Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 098
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 350
Ами те в пижами се профилираха Лидл, аз за кожени панталони си точа зъбките. Grin

# 1 351
  • Sofia
Ами те в пижами се профилираха Лидл, аз за кожени панталони си точа зъбките. Grin
Ми нормално... като за пандемия и хоум офис.

# 1 352
  • София
dolce, в София поне има(ше) в ПА кисело мляко на този производител - като ходиш към Л обърни внимание на Родна стряха по БДС или не. Абе цялата серия прехвърли за по сигурно.
В Пловдив може и да са от друг доставчик, но не пречи да метнеш едно око 🙂
Освен в Железница, мисля имат и цех в Елин Пелин. Да не те обърка ако пише Елин Пелин на картата отгоре - търси производителя по име.

# 1 353
  • Велико Търново
Уши, кожи, сланини, карантии и шкембета не бутвам дори, камо ли да ги сложа на масата!
Очаквам новата брошура с нетърпение, дано има нещо интересно!
Нещо щях да пиша, но ми избяга от ума... Ох, дърта работа!

# 1 354
Мнени за немският кашкавал случайно го видях

Аз го харесвам. Разтапя се хубавко и бързо. Ама аз не съм мерило, защото ям само разтопен кашкавал от всички млечни. И децата бая  го хапват.

# 1 355
Ох, то пишело "Само сега"...значи не е в ПА кашкавалът...🤪

# 1 356
На всяко кисело мляко, което е с конкретна масленост, независимо "масово" или "фермерско", маслеността е добавена.
То винаги се обезмаслява и повторно се омаслява за да се получи конкретната масленост.
За да не е така, трябва млякото да е пълномаслено - каквото е дало животното, такова е заквасено.
Не съм фен на Сердика94 и въпреки положителен отзив, не бих купил.
Да така е, за да се стандартизира маслеността. Но новото е да добавят само мазнина върху вече изцвъканото мляко, за да има жълт каймак и уж да прилича на домашно. Ама и това е прекалено контролирано добавено, че не знам как още хваща декиш..
Цвикът също не е причина за истинност, много зависи от закваската. И също дали млякото се подквасва директно в кофичката (и тогава хваща формата на кофичката, както по принцип сме свикнали да го виждаме - води се set yoghurt) или се подквасва в големия казан и после се дозира в кофичките (по-меко и кремообразно е като активния да речем - води се stirred yoghurt).

# 1 357
Ох, то пишело "Само сега"...значи не е в ПА кашкавалът...🤪
Има останали тук-там някои кашончета още с него.

# 1 358
Ще погледна дали е останал...
При нас днес видях, че пак има в асортимента кокосово мляко- след дълго отсъствие. 🙂

# 1 359
Dolce, за кое мляко шепнеш?
Оф, дано не е американска седмица (повръщащо човече).

# 1 360
Днес не е ли вторник? Що чакаме брушурата?

# 1 361
Този кашкавал 1.500 при нас го има поне от три/четири седмици. Не е лош, но повече ми харесва кръглата пита от 2кг. на Йотови.

# 1 362
Пийк, подгряваме. Smiley

# 1 363
Аз понеже съм изгубила тотална представа за времето, затова питам Simple Smile

# 1 364
  • София
Тази вечер (в магазина на Тодор Александров) зареждаха много ножове в комплект, както от единичните  ножове  и сатър - може сега да са им ги доставили.
С чадъри също беше пълно.
3 броя термоса за храна.
Много бройки миксер на стойка.
Цяло отделение детски чорапки по 7бр. за 3 лв.  всякакви размери - от 19-22 до 39-40 и разни други дрехи единични бройки за по 3 лв. Явно подготвят чистка на залежала стока.

Общи условия

Активация на акаунт