Facebook / Фейсбук – 5

• 40 912
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Преди камерата в месс.имаше готини филтри сега има ли, при мен поне не...да не би да са специални настройки ...

# 256
  • Бургас
И при мен ги няма филтрите вече. Само на Вайбър, и то много забавни Simple Smile

# 257
  • София
Здравейте,от известно време ми изчезна търсачката в групите на фейсбук.Проблемът е само на компютър,от телефона мога да я ползвам.Имам два компютъра и на двата липсва.Дано има някой да удари едно рамо.Благодаря.

# 258
И при мен вече няма Преглед като. Sad

# 259
Здравейте, има ли начин да забраня дадено лице да коментира мои постове? Ровя се в настройки, но не откривам възможност да огранича коментарите само за едно лице.

# 260
  • Sofia
Няма такава опция. Трябва да го разприятелиш, ако не искаш да има възможност да коментира снимките и постовете ти.

# 261
Няма такава опция. Трябва да го разприятелиш, ако не искаш да има възможност да коментира снимките и постовете ти.
Засега го отсоедвах и използвах опция "вземи си почивка", но явно не помага. Явно ще трябва да го разприятелявам.

# 262
Ама скрий си публикациите от този човек, що трябва да ги вижда?! Като не ги вижда, няма да коментира.

# 263
Засега го отсоедвах и използвах опция "вземи си почивка", но явно не помага. Явно ще трябва да го разприятелявам.
Така само ти ще спреш да получаваш новини от лицето, но няма да промениш нищо друго.

# 264
  • Бургас
Направо го блокирайте!

# 265
  • Euskal Herria
Ако го сложиш в "Ограничени", ще вижда само публичните ти постове. Останалите - не. Иначе ще ти бъде в листата с приятели, без да вижда какво публикуваш.

# 266
И не само в Ограничени. Може да си настроиш публикациите за "Приятели, без Иван Иванов".

# 267
Благодаря ви, а как може да ограничат само той да не вижда публикациите ми.Гледах настройки публикациите да са публични или да се виждат от приятелите ми, но само един човек да не ги вижда не съм наясно как се настройва.

# 268
Като избереш аудитория и кой да е изключение

# 269
Като избереш аудитория и кой да е изключение

Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт