Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 731
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 370
Дали имахте проблем с купоните следобяд?
Пазарувах, обаче вкъщи чак видях - имам дигитална бележка и скреч, купоните са активирани, но на бележката нищо не е минало с отстъпката.

# 2 371
Морена, още не съм му купила сладко от вишни Joy

Аз камембер обичам. Бри взех четири опаковки от К., лидлския по-хубав ли е?

Тете, нищо няма да ти дам. Една боя там да се вапцаш и това е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 372
  • СОФИЯ
От разпродажбата днес взех 2 бр от това. Някакви загряващи лепенки, по 3 лв. Надявам се да свърши работата на майка ми.

# 2 373
Хубаво е брито. И него тъй го хапнах...

/колкот сарми ми прати, толку и боя ще дочакам от теб Joy/...

# 2 374
  • София
Бърз въпрос - Голдесата нова опаковка ли има? Пише само крема сирене. Пак е на Милбона?

# 2 375
  • Sofia
Бърз въпрос - Голдесата нова опаковка ли има? Пише само крема сирене. Пак е на Милбона?
Да, синя е.

# 2 376
  • Пловдив
Ей, не моа го ям туй синьо сирене начи Simple Smile Оставям ви го...Бри и Камембер по преглъщам.

# 2 377
Да, синя е.
И отвратително на вкус в новата опаковка седи като лепило не е кремообразно,вкуса също не е същия имах от старата опаковка заради дедето бях заредила понеже обича. Новото изобщо не ни хареса.

# 2 378
  • София
Е ти уби всичко детски в мен. Това беше топ продукта ми от Лидл. По-добро от Филаделфията...

# 2 379
  • Пловдив
Вече нищо не е такова каквото беше...
Сега намаленото крема сирене е колкото редовната цена преди Simple Smile

А видяхте ли зехтините с какви цени са? Оня Примадона деликат е 12 и нещо веч Dizzy Face

# 2 380
  • София
Не е добре положението. Вече хляба 600грама гони 2лева, читав кашкавал под 20 няма. По-евтините алтернативи на Лидл или ги съсипват или им изравняват цените с известните продукти...

# 2 381
Хич не ми се искаше да го повярвам като четох наскоро, че влизаме в няколкогодишна спирала на растящи цени на храните (и всичко останало) + влошаващо се качество, но прогнозите се сбъдват пред очите ни. И много ясно, че най-лошите партиди ще тръгнат към родината, то досега си имаше 1,2,3 качество стоки за различните страни, сега вече съвсем ще ни вкарат в 3-та глуха.
Много от храните напоследък не са вкусни както преди, особено млечните, а преди се кълнях в качеството на млечните особено от Лидл.
Помня нашите как се ядосваха през 90-те години, че вкусът на храната се е променил и "вече не е както преди". Направо имам дежавю сякаш 🥴 Тъкмо взе да се замисля част от народа поне да се храни здравословно и хайде пак тръгваме надолу. Щом взеха да слагат пълнители, захар и нишестета там, където изобщо не им е мястото...
И за да не е само спам, да повторя и аз въпроса за зехтина от 4 л., хубав ли е като да си струва доста по-високата цена спрямо гръцкия Лидл? И ще издържи ли 8-9 месеца (до година) след отваряне и прехвърляне в стъклени бутилки или се разваля?

# 2 382
Здравейте! Преди време редовно купувах Рикота от Лидъл. Много го харесвах. Защо изчезна? Може да сте го обсъждали, но не чета редовно и съм изпуснала.

# 2 383
Не разбирам защо инфлацията не удря по-скъпи и луксозни стоки, а базовите като храна и отопление?! Това е направо безумно...  тъкмо хората малко изправиха врат и започнаха да живеят нормално в Бг.
Точно одеве си мислих как ми липсва краве млякото от кравите на село Grinning , лютеница не мога да открия, колкото и скъпа да купувам, този вкус на домашната. Няма да коментирам, че в по-евтините варианти има всевъзможни гадости като съставки. Ами много е гадно, защо хората трябва да ядат това!
Имам чувството, че всеки път, когато влезна в магазин всичко, което съм купувала преди е поскъпнало с 20-30 ст, но заплатата ми не се е променила. Трябва или да се преквалифицирам, или да започвам да гледам кокошки за яйца и градина за зеленчуци, може и крава за мляко.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 21:54 от T.Valcheva

# 2 384
  • Sofia
И рикотата както и други продукти изчезват... без обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт