Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 102
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Sofia
Момичета, тия скариди готвят ли се? Пише, че след размразяване са готови за ядене, но минават ли се през тиган с масло? Пише сготвени, ама все пак...
Скрит текст:
Не да се готвят, но е добре да се стоплят, което значи на силен огън разбърквайки.

# 1 936
  • София
Благодаря за инфато за кухните! Утре ще търся, че ми трябва за подарък.
Звънях на телефона и ми казаха, че кухните са върнати към Германия и не се намират из магазините. Знам, че вие сте изключително полезни! Благодаря още веднъж!

# 1 937
  • София
Това мюсли в цилиндричните кутии е най-хубаво. И най-скъпо 😃 В картонените кутии вдясно също е хубаво, пак е три вида.
Скрит текст:

# 1 938
  • София
dolce, yovanka, Много благодаря!
Био-то, една от цилиндричните кутиите без бял или млечен шоколад и кутиите вдясно с етикет "ядки/тропик" са това, което търся. Ще поръчам и да се огледа за черен пакет 750 грама и да ми прочете на място Simple Smile

# 1 939
Досега все си мислех, че пробването на дрехи ей тъй в Лидл, насред магазина е мит
Не ми пречи, обстановката в магазина е задушевна Sweat Smile пък и по плажовете гледките са доста по-драстични.
Одобрявам китайският замразен микс зеленчуци---------Вие как приготвяте този микс (освен с месо и/или ориз)? Какви подправки добавяте? Вероятно ще е добре и с някакви нудели?🙂
Скрит текст:
Да, с нудли, с пилешко на ивици със или без нудли, ако стане воднист сос сгъстяваш с малко нишесте. Става и за пролетни рулца със или без добавена кайма/пиле. Пролетните рулца може да направиш с оризовите кори дето ги има сега, или с обикновени кори за баница, като плънката се полу-приготвя предварително да омекне зеленчука.  Като подправки може само черен пипер, може и червен пипер, или нещо по-екзотично като джинжифил и чесънче,  върви, и люто, но ако искаш по-азиатски вкус добавяш микс "петте китайски подправки" и/или соев сос или сладко-кисел сос, каквото имаш под ръка азиатско, подправки за уок, сос от стриди, терияки, сусамово олио и т.н.
Момичета, тия скариди готвят ли се?
Не, нито се готвят нито се топлят, само се размразяват и са много хубави.
Ориентирайте ме с мюслитата, моля. Тяхна марка
Crownfield е тяхната марка, всички са много вкусни и богати.

# 1 940
Долче, пипнах ги чорапите и да ти кажа, струват ми се по-плътни. Моите, които ти снимах, са от мъжките комплекти за 8.99 от декември. Абе, мен ако питаш - задръж ги Satisfied

Това са остатъците от брашното за Слатина/Редута, на някой ако му върши работа:

Имаше и при нас Pilos масло на -30%, взех, да се отчета за тая година. Иначе малко ми проспаха оранжевия етикет на един Палмолив, ама аз нали дебна като хищна хиена, само го побутнах накрая обратно, да ми маркират отстъпката. Човекът на касата много благ, па и му съборих един разделител, та сме квит Stuck Out Tongue Closed EyesJoy

# 1 941
Rebel,
Това мюсли вкъщи се харесва:

Има разновидност в черен пакет и с розов, и със зелен етикет, и двата са сходни. С най-висок % плодове от предлаганите в Лидл, доколкото съм успяла да видя.
От цилиндричните кутии, които са показали - розовата е с плодове и без шоколад, в кафявата има черен и млечен шоколад, в синята- бял.
Бързо и леко възстановяване ти пожелавам!

П.п. Коригирах снимката, намерих една с двата пакета.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 21:49 от fenyx

# 1 942
  • София
Много благодаря, fenyx! Събрах пъзела напълно Simple Smile

# 1 943
  • София
Момичета, тия скариди готвят ли се? Пише, че след размразяване са готови за ядене, но минават ли се през тиган с масло? Пише сготвени, ама все пак...
.......................
Скаридите не са  лоши, може и да ги готвиш, може и само да ги завъртиш малко  в зехтин, както решиш, аз ги готвих, то на скаридите по принцип им трябва много малко време на котлон

# 1 944
Ефибуш, благодаря! Може да пробутам малко зеленчуков микс на детето под формата на мини банички. 😊
Адалинд, и на мен ми се сториха малко по-плътни (сравнение с другите), ще се огледам още малко дали няма на друго място нещо по-хубаво и може и да ги задържа. 🙂

# 1 945
При вас липсва ли кус-кусът на Загария?
При нас също липсва. Преди нова година търсих, но го нямаше на обичайното място. Бяха го преместили, но имаше само 4-5 пакета, които веднага грабнах. Оттогава няма етикет. А и днес разбрах, че Захария явно са фалирали. Заличени са в търговския регистър. Трябва да си купя от навитото фиде, докато и то не е изчезнало.

# 1 946
  • София
https://portal.registryagency.bg/CR/Reports/ActiveConditionTabRe … ult?uic=201666975
Фигурира Загария Трейд в регистъра.
Участвам активно в един форум за индустрия ( и други неща, де), та там старозагорци не са чули Загария да е спряла работа. Да не би просто Лидл да не зареждат вече този продукт?

# 1 947
  • София
Купувам си редовно двата черни пакета мюсли и розовата кутия от цилиндричните. Много ми харесват, редувам си ги, но са си и цена. За сравнение обаче от ДМ в събота си купих Beeren - Müsli, 750г за почти 10 лв. Та не са безбожно скъпи в Лидл.

# 1 948
Леле...май по-добре сам да си прави мюслито човек. Хем няма да има нежелани добавки и пропорции.

RebelHeart, бързо възстановяване! Колаген ти трябва сега, не мюсли. 😜

Killpop, тези дали не са си направили свободни съчинения за бельото.🤔 Ако ти се занимава, можеш да пишеш на клиентската линия.

# 1 949
Какви зеленчуци съдържа китайския замразен микс?

Общи условия

Активация на акаунт