Facebook / Фейсбук – 5

• 40 774
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
На същото място - в настройки -> лична информация -> собственост и контрол над акаунт -> дезактевиране и изтриване.

# 121
Здравейте.
Преди седмица дъщеря ми публикува житейско събитие със снимка, но снимката и не излиза в Снимки.
Аз пък споделих нейната публикация и снимката и на мен също не ми излиза в Снимки.
Има ли начин въпросната снимка да ни излезе в Снимки?

# 122
Здравейте, момичета!
Как се правят тези поздрави?

# 123
# 124
Не. Как се прави? Аз нямах почти година и половина ФБ и не съм в час с новостите.

# 125
Ето тук обяснение как се прави
https://www.digital.bg/kak-da-si-napravim-avatar-vav-facebook-ot … -video963915.html
Избираш лице, черти на лицето, коса, тяло, дрехи и го правиш по свой образ и подобие. 😃 После се показва ето това и от там са картинките с твоя аватар
Скрит текст:

# 126
  • София
Здравейте,
Имам следното питане, може ли да се направи скрит админ в поверителна група и ако да как?
От два дни пробва и чета различни публикации, но не се получава.
Благодаря предварително!

# 127
Благодаря, Азалия! Hug

# 128
А как се "заключва" профил и може ли да се пише лично съобщение на човек с такъв профил? В няколко групи бях пуснала обява за работа, някои от потребителите, проявили интерес в коментари са с такива профили и не знам как да се свържа. 🤔

Може да Simple Smile

# 129
Здравейте!
Днес инсталирах messenger на телефона и като си влязох в профила ме пита дали искам да синхронизирам контактите от телефона. Разреших го, но не разбирам какъв е смисълът на това нещо. Като вляза в контактите на messenger, намирам само единствения човек, с когото съм приятел във фейсбук. Никакви други контакти не се зареждат. Има ги само в manage contacts.
Всички хора от контактите ми в телефона имат фейсбук и ползат messenger и исках да си пиша с тях без да им ставам приятел във фейсбук, защото не ми се занимава. Каква е идеята на тази синхронизация след като нищо не се синхронизира? Само с приятели във фейсбук ли мога да си пиша чрез messenger?

# 130
Вече няма ли преглед на приятелство....търся не намирам на същото място...
Излизат ми предложения за приятелство на това място ....
(На профила до съобщения -една стрелка )

# 131
Вече няма ли преглед на приятелство....търся не намирам на същото място...
Излизат ми предложения за приятелство на това място ....
(На профила до съобщения -една стрелка )

на точките е при мен 'see friendship'

# 132
Да и при мен беше преди така на точките,сега имам само стрелка,поправям се открих ги над стелката 😳най горе на екрана в дясно

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 22:13 от Mimi9999

# 133
  • София
На десктоп версията обаче има.

# 134
и на тел и на десктоп има, едно и също е при мен

Общи условия

Активация на акаунт