Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 760
  • 2 478
  •   2
Отговори
# 2 325
Аз харесвам телешката кайма.
В събота правих кюфтенца по шведски с нея.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 22:00 от teta75

# 2 326
И при нас нямаше нищо интересно от намаленията.

# 2 327
  • София
И аз много харесвам пушената скаморца. Консумирам директно.

# 2 328
  • In transit
Soul, и да има скаморца в К. ще е по-скъпа. Имам спомен, че съм виждала, но не беше тяхна марка и затова беше по-скъпа. Но съм почти сигурна, че в Била имаше скаморца. За съжаление не съм обръщала внимание скоро на цените.

Скаморцата вкъщи я обичаме както прясна, така и печена. Досега винаги като я настържа на сандвичи се запичаше чудесно. От последното намаление обаче се разтече като недоузрял български кашкавал, изобщо не се запече и подозирам, че качеството е друго.

zenata, в Метро тяхната марка масло е на 3.98лв за 250г...до 02.02 е промоцията.

# 2 329
  • Sofia
Ние днес пазарувахме в К, заради кафето ни (Лаваца Крема е густо, ама пък нямаше безкофеинова Лаваца) и сьомгата (цяла) отидохме, а си взехме  и от сладкото на Цима (всеки с вкуса си - за мен вишни и смокиня Simple Smile), манго  и авокадо и други неща... И един буркан жълти стотинки си обменихме (мангото и авокадото платиха) ... много полезна машника. Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 15:28 от Morena

# 2 330
  • Пловдив
от американските кисели краставички.
Хубави ли  са ?
У нас много се харесват. Мариновани са, сладникави, но на сандвичи с бекон или с  яйца си ходят много.

# 2 331
  • София
Ваучера за колко време се зарежда след минаване на дадения лимит?
За маслото..най - доброто е биото, но отдааавна не са го намалявали... иначе пилоса е добър.

Да, помогни и преведи..демек това не е Убаво ли?
Нищо му няма, хубаво е. В повечето бисквити, вафли, сладолед и т.н. се ползва алкализирано какао. Алкализацията е част от процеса, за да достигне типичната горчивина и цвят. Просто досега не беше задължително да се пише. Иначе от 200 години все така си се произвежда - казват му и "дъчване", защото холандците са го въвели.
Всъщност, задължително е принципно само за пакетираното какао, когато е само какао. Тъй като в състава на вафла или бисквита не надвишават 7%, колкото и да е алкализирано, та и затова нормативно не е задължително да се пише. Нищо чудно скоро и за тях. То и без това етикетите са нечетими.
С това черният шоколад е по-горчив от някой друг, например.
Въпрос на вкус и хранителни навици като цяло - за шоколадите и какаото съответно. В ореото е мега алкализирано Simple Smile Нищо му няма на какаото.
Тогава био? Пък това за кексове ще го оставя.

# 2 332

zenata, в Метро тяхната марка масло е на 3.98лв за 250г...до 02.02 е промоцията.

не знам дали е добро, като видя вече deutsche markenbutter и бягам.
биото на лидл ми харесва доста, ама не искат да го намалят. има ли сми да ходя днес за клийн лейбъл нещата или ги разграбихте?

# 2 333
Да, помогни и преведи..демек това не е Убаво ли?
...
Нищо му няма на какаото.
Тогава био? Пък това за кексове ще го оставя.
Алкализацията няма общо с БИО.
Има и БИО алкализирани видове какао на прах - това идва от БИО какао зърно, алкализиращите агенти са част от процеса.
Това за кексовете е същото, като това за пиене - не пречи да се ползва и за двете. Пак казвам, въпрос на вкус, а не на добро и лошо. Други са елементите за добро и лошо при какаото.
Например финост на частиците, съдържание на какао люспа или други примеси (брашно от рожков бъркат в "имитиращ" продукт"), стойности на тежки метали и алфатоксини и ей такива.
Обикновено големите производители спазват европейските директиви.
Но има и разни китайски/индийски какаота внасят, там каква пита са смелили .. ако съдя по-цената не много читава Simple Smile В Лидъл не е китайско, споко.

-> ваучерите се зареждат както всички останали. В момента, в който минеш лимита за дадената сума, след покупката, ти се отразява новият.

# 2 334

Че това не му ли беше редовната цена? На Метро шеф? 🤔😬
Zenata, Метро шеф маслото беше хубаво...поне това, което купувах през декември...🙂
Морена, каква е тази машинка за обмен на цял буркан с жълти монети? 😃

# 2 335
Сметановият крем за мазане вкусен ли е? И нишесте му сложили, моля ви се...🙄

# 2 336
  • sofia

Че това не му ли беше редовната цена? На Метро шеф? 🤔😬
Zenata, Метро шеф маслото беше хубаво...поне това, което купувах през декември...🙂
Морена, каква е тази машинка за обмен на цял буркан с жълти монети? 😃
Да наблегнем на "беше"... и аз така се оцъклих скоро на цената на това масло. То е другото, което взимам от 4-5 години
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 16:41 от vesi1

# 2 337
Аз заредих доволно Clean Label от всичко, имаше преди обед достатъчно (Борово). Също бургери, но нямаше от питките в брошурата. Sad Взех две пакетчета ягоди за проба - хубави и вкусни! Но доста порових да намеря по-читави, зеленички са повечето. Котидж-ите от купона взех също..

Като заговорихте за какао, не съм срещала да се споменават тук Delight барчетата Alesto, купувам при всяко ходене, мисля, че септември за пръв път ги видях, децата също ги харесват:

Снимката е на zvаnchе, така че все пак и тя ги е споменавала.. Другите два вида са с кокос и фъстъци, но показаните се харесват най-много вкъщи. Продължават да ми липсват и плодовите: Sad

# 2 338
  • Пловдив
от американските кисели краставички.
Хубави ли  са ?
У нас много се харесват. Мариновани са, сладникави, но на сандвичи с бекон или с  яйца си ходят много.

И аз много ги харесвам американските кисели краставички. Много е приятна маринатата им. Слагам ги в сандвичи за през деня. Също и като част от гарнитура към някое картофено ястие, но това вече е въпрос на вкус.

# 2 339
  • In transit

не знам дали е добро, като видя вече deutsche markenbutter и бягам.
Последно взех от него в началото на годината, то май целия месец е намалено. Бях скептично настроена, но много ми хареса на вкус.

Някой може ли да ориентира за цената на кокосовото масло в Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт