Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 954
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 085
За Борово не знам, но днес при нас имаше много кейл...🙂

# 2 086
Пиците са нови гледам...нов, по-добър състав? Впечатления?

# 2 087
  • София
Аз само нова опаковка фиксирам. Засега съм пробвал само 4 сирена с новата опаковка, състав не съм сравнявал защото не са ми се застъпвали вкъщи, но на вид и на вкус е каквато беше.

# 2 088
Май само нови кутии. 😉 Но вчера чух недоволство, че пиците не били нарязани на парчета, а на опаковката пицата била снимана нарязана на парчета...🙂 Не са нарязани пиците вътре, ако някой се чуди.
Макадамията с такава редовна цена ли е, 8,99 лв?😬

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 01:08 от dolce miele

# 2 089
Взех от пиците Маргарита по 3 бр. - ами на мен са ми доста жилави, едва се преборих да я нарежа, а уж ножът ми е добър. Не знам аз ли не я стоплих както трябва... сложих я във фурна на 200 градуса за около 15 минути.

# 2 090
Някой има ли мнение за акумулаторната прахосмукачка, която ще е от четвъртък.

# 2 091
Макадамията с такава редовна цена ли е, 8 99 лв?😬
Да, такава е редовната цена. Пробвахме я като излезе преди 2-3 месеца - определено не ни хареса и не повторихме. Имаше от делукс серията едни пушени ядки микс - вътре макадамията беше много хубава.Тази от ПА нещо обработката и овкусяването куцат много.
Пиците и вкъщи не се харесаха - точно както сте писали - жилави и доста далеч от идеята за пица.

# 2 092
И аз взех две пици - Stonebaked -или иначе казано печени на каменна пещ- Моцарела и 4 сирена. Вчера ядох тази с моцарела. Стана на подметка и нямаше разрязване. Нямаше и чупене..Накрая ядох плънката отгоре и реших, че причината е, че всъщност сега разбирам( не без облекчение),че аз не обичам пица Joy Та, ако искате да спрете с пиците, купете от тези.   Аз не съм много дейна в темата, но струва ли ми се или не, че Фанито я няма?

# 2 093
Фанито се вихри по ковидните, нищо й няма Wink
Пиците са за хлапета, които мелят всичко във възрастта 10-17 г. Simple Smile Simple Smile общо взето... Аз взимам Маргарити и моите си слагат отгоре някакви меса и кашкавали .. и хрупат доволно. Това за когато наличното в хладилника не им изглежда приемливо (от тяхна гледна точка).
Едамаме и кейл няма да си причиня на бюджета - обаче все още съм навита да го сея туй чудо. Как може да няма в изобилието от семена ! Лидълци да се позамислят малко за повече екзотики в тоз стилаж Simple Smile
Другата седмица ще поровя из пакетчетата за градински китки..

# 2 094
Нилче, Фанито и в една друга тема писа скоро.
И аз взех от тези пици на пещ, не съм пробвала още.
Опитахме новите мини-пици- по-големи са като размер- диаметър, сигурно като общ грамаж 4-те са колкото предишните малки супер мини.
Едамаме е полезно за диабетици, доколкото знам.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 08:23 от fenyx

# 2 095
Мислех че говорите за кашкавал..на едам ми заприлича, то друго било Joy

# 2 096
  • Пловдив
Мислех че говорите за кашкавал..на едам ми заприлича, то друго било Joy
за туй де иде реч ний с теб няма го кусаме Smile мерси съм.

# 2 097
  • софия
Ще взема. Ако не го опитаме, няма да знам какво е.
Магазинът на Вагона е най-смотаният, тъп и мърляв. Ако няма Юск до него, няма да стъпя. Днес трябва да ходя в друг в издирване на био лимоните. На Вагона вчера нямаше дори една опаковка.

# 2 098
Някой има ли мнение за акумулаторната прахосмукачка, която ще е от четвъртък.
Писано е вече.

# 2 099
Този кашкавал от 1.5 кг. бива ли го, дали ще стане за паниране?
Едамаме май е зелена соя, и аз не съм яла, а и не ме тегли.

Общи условия

Активация на акаунт