Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 979
  • 2 478
  •   2
Отговори
# 2 055
А зарядно за такава прахосмукачка може ли да се намери от някъде? Моето при ремонта изчезна безследно, а си я ползвах доста.
В сервиза за ремонти предполагам че все още е Бушон ,но трябва да дадеш модел и номер конкретно за да проверят. ако не на телефона на лидл ако са на кеф ще кажат от къде може да закупи.

# 2 056
И аз Подарявам купона 2 лв отстъпка да се използва до неделя

# 2 057
  • София
С тези прахосмукачки и мен ме вкараха в размисли. По принцип искам безжична като тази от четвъртък, но най-вече ми трябва малка. Нейната става ли? Като цяло върши ли работа, батерията достатъчна ли е за трохи под масата например?
Течности по-скоро няма да събирам, но съм подозрителна като цяло към 2 в 1 уредите. На съботната по-трудно ще й измисля дом, но ако се справя по-добре от малката част на голямата, ще избера нея. Голямата пускана ли е преди, някой ползва ли я?

# 2 058
Явно има сериозни проблеми с транспорта..
По 3 артикула в категория.🤔

# 2 059
Днес се облажих и аз със сметана. Пратих щерката на пазар (за сефте сама и то в Лидл). Направи списък, взе торба, даже е успяла да напазарува и да не изгуби покупките. Доволна съм!

# 2 060
Zenata, честито! Не за сметаната, за дъщеричката. People Princess

Едамаме има ли и в постоянния асортимент на Лидл? Или кой колкото награби тази седмица, това ще е. Ама в моя фризер място няма. Flushed

# 2 061
На мен ми е идеална малката прахосмукачка- научих и малката да я използва, за да си чисти бюро, трохи и други такива и е идеална за целта. 😄 И аз я използвам за дреболии- нещо разлято, малко трохи, за почистване на диван, столове, дори за леглото я ползвам. За трохи точно под масата- не мисля, че е удобна, но около масата става. Но за малка площ, за по-голяма направо взимам другата прахосмукачка (и тя е безкабелна, но с дълга дръжка).
Брада, развесели ме много с тези стилни мъже и чорапогащите...😅😅 Може и идея за стилен подарък да са...
И моята мицеларна вода е ок, не е счупена помпичката. Възможно е малко по-трудно да пуска понякога, с 2 натискания, ако се намокри помпичката отдолу или влезе въздух. Случвало ми се е на стара опаковка, но не го броя за счупено или дефектно, защото мисля, че зависи от начина по който натискам аз... Аз предпочитам продукти без такава помпичка, че понякога се опръсквам. Но мицеларната вода ми харесва много.
Соул, по-добре да грабиш едамаме, ако искаш. 😁 Не знам в Кауфланд дали има в ПА.
Zenata, браво на детето! 😃

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 15:53 от dolce miele

# 2 062
Откакто във Ф. има едамаме, не ми е толкова важно да го дебна в Л.
Пробвах гаудата с чили, ако има някакъв вкус- само от лютото е.
Взех едно брашно РС- не е лошо.

# 2 063
  • Пловдив
Новата брошура много изсмукана изглежда. Оттук-оттам скубнато от застояла стока сякаш. Никаква цялостна тематика, което ми е много странно.
Лидл все повече ме разочарова. Почна първо от това, че намали размерите на внасяното бельо. В първите години имаха сутиени и бодита до 115D. Още пазя едно неразпечатано боди на Jolinesse. Развалиха качеството на облеклата в сравнение с преди. Сега и това с липсващи артикули.
Почти нищо не харесвам на пръв поглед от тази брошура. Броколи ще взема и едни краставички от американските, може би някое друго вино.
Това гръцко сирене някой опитвал ли го е? Читаво ли е?

Имам малката прахосмукачка и основно я ползваме за ъглите и покрай цветарника, където роботът не успява да мине да почисти добре и за колата.

# 2 064
Това сирене принципно е извара.

# 2 065
Извара за 16 лева килограма? Тия съвсем се оляха.

# 2 066
  • Пловдив
Извара за 16 лева килограма? Тия съвсем се оляха.
Тия кози критски нимфи са ги доили. Не разбирате нищо! 🤣

# 2 067
Е, в Кауфланд насипната извара от витрината с обслужване гони 8 лв/кг🤪, а тази е гръцка...и опакована...😄

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:19 от dolce miele

# 2 068
  • Пловдив
Това Едамаме готви ли се? Не съм взимала никога, а много обичам да пробвам нови неща.
Та по този повод от следващата брошура си харесах кумкуат в сироп. Отдавна искам да го пробвам този плод.

# 2 069
  • Sofia
Кумкуат имаше пресен в К, преди 2 дни го гледах там.  Този в сироп ще да е като портокалово сладко.
Едамамето не съм пробвала сурово да ям, но пък го готвя за много кратко (каквито са ктайското/тайландското и т.н), та си е почти сурово. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт