Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 127
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 920
Dolce, за този крем ли питаш:

Не съм особено впечатлена- нито като аромат, нито като действие на самия крем. За проба става, повторно не бих го купила.

# 1 921
Феникс, да, него споменах в предишна публикация. Все го поглеждам и все не купувам за проба. Предпочитам кремовете да нямат много натрапчив аромат и май затова все се отказвам.

# 1 922
Чак натрапчив не бих нарекла аромата му, просто не ми допада, а и имам ароматизирани кремове на други марки, които далеч повече ми харесват.

# 1 923
Ето ги, по-дългият е лидлският. 3.50 за три чифта са били пепковските, проверих, но съм ги купувала лятото. По-плътни и стегнати са. Чорапи до глезена не обичам, щот ми се събуват. То и лидлските ми се събуват в кецовете, ако не съм стегнала връзките Joy

# 1 924
Долче, аз си взех от ДМ една ръкавица за махане на грим. Ползвам я измивните продукти

# 1 925
  • Пловдив
Чисто черни чорапи купувам на хлапетата от Декатлон, за тенис се водят, много добро качество/цена.
Скрит текст:
Три броя за 5,40лв.
https://www.decathlon.bg/dlgi-sportni-chorapi-rs-100-id_962376.html
Тези също са много хубави и здрави:
https://www.decathlon.bg/dlgi-sportni-chorapi-rs-160-h3-id_8572665.html

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 09:40 от *Бенджи*

# 1 926
  • софия
Dolce, за този крем ли питаш:

Не съм особено впечатлена- нито като аромат, нито като действие на самия крем. За проба става, повторно не бих го купила.
Подкрепям. Още го подмятам. И проблемът не е в/липсата на аромат, а в това, че е като вода. Слагам и ефект върху ръцете няма, все едно съм ги измила с вода.

# 1 927
Казвате...да не го купувам този крем. 😁 Ще си карам на познатите значи.
Пийкок, мерси.
Бенджи, мерси за информацията. Не съм се сещала да гледам чорапи в Декатлон!
Адалинд, като лидълския "модел" търся, че малката, ако има как, ще ги издърпа до коленете! 😅 Не обича къси чорапи...

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 19:42 от dolce miele

# 1 928
Дъщерята го харесва Мадам Гламур, аз не съм го пробвала, че не мога да се доредя от нея.
Въпрос на кожа.

# 1 929
  • Пловдив
Момичета, тия скариди готвят ли се? Пише, че след размразяване са готови за ядене, но минават ли се през тиган с масло? Пише сготвени, ама все пак...

# 1 930
Парфюмните кремове винаги са по-воднисти и слабички, затова избягвам да купувам сетове. Ще го погледна тоя мадамския от любопитство, не съм го забелязала. Кремове и лосиони най обичам на Bath&Body Works, ама си е разправия сдобиването с тях.

Отивам до Лидл-а, дано не се пречукам дотам и обратно Joy

# 1 931
За скаридите - предполагам, че не пречи да се затоплят малко. Ама наистина малко.
Моите наблюдения са, че във Ф плодовете и зеленчуците са по-хубави и по-евтини, докато Лидл е мъка в това отношение. Постоянния асортимент си е постоянен, а не като в Лидл да играя тото ще има ли днес доматен сос или не. Общо взето, ако не беше резенето и още 2-3 продукта, хич нямаше да стъпя в Лидл.
А да, последния път ми отказаха връщане на бельо, не съм чела какви са правилата в момента, но категорично отказаха. По-интересното е, че разрешиха замяна за друг размер, което е странно - какво значение има дали ми връщат пари или дават друг артикул?

# 1 932
Аз случайно прочетох описанието на английски на тампоните за почистване на грим (текстилните). Не бях забелязала, че го има и на английки- ами, пише "face wash", което на български са го превели като "лосион"😅 А аз се чудех какъв ли лосион може да се слага...

# 1 933
  • София
Ориентирайте ме с мюслитата, моля.
Тяхна марка, с повече плодове / ядки без шоколад. Не държа да е евтино. Знам, че има едно подобно в Био сектора, но не се сещам какво има при класическите продукти. Друг човек ще пращам на пазар че бях една видна Албена Денкова на леда и сега съм с гипс, ако имате и снимка ще е чудесно! Simple Smile
Два часа въртя всевъзможни онлайн магазини и се отказвам - нищо не може да ми замени Лидл, толкова съм свикнал явно вече.

# 1 934
Мисля, че се харесва мюслито в черен пакет (около 700-750 гр опаковка), както и някакво в цилиндрични кутии имаше...Но не знам цени и вкъщи не купуваме точно от тези.

Общи условия

Активация на акаунт