Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 034
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 025
Аз си чаках олиото , ама това ще го пропусна - нещо цената не ми хареса. И на мен почти нищо не ми хареса - евентуално мога да скокна за намаленията им, но все се напълвам с непотребни неща и може и да пропусна Simple Smile Simple Smile

# 2 026
Аз си чаках олиото , ама това ще го пропусна - нещо цената не ми хареса.
Последния път като ходих , имаше олио по 3.49, ако не ме лъже паметта. Та, къде е далаверата не знам

# 2 027
Малката прахосмукачка не става за мен. Смуче там нещо, колкото да не е без хич, но няма достатъчно мощност, за да изчисти качествено. След нея трябва още да се чисти мястото, което почистваш. Чела съм оневинения за цената и т.н., но не ми вършат работа.

# 2 028
  • Бургас
Пак ме разсмяха лидълци - в раздела "Мъжът и стилът"  ... чорапогащи?! Да ги свалят със стил ли, какво...

Ще харча аз - почти всичко от Клийн лейбъла се яде у нас и ще заредя. Желираният деликатес не съм го виждала май досега, ама ще му хвърля едно око и на него. От новите гръцки неща ще поогледам това-онова, ябълков сок, олио, черита, цвекло. Цедките трябва да погледна, че моите са с по-едра мрежа отколкото ми допада и си търся метални пак, ама по-ситнички. И орхите ще погледна, че ще са от по-екзотичните видове, а не фалчета Blush

Сумите за Купон + бързо ще ги стигна, защото редовно купувам плодове и зеленчуци (абсолютно задължително всеки път се взимат банани, черита, айсберг или литъл джемки, като ги има сега, дозареждам райски ябълки, мандарини, нар и каквото ми допадне още), но много ограничаващи "наградите"...

Като видя че пускат акумулиращата малка прахосмукачка и леко потръпвам, знаейки че за пореден път ще се пита в темата и ще я има дискусията "за нищо не става/с кеф си я ползвам" Joy

# 2 029
Бива ли я кафемелачката от новата брошура?!
Като гледам мощността, малко слабичка ми изглежда, но пък....

# 2 030
  • Sofia
Дайте ми идея за употреба Simple Smile Имам две кутийки, вчера сложих малко на едни спагети, нещо ми се мусиха, ама ядоха де... За какво мога да го използвам набръжко (може и сладко, и солено)....
Може в тесто да го вложиш - палачинки или хлебчета (особено удачно за Бао хлебчетата), в смутита, за къри или супа по азиатски.

Новата брошура не ме впечали, някои неща ще взема, но нищо особено желано.
Олиото наистина изумява с цена.

# 2 031
Погледнах набързо брошурата - нищо интересно за мен, за щастие. Все ще се ходи до Л. за някои неща от постоянния асортимент, но добре, че напоследък седмичните им оферти са ми безинтересни.

# 2 032
На мен май само орхидеите са ми интересни, но може да има и по-добри оферти покрай празниците, така че ще почакам.

Ползвам една мицеларна вода от Лидл - отначало мислех да запазя шишето заради интересната помпичка (като чинийка), обаче тя вече се чупи два пъти - т.е. не знам дали се чупи, но не работи никак, трябва да отвивам, да я тръскам и т.н., а водата в шишето още е до над средата. Такива ли са калпави по принцип тези помпички?

# 2 033
  • София
Чудя се маслиновото масло в тенекията от гръцката част дали е хубаво. Това в бутилката завидна цена има за 500мл - 8.49, трябва да е екстра екстра добро.

# 2 034
При мен не се чупят помпичките. 🤷

Лидл предлагаха временно една лавандулова вода, всеки път й се радвам колко хубаво почиства и тонизира кожата. Но аз харесвам аромат на лавандула. За някои е нетърпим, няма да им понесе тази вода.

# 2 035
Ползвам една мицеларна вода от Лидл - отначало мислех да запазя шишето заради интересната помпичка (като чинийка), обаче тя вече се чупи два пъти - т.е. не знам дали се чупи, но не работи никак, трябва да отвивам, да я тръскам и т.н., а водата в шишето още е до над средата. Такива ли са калпави по принцип тези помпички?
Добре че не взех да я пробвам значи, точно опаковката ме блазнеше.
Имам лакочистител пак техен с такава помпа и ми е много удобен за ползване, поне до сега (изразходен половината) си е наред. Но ако са такива кекави тия помпички отгоре много тъпо наистина.

# 2 036
  • Sofia
Имаме въпросната мицеларна вода и си е наред помпичката, както и на лакочистителя.

# 2 037
Чудя се маслиновото масло в тенекията от гръцката част дали е хубаво. Това в бутилката завидна цена има за 500мл - 8.49, трябва да е екстра екстра добро.

Винаги вземам когато пуснат.
Малко са го поскъпили, литърът идва над 10 лева, ама каквото такова....

# 2 038
Бенджи, имам малката/ръчна прахосмукачка. Доволна съм. Ползвам я, за около мивка, фурна, децата си почистват дивана и около него, когато хапват чипс, издържа доста батерията. За съжаление все още не съм я тествала с обиране на течност.

# 2 039
  • София
Голяма скъпотия при нас, септември ето този зехтин взехме от гръцки Лидл - 5 литра нямаше и 15 Е.
Хубав е, марката е нещо като нашата Родна стряха. Предполагам, че в нашите тенекии е същия.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт