Facebook / Фейсбук – 5

• 40 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Нищо общо няма това, във всички възможни страници и групи я имам тази опция. Но както съм писала неведнъж, ползвам FB само през лаптоп. Това, което ти си показала, доколкото разбирам, е мобилната версия.
Мобилната, само такава ползвам. Ще вляза от настолен, за да видя там как е.

# 346
какво означава синята точка, която имам на някои хора, които са гледали сторито?

# 347
Че тези са новите гледали го, от последния път, в който си проверявала гледащите.

# 348
Ако някой си е направил опцията да не му излиза нищо от мен сторитата ще ги вижда ли? В смисъл има ли опция да не му излизат дори и те?

# 349
Случайно фейсбук да е променил правилата и вече, ако човек е без акаунт, да не могат да се отварят публични страници? През два браузъра иска логване, за да отвори.

# 350
Нямаш ли опция "ще се логна по-нататък" и то ти показва страницата, ако постингът е публичен?

# 351
Не - само тези Simple Smile

"Трябва да влезете, за да продължите.
Влизане във Facebook
Трябва да влезете, за да продължите.
Забравен акаунт?
или
Създаване на нов профил"

Нямаш ли опция "ще се логна по-нататък" и то ти показва страницата, ако постингът е публичен?

# 352
О, вярно, сега пробвах, не пуска, ново е това Rolling Eyes

# 353
Ползвам фейсбук единствено през браузър на мобилен телефон. Допреди месец сайтът се отваряше нормално, но наскоро се обнови и чисто визуално страницата много наподобява мобилното приложение.. Почти идентични са. На предишната мобилна версия в информацията на профила имаше поле, в което имаше възможност да споделиш нещо за себе си. В момента при обновената версия не виждам такава опция. През настолна версия тази опция има ли я още или тотално е изчезнала?

# 354
Здравейте! Искам да попитам има ли как да видя имейла на стария ми фб, в който има снимки от над 5 години, които искам да изтрия. Показва ми само първата буква на имейла, но всичките ми имейли започват така. Та има ли как да видя и останалите, а не само първата?

# 355
  • Бургас
Тоест не можеш да влезеш в стария си профил, за да изтриеш снимките. Къде ги виждаш звездичките? Като отвориш стария профил от новия ли?

# 356
От нов профил ги виждам. Проблема е че като влизам ми иска потвърждение, тоест пиша паролата и ми иска да потвърдя, че съм аз и ми изпраща код на имейла, но не ми го показва целия и незнам на кой точно го праща.

# 357
  • Sofia
Не можеш ли просто да провериш всичките си e-mail адреси?!

# 358
Не. Показва ми само тези, които използвам, в този за фб най-вероятно не съм влизала с години.

# 359
  • Бургас
Значи и самият имейл е изтрит по всяка вероятност. Остава ти варианта да пишеш до ФБ като обясниш проблема си. ИЛИ да помолиш приятели, познати да докладват профила за не знам какво. Чувала съм, че при определен брой докладвания, профилът се блокира. Не знам дали е вярно, но може да опиташ.

Общи условия

Активация на акаунт