Facebook / Фейсбук – 5

• 40 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Велики Преслав
Имате ли проблем в момента с връзката си в  Месинджър?
Да, при набиране ми дава, че нямам интернет, а имам.

# 287
Имате ли проблем в момента с връзката си в  Месинджър?

Имах аз деинсталирах и на ново инсталирах.

# 288
  • София
Къде мога да видя известията си седмица назад (става въпрос за,, спомен ")?

# 289
В приложението си има сектор "Спомени"
Скрит текст:
А за седмица се върни на стената си. Може да се търси по дата, месец и година, но е сложно за обяснение, не ми се пише толкова.

# 290
  • Пловдив
Някой може ли да помогне или да ми покаже как мога да направя страницата, която желая да се превежда или групата тъй като е на друг език?
Преди седмица ми превеждаше, а днес не иска.
Дали нещо с настройките да е?
Благодаря!

# 291
Мога ли да пиша в месинджър като профил в фейсбук ми излиза по този начин?

# 292
  • Бургас
Това значи, че не можеш да добавиш човека в приятели, а можеш само да го последваш. Или е направил така, че да не могат да му се пращат покани, или си му пратила покана и той/тя е отказал поканата.
Можеш да пишеш, освен, ако не те е блокирал само в Месинджър. Като пишеш, ще ти стане ясно - ако те е блокирал, ще ти изпише, че съобщението не може да бъде изпратено, а той/тя няма да разбере, че си правила опити да пишеш.

# 293
  • Sofia
А някой може ли да ме светне откъде мога да проверя даден мой акаунт с кой точно телефонен номер е свързан? Преди номерът се изписваше нейде из профила ми, ама сега не намирам къде. Flushed

# 294
  • Бургас
Отваряш приложението. Натискаш горе вдясно трите чертички. От там:
Настройки/ Лична информация и информация за акаунта/ Информация за контакт.
Там са имейла и телефона ти.

# 295
  • Sofia
Благодаря, но може би трябваше да уточня, че не ползвам Facebook на телефона, а само през лаптоп. При мен няма три точки. Има раздел "Настройки", но там не намирам нищо. Прерових го, още преди да попитам тук.

# 296
  • Бургас
Добре. Ето как го правя от компютър:
Натискаш горе вдясно триъгълничето (стрелката, менюто - кой както му вика). От там:
Настройки и поверителност/ Настройки/ Общи (от лентата вляво)/ За контакти --> там са имейла и телефонния номер. Възможно е да си ползвала само имейл или само телефонен номер.

# 297
  • Sofia
Мерси! Да, няма телефонен номер при мен – аз, и преди да питам, огледах всичко там.
Принципно зададох въпроса си, защото се сещам, че в миналото почти със сигурност си имаше отделно поле за тел. номер, и ако не попълниш такъв, просто си стои празно. Явно вече има само "Контакти".

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 00:12 от Blаck Cat

# 298
  • София
Мерси! Да, няма телефонен номер при мен – аз, и преди да питам, огледах всичко там.
Принципно зададох въпроса си, защото се сещам, че в миналото почти със сигурност си имаше отделно поле за тел. номер, и ако не попълниш такъв, просто си стои празно. Явно вече има само "Контакти".
При мен телефонния номер ми го иска при двойната защита на профила и не го обявява никъде. До сега само един път се е задействала, като поисках да си сменя паролата ми изпрати код с SMS.

# 299
Имам следното питане, дано да го обясня правилно - профила ми е регистриран с имена условно ХХ. Обаче, като си отида на профила See your profile, после трите точки, после Your profile link и линкът след www.facebook.com/ ми изписва имената ХZ и после цифри някакви..Има ли как да го оправя това и защо е така ? Искам да са изписани имената ми както е профила ХХ, а не ХZ. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт