Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 948
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
За мен е отвратителна, това пюре ли, домати ли бяха, ужасна беше и двата варианта.

# 2 116
Кейлът не можа да се класира вкъщи. Два пъти правих чипс, първия път го поизпуснах, но втората доза много внимавах. Ами горчи ни. Оставих стъблата с малко листа да го опитам как е в супа, обаче мъжът ми категорично отказа и ми набута замразен лапад да готвя. И сега не го готвя, не го и хвърлям.

# 2 117
  • София
Една иновативна стартираща фирма беше решила преди време да пробива с чипс кейл с шоколад. Тогава още бях в този бранш и дойдоха за презентация .... мине, не мине минута и ми бутат в ръцете поредни порцийки. Сякаш три пакета се наложи да изям, на втория ми се ревеше, на третия обмислях да напусна работа ...
Никога повече не вкусих, макар и да ми е ясно, че в други комбинации ще е различно.
Та, в заключение не препоръчвам да топите кейл в шоколад.

# 2 118
  • София
Този кашкавал от 1.5 кг. бива ли го, дали ще стане за паниране?
Едамаме май е зелена соя, и аз не съм яла, а и не ме тегли.

Този "кашкавал" е отвратителен за нищо не става, преди седмица купих, защото сестра ми, която живее в Германия много го хвали и постоянно от него купува и панира.
Не ми вдъхна много доверие защото е доста мек и едвам нарязах парчетата, обаааче после като го сложих в олиото и стана мазало, даже и не продължих.
Опитах се да го пробутам като настърган за паста, което се оказа доста сложно занимание, защото се маже по рендето, но мъжът ми отказа да го яде.
Част от него оползотворих в тестото на едни питки, които правя та горе-долу бива.
Оплаках се на сестра ми, тя каза, че само веднъж  и се е случвало като го купи да е така мек, иначе си бил супер, най се доближавал до вкуса на българския кашкавал, явно сега пробутват кофти партидите насам Rage

# 2 119
Съставът на новите пици мисля е подобрен. Сравних със състава от 2019,но трябва директно в магазина 2 кутии една до друга. Няма ги растителните мазнини, маргарина и Е-та. Имаме зехтин EV.  Но пък цената е по-висока (от 3.29 редовна, вече на 3.69, (2 75 на промоция, вместо 2.40) за сравнение новата Маргарита е на същата цена 4.50 за 3 на промоция както в момента. На кутията й по спомен пише нова рецепта.

Взех моцарела за проба, любима ми е. На външен вид обаче като качество е същото
.
Дано на вкус е добре, поне е по здравословна сега.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 13:01 от Didity02

# 2 120
Кейлът не можа да се класира вкъщи. Два пъти правих чипс, първия път го поизпуснах, но втората доза много внимавах. Ами горчи ни. Оставих стъблата с малко листа да го опитам как е в супа, обаче мъжът ми категорично отказа и ми набута замразен лапад да готвя. И сега не го готвя, не го и хвърлям.
Това все едно аз съм го писала. С мерак взех 2 връзки - направих чипс /2 пъти де, щото първия изгоря/ - не ни хареса на вкус, иначе стана хрупкав. Втори опит - задуших с масло и сложих яйца - пак не се яде. Накрая втората връзка я направих на кремсупа - бива, особено с бяло сирене. Не съжалявам, че опитахме, но не е нашето - определено спанакът ни фаворит от зелените.

# 2 121
  • sofia
Аз замразена пица никога не съм купувала. Всичките ми изглеждат гадни. Веднъж само пробвах някаква лидълска при майка ми и хем и беше слагала "добавки", беше отвратителна.

# 2 122
  • Бургас
...
Та, в заключение не препоръчвам да топите кейл в шоколад.
Чипс от зеле в шоколад?! Хич дори не би ми хрумнало това вкусово извращение JoyJoyJoy Надали е пробила тази фирма Stuck Out Tongue Winking Eye

На стелажа със семената при нас упорито си стоят цени в английска валута, в левове тц. Взех няколко вида, както и едни от биосемената и вкъщи се потресох от разликата в цените - едните 39-89ст, другите 2,29лв. Ако и не се хванат, ще ми се натяква доста време Laughing

# 2 123
Брадата, какви семена взе?
Защото аз дадох на пазара 3.80лв. за 20 семена домати, дето не са био. А съм харесала и един друг сорт, който е 7лв. за 20 семена 🙄

# 2 124
  • Велико Търново
Соня, това нещо не бих го вкусила Simple Smile
Прилича ми на сутрешна пица, която е стояла на витрина на пици на парче на автогара, а аз я виждам в края на работния ден Simple Smile

# 2 125
  • Бургас
Брадата, какви семена взе?
Защото аз дадох на пазара 3.80лв. за 20 семена домати, дето не са био. А съм харесала и един друг сорт, който е 7лв. за 20 семена 🙄
Леми, засега взех това, че половинЪТ е градинаря и има претенции, та без него не смея да взимам много:
Скрит текст:
Иначе имаше тези семена вчера, като едните корнишони май вече са свършили:
Скрит текст:

Скъпарските не ги снимах, но са малко стелажче. Само от лукчето взех и ще си го бодна на терасата, пък ако се хване и оцелее - чудесно! Ако не - ще си примъкна саксийче, като пуснат пак от тях Satisfied

# 2 126
Всичко веганско принципно ми изглежда...неапетитно. Joy

Сори, Мид Simple Smile

Днес взех телешка кайма, намалена беше. И свински врат, ххл, намален.
Брошури не следя, на място  гледам само...

# 2 127
От азиатските супи в консерва има няколко вида на Халите.

# 2 128
  • sofia
Брадата, отивай в градинарската тема - ще те светнат какви семена и от къде да взимаш.
Може и размяна на лични семена да има.
Аз миналата година от кауфланд взимах някакви домати и корнишони, айсберг и не помня още какво.. успешни бяха айсберга и едни черита.

# 2 129
Най-после си взех един сукулент от Лидл, до сега все ги подминавах Simple Smile

Има две разклонения, чудя се дали не трябва да се отделят?

Общи условия

Активация на акаунт