Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 757
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Ако някой иска да ползва, нека ме цитира.
Позитивната енергия пращайте към Соул, тя черпи :

# 2 341
Как я хапвате тази скаморца? Мисля да я пробвам и
Пушената с вино, бялата с грозде или други плодчета (и пак с вино). С нея правя и кюнефето.
Черна ряпа има, купих я за кашлица, обаче хич не отделя сока, заради който я купих.

# 2 342
  • София
Къде ми изчезна от аппа пистата бях на финалната права...нали до 31ви?
Вчера пишеше остава 1ден?

# 2 343
  • Sofia

zenata, в Метро тяхната марка масло е на 3.98лв за 250г...до 02.02 е промоцията.
не знам дали е добро, като видя вече deutsche markenbutter и бягам.
Последно взех от него в началото на годината, то май целия месец е намалено. Бях скептично настроена, но много ми хареса на вкус.

Някой може ли да ориентира за цената на кокосовото масло в Лидл?
При търсене, не ми излиза такъв продукт, пък дали търсачката им струва...

Долче, за съжаление не е много разпространена машинката, ходихме до друг филиал, не обичайния ни, заради нея. Вътре, при информацията се намира.

# 2 344
Къде ми изчезна от аппа пистата бях на финалната права...нали до 31ви?
Вчера пишеше остава 1ден?
Да и аз се дразня, трябва пише последен ден или днес изтича. А те броят 1 ден за сегашния (вчерашен)

# 2 345
Някой купи ли си вакум пистолета за отпушване на канали от миналата седмица..
Че стана, тя каквото стана..Малкия ми син хвърли едно топче от тези гумените скачащите иииии май към запушване върви работата...
Ако някой знае някой "трик " да ми пише на лични моля....😢
Че това е най- активната тема, в която участвам 🤩😃✌

# 2 346
  • София
С прахосмукачка не можете ли да го изсмучете?

# 2 347
Морена, а как изглеждат, разпознаваеми ли са?
Аз отрицателно няколко дни с голямо учудване се оказа, че съм достигнала и последната цел 🤣 Странно е да изчезне по-рано линийката...🤔

# 2 348
И моята я няма, с цееели 80 лева за януари Stuck Out Tongue Closed Eyes

Чак в петък ще ходя, заради синьото сирене. Ако има какао, има, ако няма - не губи кураж, идва нов тираж Joy

# 2 349
  • Sofia
Морена, а как изглеждат, разпознаваеми ли са?
На информация питай, ако не я намираш.  Ето я - https://www.youtube.com/watch?v=Y8bu3YHdUTI

# 2 350
Синьото сирене е ново или само опаковката са сменили?

# 2 351
  • София
Dolce, в някои филиали ги има като и не знам дали извън София въобще, но може да се провери на клиентския телефон.
Разпознаваеми са, виждат се, големи са - на височина към метър грубо. Изсипваш вътре несортирани монети всякакви, машината брои и ти дава ваучер за тази сума за пазаруване в К. Някои монети може да не приеме и ги изплюва, но съвсем малък процент. Удобно е! Стига да имаш какво да си купиш в К.

Много харесвам франкфуртерите от брошурата, но съм заринат с храна. В края на седмицата ще си взема няколко опаковки, надявам се да има.

Синьото сирене е ново или само опаковката са сменили?
Опаковката е нова, сиренето е същото.

# 2 352
Мини царевичките, които бяха намалени миналата седмица са намалени и днес, ако някой се интересува

# 2 353
На мен днес трябваше да ми се зареди купон за 2 лева отстъпка (не от лентата, а от предизвикателството- купила съм продукт от въпросните страници)...ама го няма. 🤔

# 2 354
Zazu с обикновенна прахосмукачка за водно почистване ли имаш предвид .
Малко спамим темата...☹
Извинявам се за което.
Ама проблем ми се очертава..😢

Общи условия

Активация на акаунт