Facebook / Фейсбук – 5

• 40 964
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
По-скоро синьо, ако чатът е с фабричен скин. Шега на свой гръб си правиш.

# 316
Здравейте! От вчера имам проблем с хронологията за търсене. Нито ми дава да изтрия хронологията, нито да отворя профили или страници, които са в тази хронология? При други има ли проблем?

# 317
Здравейте,има ли начин в дадена група да ограничим коментарите си за приятели които са в тази група?🤔

# 318
Има начин но не знам какъв е.
Вече на няколко пъти попадам на постове в които като реша да коментирам, ми изписва :
Иван Иванов е ограничил кой може да коментира публикацията.

# 319
Като харесам публикация издава звук, който искам да премахна, но не намирам от къде

# 320
  • Бургас
Меню/ Настройки и поверителност/ Настройки/ Мултимедия/ Звуци в приложението --> от там изключи звуците и няма да чуваш звука.

# 321
Има начин но не знам какъв е.
Вече на няколко пъти попадам на постове в които като реша да коментирам, ми изписва :
Иван Иванов е ограничил кой може да коментира публикацията.

Имам предвид затворена група от хиляди членове,но в нея има и от приятелите ми в фейс,за тях питам дали мога тях да огранича да не виждат моето мнение в групата 🙂

# 322
Няма такава опция. Веднага ще им излезе известие, че си коментирала.

# 323
Харесах страница за разделно хранене в фейс,и лайкнах няколко снимки ,но после се загледах ,че в страницата не са качвали от 2019 г щом не се подържа тази страница,вижда ли ,че се харесват статии или снимки?🤔

# 324
А какво означава като профил ми излиза така? Някой знае ли ?

# 325
Редовен профил, само че човекът е използвал инициалите си, вместо цялото си име.

# 326
Харесах страница за разделно хранене в фейс,и лайкнах няколко снимки ,но после се загледах ,че в страницата не са качвали от 2019 г щом не се подържа тази страница,вижда ли ,че се харесват статии или снимки?🤔
Кой да го вижда? Ако излиза че е лайкнато значи всичко е нормално, дали някой ще му обърне внимание е друг въпрос.

# 327
Редовен профил, само че човекът е използвал инициалите си, вместо цялото си име.
Имах отхвърлена покана за приятелство. И не виждам опцията за съобщение. Как да разбера мога ли да пиша ?

# 328
Скрит текст:

Имах отхвърлена покана за приятелство. И не виждам опцията за съобщение. Как да разбера мога ли да пиша ?
Доколкото помня, като съм разглеждала настройките за съобщения, има опции съобщенията от непознати или да попадат в категория Message requests, или изцяло да се забранят. Вече, ако са забранени, дали изобщо не могат да се пращат, или отиват в папка Spam... все едно общо взето. Провери от трите точки съществува ли възможност да му пишеш.

# 329
Скрит текст:

Доколкото помня, като съм разглеждала настройките за съобщения, има опции съобщенията от непознати или да попадат в категория Message requests, или изцяло да се забранят. Вече, ако са забранени, дали изобщо не могат да се пращат, или отиват в папка Spam... все едно общо взето. Провери от трите точки съществува ли възможност да му пишеш.
Мога от месинджър пазя предишни чатове и ми излиза sent само.

Общи условия

Активация на акаунт