Facebook / Фейсбук – 5

• 40 940
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
ето от тук
Скрит текст:

# 301
Maeve,благодаря, но ползвам само от телефон  и там не намирам такова нещо. Като отида на потреб име и ми дава само името на профила, не и този линк, който да мога да редактирам . Ако може как да го намеря от телефон
Скрит текст:
Скрит текст:

# 302
На телефон се прави през Месинджър.
Отваряш си приложението, цъкаш си върху снимката (горен ляв ъгъл), натискаш върху  username и ти позволява да го смениш.

# 303
Стана ! Благодаря Yellow Heartникога не бих се сетила, че е оттам, от 2 часа превъртам във настройки на ФБ да го търся Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С . А всъщност за какво служи тоз линк ?

# 304
Това значи, че не можеш да добавиш човека в приятели, а можеш само да го последваш. Или е направил така, че да не могат да му се пращат покани, или си му пратила покана и той/тя е отказал поканата.
Можеш да пишеш, освен, ако не те е блокирал само в Месинджър. Като пишеш, ще ти стане ясно - ако те е блокирал, ще ти изпише, че съобщението не може да бъде изпратено, а той/тя няма да разбере, че си правила опити да пишеш.
Излиза ми така като пиша, но не знам какво означава

# 305
  • Бургас
Празно кръгче = човекът не е на линия, изключен е интернета. Не си блокирана. Като влезе в Месинджър/ Фейсбук, ще получи съобщенията ти.

# 306
Празното кръгче е съвсем различно нещо, означаващо съвсем друго.
Но иначе да.

# 307
Добро утро приятели😘
Моля, приемете тази роза от мен в признателност за съществуването на тази тема 🌹

Едва днес я намерих и то случайно.... Както и случайно намерх отговор на един Fb проблем, който ме мъчеше и нервираше от началото на годината.
И понеже след всички сътворени усложнения от Fb, да се разучи е съвсем възможно за второ висше, нека да споделя моят проблем и моето решение 🤪
От Януари знам че са ме поканили да бъда админ на страничка. Но покана аз не видях никъде. На три пъти когато обвиних отсрещната страна че лъже, на три пъти почти веднага видях името си в съответната графа като предложение от негова страна. Но аз не виждах и не виждах покана. Накрая се примерих де....
Днес, рано сутрина реших да си изтрия една моя страничка.
След не малко ровене цъкнах на иконката с трите реда кръгчета, т.е. Менюто, позиционирана веднага след името на профила ми.
Та там на пета позиция, под "Обществени" седи опцията "Страници".  При изберането води до екран на който централно са изложени всички Fb страници, а в ляво има още няколко опции, като най-долу има и "Покани". Иконката срещу нея е идентична с поканите към потребителите. Та, там при мен имаше и цифра ( 108!!!) а понеже знам, че не съм оставяла покана без отговор, съвсем се озадачих.
Всъщност се оказа, че всяко предложение да харесам страница, да стан админ или да последвам страница е отивало точно там 🤪 открих си страницата, на която са ме поканили да стана админ 😅 след 3 месеца ровене... Че не се сетих да търся темата в бгмама, защото тук все някой със сигурност знае...
Та общо взето такива неща.
Записвам се в темата с това мое новопридобито знание ☘️

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 07:42 от Vicky_P

# 308
  • Бургас
Празното кръгче означава, че съобщението е изпратено, но човекът не е включвал месинджър/фейсбук. Като ги включи, ще получи съобщението. Точно това показва празното кръгче. Ако беше блокирана, след като пише, щеше да се появи надпис, че съобщението не е доставено.

# 309
Здравейте,има ли как да отбележа в публикация или дейност човек който не ми е в приятели и ако да как?

# 310
  • Бургас
Пробвай с @ преди името. Така тагвам хора, с които не сме приятели, но пишем под една и съща публикация в група или на страница.
Сега пробвах да тагна на стената си някой, който не ми е в приятели и стана.

# 311
Коя е настройката чрез която като откажа веднъж покана за приятелство да не могат да ми пращат отново?

# 312
  • Бургас
Ти отказа и пак ти пратиха покана ли? Странно! Понеже от около година забелязвам, че когато откажеш покана, на другия вече не му дава опция да ти прати пак покана. Можеш ти да му пратиш, може той да ти пише.

# 313
Празното кръгче означава, че съобщението е изпратено, но човекът не е включвал месинджър/фейсбук. Като ги включи, ще получи съобщението. Точно това показва празното кръгче. Ако беше блокирана, след като пише, щеше да се появи надпис, че съобщението не е доставено.
Къде видя празно кръгче? Това е кръгче с тикче. Празното кръгче е при проблем с мрежата.

Vicky_P, възможно е. Проблем с известията на Фб.

# 314
  • Бургас
Ооо, я стига! Не е кръгче с тикче, а е лилаво кръгче с тикче.

Общи условия

Активация на акаунт