Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 057
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 010
Ихаа, ще си почина др. Седмица без лидл! Един замразен грах, лимончета и общо взето друго нема.

# 2 011
Адалинд, има надежда за коледните сапуни...като гледам кутиите за бижута, които друг път май пускаха преди Коледа...Някои артикули си вървят с месец, два, три закъснение...че и с повече. 😃

# 2 012
Тамън ще миришем хубаво за Великден Joy

# 2 013
Подарявам
Подарявам ги.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 08:43 от Пролетно цвете

# 2 014
Има май нови гръцки нещица към края на брошурата?         Между другото- Соул, която искаше луканка клийн лейбъл и другото момиче, което мечтаеше за намалено олио, да пускат тото или...такова..да ми кажат на мен числата. Grinning

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 06:03 от Nil desperandum!

# 2 015
Пак са се уляли със сармичките - 3,99 лв., ами да си ги ядат. Не има мина номерът с 3,79 лв., върнаха ги на 3,29 лв., сега на 3,99 лв. Колкото и да ми харесват ще ги пропусна.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 07:47 от pticasprujina

# 2 016
Хоп-Троп, и аз наскоро писах, че при нас пак се е появило кокосовото мляко. Доста време липсваше...Но явно на други места не е изчезвало- като питах тук, все беше налично по други градове. 🙂
Дайте ми идея за употреба Simple Smile Имам две кутийки, вчера сложих малко на едни спагети, нещо ми се мусиха, ама ядоха де... За какво мога да го използвам набръжко (може и сладко, и солено).
Кутия за хляб не ползвам от години, много съхне, троши се.. съхранявам си в оригиналната торбичка както е/ ако е в хартия слагам и найлон, че става камък още на другия ден.
Отивам да зяпна новата брошура..

# 2 017
Благодаря за брошурата. Харесах си прахосмукачката, да видим дали ще я купя. Другото са свинските ребра и пилешкото филе, но марката ми е неизвестна. Някой има ли мнение за нея?

# 2 018
Нищо интересно няма за мен в новата брошура. От Лидл купувам вече само обичайните неща, за нашия град магазинът е бюджетен (от веригите само ЦБА имаме). И аз искам намалено олио , но не от това, което е в брошурата.
П.П. Сиренето "Железница" се одобри от възрастния човек, за когото го купих. Благодаря за мненията!

# 2 019
Гледам офертата за трупане на суми за купони за зарзават и за кои продукти НЕ важи. Какво ще рече охладени плодове и зеленчуци?

# 2 020
  • Пловдив
Новият вид пил.филе, на 4-та стр, не беше ли онова хваленото? Май до сега в К го има и е т.нар. "чисто" месо...или бъркам? Марката е Coco Rico.

Похвалвам мерлото на вила Армира.

И какъв е тоя микс американска и гръцка седм. в една брошура?

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 08:08 от mystic woman

# 2 021
  • софия
Обичам гръцката седмица - серене, вино. Клийн лейбъл също ще уважа. Отдавна не съм набелязвала толкова хранителни продукти от брошура.

# 2 022
И аз почти нищо не харесах в новата брошура. Напоследък често ми се случва. Smile

# 2 023
Нил, 🤗. Сериозно пазаруване ми се очертава другата седмица. 

И аз ще се радвам на отзиви за прахосмукачката.

# 2 024
  • Пловдив
А аз за малката прахосмукачка в събота.

Общи условия

Активация на акаунт