Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 958
  • 2 478
  •   2
Отговори
# 2 070
  • София
Това Едамаме готви ли се? Не съм взимала никога, а много обичам да пробвам нови неща.
Та по този повод от следващата брошура си харесах кумкуат в сироп. Отдавна искам да го пробвам този плод.
Готин е, нещо между портокал, мандарина и лимон.Grin Аз ще си взема смес за локумадес, но едва ли ще ги докарам като гръцките.

# 2 071
  • софия
Гръцката извара е от овче и козе мляко 🙂
От комплекта език и шкембе става божественярска чорба.

# 2 072
На това приложение не може да му се вярва - днес преди да вляза в магазина го отворих да си припомня какво ще купувам и видях, че акумулаторния такер, за който се бях засилила, вече не е наличен. Така се ядосах на себе си, че не погледнах още преди да тръгна за магазина... Обаче се оказа, че има над 10 броя такери Laughing За който е мераклия като мен за такава машинка - в софийския филиал на Сточна гара все още има.

# 2 073
Звънче, шегувах се...с цената на насипната извара в К. 😆 Не съм гледала от какво мляко е гръцката.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 22:00 от dolce miele

# 2 074
Едамамето аз го готвя за 10 мин., да си нямам проблеми със стомаха.

Кумкуат обожавам, грехота е да го развалят със сиропи.

# 2 075
Само аз ли не съм яла едамаме Joy представям си го като зелен фасул. Замразено ли е?

# 2 076
И аз не съм, ама нямам и желание.

# 2 077
Аз го ям в Хепи, ама иначе не бих го купувала да го приготвям.

# 2 078
Замразено. Хубаво е. Като бобчетата на зелен боб. Или като грах. 🙂 И сега пак огладнях...нямах сили да вечерям като хората днес.

Гледам брошурата от другата седмица. Като видя оферти 2+1 и подобни, винаги ставам подозрителна защо искат да ми пробутат такива големи количества от въпросния продукт. 🤔

# 2 079
  • софия
И аз не съм яла едамаме. Става ли за гарнитура на ребърца, напр. Че ще правя съботно-неделно. Да взема да пробваме.  Как се прави? Може ли само да го сваря малко и после да го мина с масло или нещо друго се прави?

Долче, не съм имала предвид никого, когато написах информативно за изварата 🙂И аз нямам идея за цена. Рядко купувам нормално количество и не обръщам внимание.

# 2 080
Става. То си е почти готово. Вариш във вода за 10 мин. и овкусяваш.

# 2 081
Представям си го задушено с масло.

# 2 082
  • София
Едамаме... изобщо не зная за какво иде реч, но да си кажа честно не ме и интересува, няма да го купя, не ми харесва името му и това е.
Ядосах се, че хубава хартия, домакинската, е увеличена , беше 3.90 а сега е 4.90, що бре, лидълци, какво пък толкова има в тази хартия, луксозна стока ли е..хм?? не, не е луксозна, а съвсем обикновена стока. Толкова се ядосах, че завъртях и отидох във Ф и си купих на Зева хартия, кой губи, аз не губя, по-хубава стока си взех, пазарувах си и други неща.

# 2 083
Офанзивата за кейл свърши ли и според вас дали ще мога да се класирам за 2 пакета в магазина в Борово утре? 🤔
А скоро да сте виждали прясно брюкселско зеле в редовния асортимент?
Знам, че въпросът е странен, но още има поледица и нямам хубав транспорт покрай ремонта на трамвая, та ми се иска да си взема най-после, май само заради него ще ходя дотам. След като ви четох, ще пропусна азиатската и следващата седмица заради Е-тата и захарта и другите "хубавини", с които казахте, че са бъкани храните.
Един кейл ми е мечтата, дано и той да няма пестициди, че от Холандия дотук - кой го знае. 🤨
Едамамето ми е любимо, но понеже избягвам соя във всякаква форма по здравословни причини, и него ще пропусна.
Ще се завъртя покрай замразените зеленчуци, ама ако и техните цени са вдигнали (логично е да са, май), вече няма да имам причина да ходя до Лидл и обявявам стачка 😁

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 22:40 от Анонимен

# 2 084
Азиатските супички от 1.99 изчезнаха..още сутринта. Взех само 3 в понеделник, защото имаше към 30 броя... викам абее няма свършат за 3 дни като миналата година, айде стига и ти.. днес сутрин отивам и дори етикета са го отнесли...няма проблем, отивам в другия филиал, той по-голям..daamn girl... отивам в 3ти този път централният...имаше към 7 броя но от гадните..въъйй ще ва изкубяя всичкитеее CryJoy ще се чака 10 месеца пак Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт