Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 050
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 995
При нас са пуснали кокосовото мляко в консерва. Отдавна не го бях виждала налично. Взех и някакво кокосово мляко-2 кофички в опкавка. Уж натурално. Супер гадно на вкус, а за състава нямам думи. Но като ходя без очила, така е. От кърпичките за очила съм доволна. С голямо недоверие ги взех, защото като знам другите как ги развалиха...

# 1 996
Ако случайно ти се паднат повечко-ще ги отделиш още докато са замразени. На нас ни харесва така комбиниран микса.
Проблемът е, че на мен и ММ ни пречат да ги ядем сготвени и за това ги избягваме..

# 1 997
Каква е разликата между черен пипер за 35 лв за кг и 130 лв за кг?
Поне 5г. За продукти от Л. ли става дума?

Металните кутии за кляб от по 22 лева добре ли запазват хляба?
Да, стига да не е домашен.
Какъв е проблемът с домашният? Аз точно за този който сама си пека си търся.

# 1 998
  • София
Благодаря на Teta и Morena за отговорите. Ще проучвам по-сериозно въпроса. Надявам се любимият лидъл да имат нещо, пък ако трябва и с хлебопекарна да се оборудвам.

# 1 999
Има ли подходящ хляб в Лидъл за хора с инсулинова резистентност/диабет?
Благодаря на Teta и Morena за отговорите. Ще проучвам по-сериозно въпроса. Надявам се любимият лидъл да имат нещо, пък ако трябва и с хлебопекарна да се оборудвам.
Хлебопекарните са си за "нормални" хлябове, за човек с ИР или диабет тип 2 не ти трябва такова нещо вкъщи. Освен ако не смяташ да печеш истински хляб за другите а пък ти само да преглъщаш слюнки без да го ядеш Grinning
Нисковъглехидратните "хлябове" нямат нищо общо като начин на приготвяне, то там обикновено бъркаш как да е и печеш и след малко е готово. Пълно е с рецепти из нета, ако изобщо решиш че ти се занимава.
Не знам в Лидл да продават такъв продукт готов, наскоро мярках някъде снимка на кето хлебче купено май от Метро. Не помня къде го гледах обаче, на снимката като че ли бяха две питки като за бургер в пакет.

# 2 000
  • София
Здравейте! Търся въртящата четка за коса от декемврийска брошура. В Лидл Манастирски ливади имаше само тази за изправяне. Виждали ли сте я някъде в София? Някой ползвал ли е за обратна връзка? Трябва ми за подарък на дама с тънка и къса коса.

# 2 001
Метална кутия за хляб, но не от Л. имаме и така си стои, домашния хляб много съхнеше ли в нея, не се съхраняваше нещо добре, вече даже не мога да се сетя какво още не ми харесваше и не я ползваме.
Леми, 12% сметана не я гледам по съдържание, ами ми допада, и за панакота напр. ми е идеална на вкус .

# 2 002
Хоп-Троп, и аз наскоро писах, че при нас пак се е появило кокосовото мляко. Доста време липсваше...Но явно на други места не е изчезвало- като питах тук, все беше налично по други градове. 🙂

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 22:26 от dolce miele

# 2 003
  • София
Благодаря natka. Вероятно нов приятел ще ми стане бадемовото брашно на лидл. Идеята е да намалим консумацията на бял хляб и захар за цялото семейство.

# 2 004
# 2 005
Тъпа брошура, ура! М.б. нещата клийн лейбъл и джонито

# 2 006
Какъв е проблемът с домашният?
Ами няма я химията дето го прави изкуствено дълготраен, влагата се изпарява и той се съсухря.
Скрит текст:
Вкъщи домашен хляб след като изстине го увивам в прозрачното фолио и тогава слагам в кутията, но седи най-много ден-два. Ако отчета че няма да се изяде за толкова, половината нарязвам на филии и слагам във фризера, после вадя колкото филии са нужни. Кексове държа в херметична кутия и стоят по-дълго и без да се увиват, но кутиите за хляб не са херметични и затова така.

# 2 007
Почти нищо интересно за мен, някои неща от петък евентуално.
Чадърите от 8 лв май бяха НЕхвалени? Или са спестили от светлоотразителите, за да докарат цената...или пък не са автоматични, според мен...😄

# 2 008
  • На изток от Ада
Аз взех вчера клин от спортните и пурички с крем ванилия.
От брошурата май нищо интересно.

# 2 009
Долче, не ти се полага, всеки път удряш кьоравото в К. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Трупането на суми за купони за ПиЗ не ми харесва Rolling Eyes

Дали ще има разнообразие на сапуни? Така и не пуснаха коледни миризми... май Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт