Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 037
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 365
Брей, голямо търсене на термоси. Още есента по Декатлон го забелязах.

# 1 366
Да, щеше да има някакви дни на попадения...
2 броя термоси за храна имаше при нас- разопаковани и без лъжичките...много хлебопекарни също забелязах.
Сатъри нямаше...

# 1 367
То официално от четвъртък трябва да има нещо като разпродажба, но явно на Т.Ал. са подранили със зареждането.
Морена,
Скрит текст:
Честита да си! Обичана, уважавана и ценена! Все така вдъхновяваща много от нас!

# 1 368
Кой е миксера на стойка, че си търся

# 1 369
И аз тук да се отчета Wink От вчерашния пазар- един тиган за палачинки( сега ще трябва и да се науча - пустите му палачинки ,или ми стават безвкусни,или са  като  подметка ..или и двете едновременно), пиле , бутер тесто, много чайове , какао за пиене ( хубаво е,но малко е сладичко Wink ).

Преди няколко дни ми се развали загряващата/затопляща подложка за легло( едни такива бели ,с контактче и цена 39.99)  и аз искам нова и гледах миналата седмица в Младост 3 ,че има ...днес обаче обиколих  Младост 3, 4,Ринг Мола и навсякъде бяха изчерпани.

Някой ако мерне по софийските Лидл ,моля да напише къде , да ходя да си взема ( че все ми студено на копитцата и гръбчето:joy:)

Поне от обикалянето имаше келепир- взех си апрески ,38номер ,черни ..от ония тазгодишните ( гледам сега намаления,намаления по сайтовете ,но пак са си 80-120лв едни апрески) ..и 4 големи тортила чипса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 370
Да похваля служителите, които отговарят на мейлите - този път си бяха направили труда да проверят къде има мини преси за коса, останали от миналата седмица, и успях да си купя без обикаляне по магазините. Е, пътувах повече до филиала на Скобелев, ама нали ми беше мерак Laughing
Стори ми се, че в този магазин има доста добро зареждане от промоциите, въпреки че минах набързо по диагонал. Дори от тези,които пуснаха миналата седмица - като преси, четки и сешоари.

# 1 371
PaulieM, препоръчвам ти палачинките с кисело мляко на Йоли. Едва с тази рецепта докарах не просто хубави, а чудесни палачинки. 😉

# 1 372
  • Пловдив
Кой зехтин от ПА ставаше? Стъкленото шише Примадона ли? Че са няколко...

# 1 373
  • софия
Сутринта в магазина на Т. Александров е имало лалета *2,25 лв. Иначе най-накрая се преодолях и имам чугунена тенджера. Ще я мисля тепърва къде да я държа, но още довечера съм решила да я пробвам.
Не знам какво друго има. Човек със списък съм пратила и той е много стриктен Grinning

# 1 374
Звънче, не става така. Една камера ще му монтирам на твоя човек, щом не дава подробен отчет Joy не ми е далече магазина,ама ме мързи Joyсега не знам да се разкарвам ли Joy

# 1 375
  • Sofia
Да.

Благодаря, Дени!

# 1 376
  • Пловдив
Да.

Благодаря, Дени!
ама са 2 стъклени Rolling Eyes  обло и квадратно.

# 1 377
Няма ли изостанали от гръцките?
Не съм ходила скоро, не знам какво има и какво са пускали ...

# 1 378
  • Sofia
Ами Деликатния, квадратно шише.
Аз само него взимам от ПА.

# 1 379
  • Пловдив
Мерси... няма изостанали. А, май до касите имаше някви стъклени шишета, даже беше помътнял Simple Smile Като ида ще огледам.

Общи условия

Активация на акаунт