Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 111
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Sofia
Каква е вместимостта на термокупата? Събира ли нормална порция супа/ яхния да речем?
https://www.lidl.bg/p/gotovi-za-kulinaren-podvig/termokutiya/p65616

# 1 336
Долче, това мляко изглежда има добавена допълнително мазнина, неясно каква. Аз съм от поколението, което знае какво е истинско кисело мляко, и съм квасила неведнъж. Малко магазинче в квартала продава истинско кисело мляко, не обезмаслено, нехомогенизирано. И със сигурност каймакът изглежда съвсем различно.
Това е и моето мнение. Каймакът мазнее странно, а надолу млякото не е достатъчно маслено. Все едно е лепнат изкуствено и не му принадлежи. От предишно зареждане пробвах и бях много разочарована. Сега нямам никакво намерение да купувам.

# 1 337
Мики, благодаря за отзивите за пръжките. Хапваха ми се, но ще пропусна.
Много обичам език, също и разни карантии, уши съм пекла на барбекю, ммм, стават супер (по рецепта от "Храна за мойте канибали").
Морена, с голямо закъснение, честита да си! Жива и здрава, все така неуморно кулинарстваща! 🌹

# 1 338
  • София
На всяко кисело мляко, което е с конкретна масленост, независимо "масово" или "фермерско", маслеността е добавена.
То винаги се обезмаслява и повторно се омаслява за да се получи конкретната масленост.
За да не е така, трябва млякото да е пълномаслено - каквото е дало животното, такова е заквасено.
Не съм фен на Сердика94 и въпреки положителен отзив, не бих купил.

# 1 339
  • софия
Приятелка сподели силно положителен отзив за ушите. Леко ги е минала през тигана с масло. Половинът утре ще си купува.

# 1 340
  • София
Морена, жива и здрава да си, все така нестихващи кулинарни вдъхновения да имаш, много вкусни вечери, с които да радваш децата и семейството си! Flowers Hibiscus

Тази седмица съм малко пас от Лидл. Днес ходих само за кокосовото масло. Много е хубаво! Имам всички налични купони от тази седмица и нямам намерение да ги използвам, ако някой има желание, пишете ми.
Чакам си новата брошура , тази не ме впечатли.

# 1 341
Каква е вместимостта на термокупата? Събира ли нормална порция супа/ яхния да речем?
https://www.lidl.bg/p/gotovi-za-kulinaren-podvig/termokutiya/p65616
Благодаря!

# 1 342
  • Пловдив
Вчера и днес обиколих 5 магазина на Лидл в Пловдив и сатъри няма. Като казах на ММ той така се зарадва. Вика "Ура, отървах кожата тоя път!" Викам "Недей така, че ако ме ядосаш днес и с лъжица ще те одера!" 🤣🤣🤣
Иначе забърсах един зеленчуков хляб с намаление. Много вкусен, бе! И се чудех на ушите, че все се каня да опитам някъде, а никога не съм, но пак ги отминах.
Пастет със зелен пипер няма никъде и никога не съм го улучвала. С 24к златно фолио ли е, че е тъй дефицитен?
Взех един кейл и се прибрах да видя половинката ще го бъде ли. 😉

# 1 343
Ушите нали са готови за ядене?

# 1 344
Киселото мляко отделяше цвик, но аз го сложих за малко в хладилника преди консумация. На мен ми "мазнееше" (в съвсем положителен смисъл употребявам думата) до дъното и не беше само каймакът. Не "навивам" никого да си купува...😉 И аз не бих купила някои неща, само защото са хвалени в темата. Чак се върнах назад да си прочета предишните публикации да видя дали не призовавам хората да си купуват от киселото мляко Железница...😅

# 1 345
  • Sofia
Наирянка ме разсмя... Simple Smile
Аз съм от харесващите кис. мляко Железница. Simple Smile Жалко, че не е ПА.

Благодаря,  Фортуна, SpaceMeOut! Simple Smile

# 1 346
Мнени за немският кашкавал случайно го видях

# 1 347
A, никой никого нито навива, нито отказва, обсъждаме си кой как намира продуктите.

Новата брошура много не я чакам, понеже в мен витае напрежение за американска седмица, скоро не е имало, а по принцип често я пробутват.

Преди Лидл предлагаха едни кожени панталони, ватирани отвътре. Тази зима ги нямаше или аз ги проспах?

# 1 348
С цип отстрани ли?
Отдйвна не са пускали, не само тази зима.
Удобни ми бяха, топли също...

# 1 349
Къде стои този кашкавал? В постоянен асортимент ли е?
И аз бих искала киселото мляко Железница да е в ПА. Някой знае ли от кой друг магазин може да се купи?
Видях оранжев етикет на ирландското масло- 3,79 лв...ама само етикет...масло нямаше 😆 Или е поредната промоция за която не съм разбрала, или е намалено само в някои филиали...🤔😁
И аз не помня да съм ги виждала панталоните скоро. Май поне откакто сме в Пандемия не са пускани...

Общи условия

Активация на акаунт