Facebook / Фейсбук – 5

• 40 717
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Според мен ще разбереш, ако изведнъж не можеш да си влезеш в профила, иначе трябва да хвърля боб.
Влез си в профила във фейсбук и от там си смени паролата, не през разни линкове, които имитират идеално, че са пратени от фейсбук. Ма те не пращат линкове за смяна на парола.

# 106
Според мен ще разбереш, ако изведнъж не можеш да си влезеш в профила, иначе трябва да хвърля боб.
Влез си в профила във фейсбук и от там си смени паролата, не през разни линкове, които имитират идеално, че са пратени от фейсбук. Ма те не пращат линкове за смяна на парола.
. Благодаря 🙂

# 107
Пароли винаги се сменят от ръчно въведен адрес на съответния сайт. Никога не се цъка на линкове за тази операция.

По моят въпрос, най-после получих някакъв отговор (отне 9 дни за първия) - ескалират случая към специалист. Ще видим какво ще се случи по-нататък и кога.

# 108
Здравейте. Имам страница за дрехи във фб, която точно преди ковид потръгна много добре... Публикациите достигаха до 80 - 100хил.човека когато ги споделях в групите за продажби. Изведнъж всичко се промени, от година и нещо няма поръчки защото публикацията стига макс 300-400 човека. Някой знае ли какво се е случило?! Шервам пак в същите групи, не и не.не мога да прехвърля 400 човека, което на фона на 80 000 ме шокира. Това нещо от фб ли е, от някакви настройки на групите ли? Ако не е платена публикация, нищо не става и вече май ще се отказвам... В инстаграм същото ли е? Ако си направя там профил повече хора ли биха го виждали?

# 109
Пароли винаги се сменят от ръчно въведен адрес на съответния сайт. Никога не се цъка на линкове за тази операция.

По моят въпрос, най-после получих някакъв отговор (отне 9 дни за първия) - ескалират случая към специалист. Ще видим какво ще се случи по-нататък и кога.
  Аз натиснах на забравена парола и ми изпратиха имейл с код за смяна на паролата ...и там вече пише,че е фишинг измама

# 110
Как се качва клипче във фб, не съм с приложение?

# 111
  • София
Здравейте,

Днес следобед установих, че профилната ми снимка във Фейсбук е изчезнала. Самата снимка липсва и в албума "Снимки на профила". След час-два изчезна и от месинджъра.

От друг албум пък са изчезнали всички снимки, стои само заглавието на албума. Ако има значение, там снимките бяха пейзажни. Може да има и други липсващи снимки, но не съм сигурна..

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как би могъл да се разреши? Писах в "докладване на проблем" в секцията "помощ и поддръжка".  Нямам отговор.

# 112
А профилната ти снимка пейзажна ли беше?

# 113
  • София
А профилната ти снимка пейзажна ли беше?

Не, моя снимка беше. Поне 2 години бях с нея.

# 114
Здравейте, имам 2 фейсбук страници и в едната вече повече от година не мога да каня приятели, липсва ми опцията. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и може ли да ми помогне как да си го възстановя?
Скрит текст:

# 115
Здравейте, имам 2 фейсбук страници и в едната вече повече от година не мога да каня приятели, липсва ми опцията.
Бизнес страница ли е тази с липсващата опция?

# 116
Здравейте, имам 2 фейсбук страници и в едната вече повече от година не мога да каня приятели, липсва ми опцията.
Бизнес страница ли е тази с липсващата опция?
Как да разбера това? И двете мисля са бизнес, едната ми е за поръчки на разни неща, другата е за хранителни продукти.

# 117
  • ...на безопасно
Защо на някой от приятелите ми няма опция да чекна "любими"?

# 118
  • Glasgow
А как се "заключва" профил и може ли да се пише лично съобщение на човек с такъв профил? В няколко групи бях пуснала обява за работа, някои от потребителите, проявили интерес в коментари са с такива профили и не знам как да се свържа. 🤔

# 119
Продължение на моята история където някой се опитва да си плаща рекламите или да ми точи сметката - ФБ ми възстановиха цялата сума. Току що получих съобщение за рефънда в Пейпал.

Общи условия

Активация на акаунт