Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 998
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 040
Какво ви е мнението за апаратите за кръвно налягане? В сега действащата брошура ими един и следващата седмица е друг вид. Някой ако е взимал да сподели

# 2 041
  • Пловдив
Мен точно затова ми трябва - за дивана, за някой ъгъл, дет не стига робота, за някоя трошица, случайно паднала от масата, нещо разсипано, докато готвя,...

# 2 042
  • в кукувиче гнездо
Хубав зехтин в тенекии взимам от Женския пазар. По 25 лева са, а зехтинът е доста добър.

# 2 043
  • Стара Загора
Подарявам тези купони:
Скрит текст:

# 2 044
Аз с прахосмукачката исках да обера едни столове, които не бяха ползвани дълго време и нищо не направи....

# 2 045
Само тази мицеларна вода ползваме с дъщеря ми, розовата, сензитив. Вече сигурно 20 опаковки купувам и си е супер, нищо не ѝ се чупи, а мицеларната вода е супер.

# 2 046
  • София
От Лидл днес си купих 2 саксии Камелия - радост за душата и очите!  Simple Smile
Другата седмица ще посетя Лидл в събота за акумулаторната прахосмукачка. Най-вече за колата ще я ползвам.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 12:35 от Amiamo

# 2 047
Какво ви е мнението за апаратите за кръвно налягане? В сега действащата брошура ими един и следващата седмица е друг вид. Някой ако е взимал да сподели
Тази седмица се реших да купя апарата за кръвно, тук имаше положителни коментари и смятам, че за цената си върши добра работа. Споделих, че сравних стойнсотите с друг апарат и бяха еднакви, единствено смятам, че измерва по-висок пулс, примерно като си го меря с апрата ми го дава около 100, а като си го измеря на ръка около 80.

# 2 048
Как го мериш на ръка?
Аз мисля, че специално за пулса апарата няма как да го обърка.

# 2 049
Как го мериш на ръка?
Аз мисля, че специално за пулса апарата няма как да го обърка.
По този начин за 1 минута.

# 2 050
Аз го меря така, но за 10 секунди и след това го умножавам по шест.
Ако трябва да броя една минута, мисля че има много повече вероятност да пропусна някое тупкане.

# 2 051
От Лидл днес си купих 2 саксии Камелия - радост за душата и очите!  Simple Smile
Другата седмица ще посетя Лидл в събота за акумулаторната прахосмукачка. Най-вече за колата ще я ползвам.
Аз по принцип не обичам мицелар и води , но тяхната наистина ми харесва. Сега съм на половината на шишенцето и си работи помпичката

# 2 052

Този от следващата брошура го взех за баща ми преди 3 години, само че от Кауфланд. В началото бая мерене падаше, сега по-рядко го ползва. Доволна съм, вярно мери според мен. Лятото така разбирам, че му е ниско кръвното и за горещите месеци му спираме част от лекарствата, докато захладнее. Само на апарата вярвам, щото баща ми няма кой знае какви усещания и преди инсулта не беше разбрал, че е с високо кръвно. Моето също го мери по-точно от смарт часовника ми.

# 2 053
  • Бургас
Мен точно затова ми трябва - за дивана, за някой ъгъл, дет не стига робота, за някоя трошица, случайно паднала от масата, нещо разсипано, докато готвя,...
За такива цели ще ти е идеална! Моята е стар модел, и ми е втората такава от Лидл, след като на първата ѝ се попрецака батерията следгаранционно. Трохи след дечко, нещо хвръкнало или разсипано покрай готвенето или хобитата ми, някой прашоляк в ъгъла дето ме дразни, че и сок разлян от наследника - супер ми е за такива ежедневни минавания набързо Wink

# 2 054
А зарядно за такава прахосмукачка може ли да се намери от някъде? Моето при ремонта изчезна безследно, а си я ползвах доста.

Общи условия

Активация на акаунт