Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 093
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 950
Само тия мюслита да не ги взимате за отслабване Simple Smile Че са така натуряни с всякакви благинки, няма да ви се получи Simple Smile Една колежка така (малко като виц), чула, че с мюсли се отслабва.. да де ама си взела най-тунингованото - че и с криспи парченца (те са захаросани), с шоколадови спиралки, нам кви плодчета сушени (ама и те са захаросани) и ядки (то реално нямаше много овес Simple Smile ) .. и разбъркала една доволна купа зоб, та така всяка сутрин. И след 2 седмици се оплаква - не стига, че е супер скъпо тва мюсли, ми съм качила 3 кг Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 951
Какви зеленчуци съдържа китайския замразен микс?
По спомен: чушки (червени), праз, лук, някакви гъби (с интересно име), кълнове от боб мунг, моркови, бамбукови пръчици (любимото ми в него). Може да има и още нещо, което пропускам...на опаковката пишеше май "бамбукови кълнове", но са пръчици. 😃 На мен ми беше много вкусен.

# 1 952
Аз сама си правя мюслито с едрите овесени ядни от Лидъл.
Добавям орехи, бадеми, мед малко кокосова масло и пека.
Купувам редовно и от финните, но тях използвам за разни палачинки баница, кекс и др,.

# 1 953
Цената на пушената сьомга за кг ли е?

Редактирам: за брой е. Просто ми се струва невероятно скъпо.

# 1 954
  • Sofia
У нас мюсли с кисело мляко е най-честата закуска и си го забъркваме сами с много разнообразни добавки.
Едно крънчи купуваме понякога на Емко (с какаово масло), за  някои сутрини когато е на присъствено у-ще щерката.

# 1 955
Цената на пушената сьомга за кг ли е?
Естествено, че не е за килограм. За опаковката от 200 грама е.

# 1 956
  • ВАРНА
Някой пробвал ли е гьоза/дъмплингс от Азиатските неща? Стават ли и много ли са пикантни/за деца дали ще са ОК/?

# 1 957
Каква е разликата между черен пипер за 35 лв за кг и 130 лв за кг?

# 1 958
Някой има ли кафемашина от брошурата тази седмица?
Моля да сподели мнение

# 1 959
Някой има ли кафемашина от брошурата тази седмица?
Моля да сподели мнение
Няколко страници назад има мнения.
Както и инфо, че Лидл я изтеглят от пазара ми се мярна?
На мен ми е ОК (в розово).

# 1 960
Благодаря, Долче. Може и да пропусна микса заради лука и праза.

# 1 961
Не е тази, която я изтегля, с друг номер е. Инфото за изтеглената  е  от октомври миналата година.

# 1 962
  • Русе
Може ли малко инфо за тази дето е изтеглят, че нашата е точно от октомври миналата година..

# 1 963
Днес купих от езика и шкембе от младо телешко. Как го проготвяте заедно или по отделно?
Металните кутии за кляб от по 22 лева добре ли запазват хляба?
При нас има вече почти редовно литъл джемки. Харесваме ги и днес пак взех.

# 1 964
Може ли малко инфо за тази дето е изтеглят, че нашата е точно от октомври миналата година..
Аз намерих от 14.10.2019...
https://www.damtn.government.bg/opasen_produkt_mashina-kafe/

„лидл българия“ еоод изтегля от пазара машина за кафе ...https://www.damtn.government.bg › Новини
14.10.2019 г. — „ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД ИЗТЕГЛЯ ОТ ПАЗАРА МАШИНА ЗА КАФЕ ЕСПРЕСО МАРКА МАРКА „SILVERCREST “, МОДЕЛ: SEMS 1100 А1, С АРТИКУЛЕН ....

Общи условия

Активация на акаунт