Facebook / Фейсбук – 5

• 40 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, има ли начин да направя профилната си снимка публична, но да не може да бъде харесвана?

# 136
Да, след като я качиш я правиш да се вижда само от теб. Пак се вижда от всички, но не могат да я лайкват.

# 137
Здравейте! Някой може ли да ми каже в случай, че споделя снимка и някой приятел коментира към поста, ще излезе ли в нюсфийда на общите ни приятели и те виждат ли поста? В началото публикацията беше публична, чак на другия ден се усетих да я заключа само за Приятели. Видима ли е била, защото продължавам да получавам лайкове от хора с които не сме приятели, но пък имаме общи?

# 138
Здравейте, ако съм офлайн в месинджър потребителите разбират ли по някакъв начин, че съм инкогнито във Фейсбук, а и съобщенията в реално време ли се получават?

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 18:17 от EllaIv

# 139
  • Варна
Как се процедира при хакнат профил? Профилът на сестра ми е хакнат, доста хора писахме до ФБ и в крайна сметка тя е получила някакво безумно съобщение, че "в крайна сметка решихме да не сваляме профила. Предприемаме действия спрямо профили, които представляват опасност за други хора или са вредни за общността" и прочее тъпотии. Как е възможно това???? Казах ѝ да влезе в https://www.facebook.com/hacked и да следва инструкциите, дали ще стане? Някак не мога да приема, че е невъзможно да озаптиш някаква китайка или каквато е там с екзотично име, която ти превзема профила с все снимките, приятели българи и т.н. И според ФБ няма нищо съмнително и нередно в това...

# 140
И аз влизам с подобе въпрос.
След като се опитах да влезна в профила си и се оказа, че паролата е сменена ( не от мен) профилът ми е заключен.
Следвах стъпките - искат снимка на документ за доказване на идентичността.
Нещо ме е страх да си пращам снимка на документ, а и не знам има ли някакви изисквания. Да няма ръбчета, какво точно да се вижда и до колко време ще ми отблокират акаунта?
Някой е ако е запознат, моля да сподели.

# 141
  • Пловдив
Как се процедира при хакнат профил? Профилът на сестра ми е хакнат, доста хора писахме до ФБ и в крайна сметка тя е получила някакво безумно съобщение, че "в крайна сметка решихме да не сваляме профила. Предприемаме действия спрямо профили, които представляват опасност за други хора или са вредни за общността" и прочее тъпотии. Как е възможно това???? Казах ѝ да влезе в https://www.facebook.com/hacked и да следва инструкциите, дали ще стане? Някак не мога да приема, че е невъзможно да озаптиш някаква китайка или каквато е там с екзотично име, която ти превзема профила с все снимките, приятели българи и т.н. И според ФБ няма нищо съмнително и нередно в това...
Да при мен беше същия отговор!
Толкова приятели докладваха и нищо.
Направих си нов профил, но всички спомени снимки всичко изчезна за мен! 😔😔😔

# 142
  • София

Здравейте, някой да е имал подобен проблем.

# 143
Здравейте, ако съм офлайн в месинджър потребителите разбират ли по някакъв начин, че съм инкогнито във Фейсбук, а и съобщенията в реално време ли се получават?
Да, съобщенията си се доставят на момента. Ако не си логната от други места във Фейсбук акаунта си няма да им излизаш, че си актив. Но ако си логната от още някъде дори и да изключиш активния си статус пак ще им излизаш със зелена точка. Аз от една година ползвам Фейсбук Лайт с изключен активен статус и ми е много спокойно на главата. Аз ги виждам, те мен не. А и не ми дрънка Месинджър.

# 144
  • София
Аз от една година ползвам Фейсбук Лайт с изключен активен статус и ми е много спокойно на главата. Аз ги виждам, те мен не. А и не ми дрънка Месинджър.

Супер е лайта. И аз съм с него. Някои функции са му орязани, но аз и не съм чак такъв маниак на Фейсбук и не живея заради него. Месинджъра е вътре, кеф Laughing

# 145
Защо не виждам активността на контактите ми в месинджър?
Преди активните ми излизаха със зелена точка, а останалите - от колко време не са активни, сега нищо.

# 146
Преди активните ми излизаха със зелена точка, а останалите - от колко време не са активни, сега нищо.
Да си пипала активния статус през компютър/лаптоп?

# 147
Да си пипала активния статус през компютър/лаптоп?

Не, не съм.

# 148
Не знам. На мен ми се е случвало като го пипам да съм видима само за определени хора тогава да ми се бъгне. Нито от телефона, нито от компютъра ми показваше контактите.

# 149
Погледнах пак, не съм си променяла статуса. Гледах за някакви настройки, но не откривам. Ще се радвам, ако някой помогне.

Общи условия

Активация на акаунт