Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 063
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 980
Феникс, аз като бивше високомазнинно чедо, налитам и тача все на най-големия процент 😁
Соул, радвам се, че ти харесват, рецепти да искаш, събрала съм няколко папки през годините. 🥴
Ето за морковената торта:
https://www.-spam303-.com/2018/06/blog-post_14.html?m=1
Аз обаче я правя с 50/50 бадемово и кокосово брашно, а морковите ги удвоявам. Също меда го пропуснах, а сложих в блата няколко сушени сини сливи, нарязани наситно, и няколко ванилии в блата и в крема.
Имам и рецепти за сурови морковени торти, ако искаш ще ти ги пратя.
Ей тази рецепта на Дарин от Мастер шеф също е много сполучлива:
http://fkusno.com/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0% … 1%80%D1%82%D0%B0/

# 1 981
Да, моля. 🌼 Точно затова държа на твоите рецепти, трябват ми в твоя редактиран вариант. 😉

# 1 982
# 1 983
Skk мисля, че казваше , че ще си взимаш трикраката масичка евентуално табуретката- шкаф..
Ако си взела, как са.

# 1 984
Каква е разликата между черен пипер за 35 лв за кг и 130 лв за кг?
Поне 5г. За продукти от Л. ли става дума?

Металните кутии за кляб от по 22 лева добре ли запазват хляба?
Да, стига да не е домашен.

# 1 985
Принципно питам. 5 г?

# 1 986
mariat, сутринта питаше за съдържанието на китайскя микс, чак сега успях да снимам, дано е от полза
Скрит текст:

# 1 987
Много благодаря, Денил. Може и да взема един за проба, пък дано се окаже, че лукът и празът са минимално количество.

# 1 988
Ако случайно ти се паднат повечко-ще ги отделиш още докато са замразени. На нас ни харесва така комбиниран микса.

# 1 989
  • София
Има ли подходящ хляб в Лидъл за хора с инсулинова резистентност/диабет?

# 1 990
Щом е на промо при нас все няма от тая сметана...и аз мога с лъжицата да си я ям.

Ми с лъжица ми, с вилица ли да я ядем...ейййй, ш'ти дърпам ушите..

Аз вдех 2, едната съм я продупчила пътьом...тююю....

Не мога да повярвам че Леми не я е опитвала до сега Flushed ма как така...

Обичайното взех. За необичайните 60 пари Joy

# 1 991
  • Sofia
По подходящ от ръжената питка, не мисля.

# 1 992
  • София
Много благодаря, Денил. Може и да взема един за проба, пък дано се окаже, че лукът и празът са минимално количество.
Не обичам лук. Все пак когато е сготвен и в умерени количества не ми е проблем да го ям.  Но определено китайският микс ми е неприятен.

Предлагам купони, които няма да ползвам:

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 19:42 от Тaня67

# 1 993
По подходящ от ръжената питка, не мисля.

Въглехидрат е ръжената питка. Не е никак ок при споменатите заболявания. Ама никак.

Мога да предложа темата за ИР, за ВМНВ хранене..да  се попита там, ако иска дамата, разбира се.

# 1 994
Mариат, лук и праз можеш да ги отделиш още замразени. Лукът е на шайби, празът- бялата част е на колелца, а зелената част на по-едри парчета. Но не са чак преобладаващи в микса. Доволна съм, че се усеща бамбукът.🙂
Според мен, няма подходящ хляб за ИР в Лидъл. А за диабет- ако се приемат лекарства, вероятно все ще се намери някой подходящ...

Общи условия

Активация на акаунт