 Редовната цена беше около 22-23 лв мисля. Струва ми се, че са поскъпнали и преди няколко месеца цената на ушите от витрината беше 15,90 лв/кг- но може и да бъркам. По принцип, никога не съм опитвала, само съм поглеждала към тях. За над 20 лв/кг бих предпочела направо месо. Но ми е леко любопитно да опитам някой път какъв е все пак вкусът им. Към шкембе имам много по-големи задръжки и дори и не ми се опитва, както и разните езици- но пък за много хора езикът е страшен деликатес...а аз "бягам" надалеч, без дори да съм опитвала език. Едно време обаче си мислех, че морски дарове никога няма да опитам- ами, бях на гости, почерпиха ме с ризото с морски дарове и нямаше как да не опитам...😅 А сега даже обичам. Та за някои неща е въпрос на вътрешна нагласа, дори не чак толкова на вкус. 😉
При нас няма от онези закуски пици със салам...има пица багета по 1,19 лв и закуска пица (бутерките).

# 1 307
  • Sofia
...Вече всяка покупка в Лидл трябва да я оглеждам, взех наскоро яйца  - после видях, че едно яйце липсва - не е счупено и да е махнато, нямаше и следа от него (погледнах отдолу опаковката преди да я взема - ако има счупено обикновено има мокро петно, ама явно е трябвало и да я отворя за проверка).
Винаги поглеждам отдолу и след това отварям да видя няма ли пукнати, но непротекли, каквито нерядко съм срещала.
Търсих мангото от приложението на 1.79лв - няма. Говорих със служител, изобщо не знаеше за Лидл приложението, учуди се че имало такова. Коментирахме, че се разминават нещата в брошурата и приложението и каза, че щяла да обърне внимание където трябва, че не съм била първата дето питам за продукт по този повод.

Взех си куките (за месо) и аз. Simple Smile Ще ги ползвам за кухнята да окачвам посуда. Simple Smile
И забравих да погледна за кроасаните... толкова време липсваха, та отвикнах вече...

Elizabet, благодаря! Simple Smile

# 1 308
Има ли корнфлекс в Лидл,който наподобява вкуса на този,който е към активията закуска?

# 1 309
Примерът беше само илюстративен и свързан с липсващите лъжици от термокутията (и подобно липсваща в друг филиал). Не ми се е случвало в друга верига да наблюдавам такива явления, не ми харесва да пазарувам и да се налага всяка една опаковка на нещо да разглеждам за накърненост. А примери с липси  от опаковки в Лидл - бол.

В Младост 2 поне бяха добре заредили със зайци- за който издирва заешко по софийските филиали. За сметка на това- пъдпъдъчи яйца- Тц!

# 1 310
  • СОФИЯ
Заек има и на Сточна гара. Пъдпъдъчи яйца обаче няма.

# 1 311
Феникс,
Скрит текст:
и от К. ми се е случвало да купя уред с липсваща част...или пък с дефектна. Една въртяща поставка за сладкиши (използвам и за други неща) беше с включена част с която не можеше да бъде монтирана (беше по-къса)...запечатана кутия. Всичко се старая да гледам и отвсякъде, но обикновено когато по някаква причина не го направя, изниква проблем. 🤪 Разликата е, че не във всеки магазин ще уважат рекламация или може да се върне стока...
Пъдпъдъчите яйца на промоция ли са?

# 1 312
Да, на промоция са- както често се случва да е причина за липса на стока по рафтовете 😝. В случая не търсех за себе си, а за друг човек, но ще взема явно от друго място.
Долче, за
Скрит текст:
К- нямам толкова наблюдения, че там рядко минавам, но поне още от 2-3 вериги пазарувам и там не ми се е случвало, доколкото си спомням, а тук в темата неведнъж е имало споделени случки от липси на части, пробити явно нарочно опаковки и пр., не мога да си обясня какво толкова привлича някои индивиди да действат по този начин именно в този магазин 🧐

# 1 313
  • София
......................
А и купих по препоръка на Марчева в неделя бонфиле и го направих по нейната рецепта, е нямах марсала, ама стана чудно и с обикновено вино червено /домашно/, благодаря за хубавата рецепта.
Да, бонфилето е хубаво и се заредих с няколко опаковки, да не ме плювнат тези, които не обичат да се зареждат по този начин, но на мен ми е удобно, не зная какво да готвя примерно и хоп, извадя едно филе и бързо го забъркам.
Не купувайте масло Саяна, имаше някъде статия ,че тази фирма работи много лошо и дава некачествени продукти, беше е наказана с нещо си заради лошото качество, ама хората дали четат.
Вино Марсала трудно се открива, само на едно място го има, но в крайна сметка може и с хубаво вино да стане.

# 1 314
Долче, задължително опитай под някаква форма и някакъв вид език..
Аз направо обожавам, всякакъв- свински, телешки, агне, яре-всичко, не подбирам щом е език...
Обикновенно нямам и време, но и си ми е вкусен натурален, сварен и подправен..
Може да панираш...чуден 😊😁
Най- финното месо 😋

# 1 315
  • Sofia
Долче, задължително опитай под някаква форма и някакъв вид език...
+1
Сварен и после за кратко на тиган с масло.... не е за приказване... Simple Smile

Скрит текст:
Тъкмо лидълски (телешки)

# 1 316
Да, език е един от най-големите деликатеси като вкус за мен. И Долче, езикът се бели, не му се яде грапавото, ако това си представяш и те погнусява. 🙂

Колкото до клетъчните яйца. С тези галопиращи цени малко хора ще се затрогнат, след като всичко се продава на цени на био продукция, без да е такава. А откакто започна "пандемията", то и хората ни отглеждат "клетъчно", трудно ще се разчувстват хората за кокошките. 😬

# 1 317
  • София
Нормално, дебилно е всичко.

# 1 318
Съгласна съм със Соул. А и биопрясно мляко се е случвало да взема и да мирише на антибиотик. Толкоз за биото - и там няма 100 % гаранция за качеството.

# 1 319
  • СОФИЯ
Didity02 Е дай оферта и насока в кой филиал на Лидл са яйцата Фаберже, че на последния фермерски пазар и "домашни" не предлагаха. Да не си объркала темата нещо?

Общи условия

Активация на акаунт