Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 108
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 320
  • sofia
Като се позаинтересува човек какви са условията, при които може се лепи етикет "био" на даден тип продукция, няма начин да не ти спихне ентусиазЪма да даваш повече пари.

# 1 321
Долче, задължително опитай под някаква форма и някакъв вид език...
+1
Сварен и после за кратко на тиган с масло.... не е за приказване... Simple Smile

Скрит текст:
Тъкмо лидълски (телешки)

Морена, телешкият език от постоянния асортимент в Лидл ли е? И цена, ако помниш, моля.

# 1 322
  • Sofia
Не мисля, че е ПА езикът, цената беше 18лв/кг в началото на декември.

# 1 323
  • In transit
Направих приличен пазар днес.
От Варна, момичето което питаше за ламинаторите. В филиала на Мир имаше много бройки.

Литълджемки нямаше изобщо при нас. Обаче оня ден питах един младеж и каза, че ПА щели да бъдат. Заредих си бадемово брашно, спанак и разни дреболии. Имаше намалени книги за НВХ и интервално хранене.
Видях, че ригана е изчезнал. Не знам дали скоро сте го коментирали.
Пръжки имаше много, но така бяха сложени, че спокойно може да ги подмине човек. Обаче не ми харесаха. Не приличаха на тия, които съм яла...по-скоро на пресушени (изгорени) подметки.

Вино Марсала има в Метро целогодишно, в Паркмарт също и почти съм сигурна, че в К и Б съм виждала. В онлайн и офлайн магазините за алкохол го има на 100%.  
Скрит текст:
Даже е на промо в Метро
Тук също
Като напишете вино Марсала излизат много магазини, откъдето може да се купи.

# 1 324
  • София
Категорично съм отказала всякакви БИО-МИО продукти, не им вярвам и няма да им повярвам. На пазара най-грозните , най-старите, и най-изгнилите плодове са все БИО,  първо нямат вид, второ не им вярвам, че са толко чисти и трето цените им са космически, е и от к`ъв зор да се натискам, минавам и отминавам, да си ги ядат сами.

# 1 325
  • Димитровград
В нашия квартален месарски магазин, свински език е около 8 лева. А на 8.80 последно октомври зареждах телешки за заведение.
Извинете за спама.

# 1 326
Соул, не е това, което ме погнусява, просто на този етап не съм все още склонна да опитам....😁 Аз и шкембе, и свински уши не съм опитвала, а иначе харесвам черен дроб, даже сърца и бъбреци съм опитвала...
Похвалвам киселото мляко с каймак Железница 4%- много ми хареса (остава мазничко по лъжицата- на някой може точно това да не му харесва, но аз не си падам по нискомаслени млечни продукти)! Ще ходя за още...но някои кофички с продупчено отгоре и трябва да се гледа...Производител е "Сердика 94", гр. София.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 20:54 от dolce miele

# 1 327
Долче, това мляко изглежда има добавена допълнително мазнина, неясно каква. Аз съм от поколението, което знае какво е истинско кисело мляко, и съм квасила неведнъж. Малко магазинче в квартала продава истинско кисело мляко, не обезмаслено, нехомогенизирано. И със сигурност каймакът изглежда съвсем различно.

# 1 328
Тази кофичка е носена в легнало положение, преседя известно време извън хладилник, а в средата е и боднато малко с лъжица. Не претендирам да е истинско кисело мляко, но на мен много ми хареса на вкус.🙂  Като състав е:

# 1 329
  • София
Пъдпъдъчи яйца имаше вчера сутринта във филиала в Слатина, аз купих две опаковки.

# 1 330
Ако в кофичката се отдели цвик, може и да е истинско. Ако не забравя, като купя истинско, ще пусна снимка на естествения каймак.

# 1 331
Виното Марсала полусухо ли е?
Все съм го срещала по готварски рецепти, но не съм го пробвала.

# 1 332
  • In transit
Виното Марсала полусухо ли е?
Все съм го срещала по готварски рецепти, но не съм го пробвала.
Да, полусухо е. Пробвала съм го директно да пия, странно ми беше. Но е много ароматно и върви чудно на месо и десерти.

# 1 333
  • Mediterraneo
Ми то всъщност не е вино като вино, затова е странно. Подсилено е с алкохол и е по- скоро ликьор.

# 1 334
Каква е вместимостта на термокупата? Събира ли нормална порция супа/ яхния да речем?

Общи условия

Активация на акаунт