Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 735
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Как я хапвате тази скаморца? Мисля да я пробвам и аз.
Директно като мезе. Никога не я обработвам топлинно. Много ми харесва също обилно поръсена със сминдух. Лично пушената ми харесва повече от класика.
Пушената и на мен ми харесва повече ,но освен директно понякога я запичам на пица, страхотна става.

# 2 356
  • София
Здравейте, дами, може ли мнение на ръчната прахосмукачка 2в1,която ще се предлага от 03.02.
Предварително благодаря
Писаха...
На коя страница в темата са писали?
Вече няколко потребители питат и все същият лаконичен и некоректен отговор.
Беше обсъждана малката ръчна прахосмукачка от събота, но не и тази 2 в 1.
Моля, ако някой има впечатления да сподели.

# 2 357
  • In transit
Morena, ако въпроса ти беше за маслото в Метро, напиши в търсачката "metro chef масло", на краве масло не излиза. Преди малко го гледах, има го налично в София.

# 2 358
Синьото сирене е ново или само опаковката са сменили?
Същата синя опаковка, само че за 1.99 съм взимала в XXL седмица през ноември. Не помня колко грама обаче. В момента имам от жълтата. Или вървят и двете, или ще минат само на синя.

# 2 359
Адалинд, ти ли беше с двете кафемашини? 😅😜
 При нас мисля, че вече има синьо сирене само в новата опаковка.

# 2 360
Благодаря. Дано да не пипат състава, а само опаковката.

# 2 361
Аз. Крупса и грозницата Kissing HeartJoy

Има ли нещо интересно в разпродажбите? Маратонки едва ли, ама може с нещо друго да ударим кьоравото Joy

# 2 362
  • Sofia
Morena, ако въпроса ти беше за маслото в Метро, напиши в търсачката "metro chef масло", на краве масло не излиза. Преди малко го гледах, има го налично в София.
Не съм питала за масло, отговорих на твоето питане за кокосово масло в Лидл. Simple Smile

Някой може ли да ориентира за цената на кокосовото масло в Лидл?
При търсене, не ми излиза такъв продукт, пък дали търсачката им струва...

И при нас от известно време е само синото сирене в новата синя опаковка.  На мен лично ми се струва с повечко плесен от преди,  иначе е същото.

# 2 363
Аз. Крупса и грозницата Kissing HeartJoy

Има ли нещо интересно в разпродажбите? Маратонки едва ли, ама може с нещо друго да ударим кьоравото Joy

Ако имаш две кафемашини, дай едната /по-Убавата/, на ближния си...демек на мен.Joy
Туй чела ли си го...малко се чете сега. Grinning

Синьо сирене взех скоро, хич не знам какъв цвят беше опаковката.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 21:57 от teta75

# 2 364
Aз не съм купувала синьо сирене в новата опаковка. Иначе ми е любимо. Дано си е същото.

# 2 365
  • Sofia
И у нас са любими лидъското синьо сирене (с много плесен, а не е смръдливо Simple Smile ) и Брито.

# 2 366
Някой пробвал ли е да сложи олио или зехтин в шишетата от спрей оцет от италианската седмица? 🙂

# 2 367
Кое да съм чела Тете, ТО, ама с у или Лилиан Ту? Книги за фън шуй не чета, все ми е тая как са ми разположени кафемашините Joy
Ти нали си имаш бяла и красива Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз моето сирене трябва по-бърже да го ям, че да не се сдобие с допълнение към изначалната плесен Joy

# 2 368
  • Sofia
Аз моето сирене трябва по-бърже да го ям, че да не се сдобие с допълнение към изначалната плесен Joy
У нас няма такива шансове, като пуканки си го ядем ей так чисто... Simple Smile

Ауу... забравих да похваля опаковката на рибата от К, страхотна!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 18:46 от Morena

# 2 369
Аз го ръбах от найлонката директно, кат шоколад..много просташко, знам...ама гладна бях и друго немаше наоколо Joy

"Туй" ...й не сей отпечатало...имах предвид дъл си чела, за двете ризи..ееех, изпросте народа Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт