Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 034
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
... даже беше помътнял Simple Smile ...
Суровопресованият зехтин ЕВ се втвърдява при по-ниска температура. Първо помътнява, после започва да става по-плътен, като масло. Нищо му няма на този, който си видяла.
Четох, че слагат зехтин в малки съдчета в камерата и си правят масло.

# 1 381
  • Пловдив
Не съм казала, че му има нещо..напротив. Знам, че е читав Simple Smile

# 1 382
  • Велико Търново
Аз понеже съм изгубила тотална представа за времето, затова питам Simple Smile

Хахахах и аз съм така, само знам кога е четвъртък Simple Smile добре че съм си нагласиЛа разни напомняния на телефона, че иначе съм в безвремие!

# 1 383
  • In transit
Мерси... няма изостанали. А, май до касите имаше някви стъклени шишета, даже беше помътнял Simple Smile Като ида ще огледам.
Ако е този от делукс серията, с малка стъклена дръжка отгоре, вземай. Много е хубав. Той е нефилтриран.

# 1 384
  • Пловдив
Мерси... няма изостанали. А, май до касите имаше някви стъклени шишета, даже беше помътнял Simple Smile Като ида ще огледам.
Ако е този от делукс серията, с малка стъклена дръжка отгоре, вземай. Много е хубав. Той е нефилтриран.
този май, да...дано доде се замъкна има още.
Мерси.

# 1 385
Видях термоса, един беше останал, без лъжичка естествено.
Според мен не става за нормална храна, за някакви бебешки каши само.
Висок и с тясно гърло, но ми хареса, че има бутон за освобождаване на налягане.

И не можах да повярвам на очите си, за първи път от много време, да видя цена надолу - банани 2.09 лв.

# 1 386
Може ли мнение за хлебопекарната? Колко голям хляб прави и може ли само тесто да омеси без да пече след това

# 1 387
Те сега са Йофтини. След месец няма да са на такава цена

# 1 388
  • Sofia
Видях термоса, един беше останал, без лъжичка естествено.
Според мен не става за нормална храна, за някакви бебешки каши само.
Висок и с тясно гърло, но ми хареса, че има бутон за освобождаване на налягане.
Отворът е по-тесен от тези, които ползваме, но пак е абсолютно подходящ за храна без конкретизиране на възраст. Видях го вчера в магазина.
Щерката беше на около 9 години, когато взех термос (и ползваме такъв вече 5 години), обясних  и веднага се научи как да се храни от него. Пращала съм супи и яхнии, естествено не с цяло парче месо... накланя се леко термосът и спокойно се гребва ядене с лъжица.

# 1 389
Да, и аз мисля, че ще трябва да се накланя термоса при хранене. Но сме имали и термос за храна с по-широк отвор и пак със супите и по-течните храни не е като да ядеш от купичка...Но си имат предимства. За неща като паста, храна за боцкане с вилица мисля, че няма да е изобщо проблем гърлото.  Според мен, капачката можеше да не е от пластмаса (но на много термоси също е такава, а и щеше да е на друга цена тогава вероятно). А външната пластмасова капачка не си я представям да е удобна за използване като купичка- много е мъничка...Но за цената си, термосчето е доста хубаво.

# 1 390
Имаме термос от декатлон и го ползва мъжът ми. Изобщо не го виждам как би ръчкал в лидълския, ще е като приказката за лисицата и щъркела. За нормални манджи говоря, не за парче месо.

# 1 391
  • Бургас
Ако искам хем по-нормална порция, хем топличка да си ми е, ще преглътна накланянето и ръчкането. То и покривка може да искам и порцеланова купичка, ама щом съм опряла до термос, ясно че е компромисен вариант Wink Като всяко нещо: има хора, дето го харесват и такива, дето не ги кефи, дето им е нужно и дето цъкат с език що за изгъзица е това, шарени сме и споделяме кой какво и защо Hands V

Ядох кейл на чипс 2 пъти (първия стандартно го прегорих леко до средно, хаха), в салата и последния сега го направих с британското солено масълце, дивия лук, дето беше в саксийка, яйчица и отлежала гауда, дето ми се мандахерца в хладилника забравена... Плюс домашен бял хляб заради дечко, на който временно му стопирах лидълския такъв Smiling Imp
Скрит текст:

Между другото, като писах питане за розовия хляб, умишлено не добавих телефонен номер, за да минимизирам шанса да ми звънят и да ми вдигат нервите, особено ако Цочето изяви желание за това. Да, но все пак получих телефонно обаждане, от онази дама, дето ѝ се водеше нещо като шефка и с която преди време комуникирахме за едно охладено пилешко и още 100 неща. Имат си ме записана там явно, както и изричното ми нежелание да чувам гласа или виждам писанията на Печева, та и телефонния ми номер се пази Joy
Пак си поприказвахме надълго и нашироко, като в резюме да кажа, че са се свързали с производителя (Симид, знаете), без значение че оплакване има от един-единствен потребител. Били длъжни да го правят, и в срок от 24 часа трябва да има отговор. Та и там били изненадани леко, защото знаят че двата бели хляба са с по-висок процент влажност и че имат склонността на плесенясват, но това се случвало обикновено след 4-6 дни и този ден и половина в моя случай, бил странно къс период. Имали са няколко теории, но всичко е свързано точно с тази влажност и така и не успяхме да разгадаем защо точно този път се е случило без да се променя нищо от стандартната ми процедура по купуване, рязане и съхранение на хляба. Е, така или иначе е удоволствие да се разговаря с въпросната дама, та се посмяхме, пожелахме си разни хубави неща и така Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 14:12 от bradata

# 1 392
Брадата 😄 връзкарка 😏

# 1 393
Като няма термоси в Декатлон, и лидълският термос е термос...🙂 Не ги знам всъщност термосите от Декатлон какви са и с какво гърло, но останалите, които съм виждала, не са чак с толкова по-широко гърло от лидълските термоси. Т. е. храната в термоса все е разположена на височина. За детето мисля да купя от по-малките термоси на Nuvita.
Брада, разсмя ме с покривката и порцелановата купичка 😅 Много апетитно изглеждат яйчицата с кейл. Първо него слагаш за малко и после яйцата или добавяш кейла към края? 🙂

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 14:24 от dolce miele

# 1 394
  • София
Не съм Брадата, но ще пиша. Тъй като кейла е с леко жилави листа, добавям него първо да се задуши малко с масло, праз, пресен лук, сол, черен пипер ( каквото ви харесва) и след 3-4 минути добавям и яйцата.

Общи условия

Активация на акаунт