Facebook / Фейсбук – 5

• 40 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Мисля, че съм чела отговора на въпроса ми тук, но все пак го повдигам за пълна сигурност - има ли как да се види кой ти е посещавал /разглеждал профила ?

# 226
С мъже ли се напълни форума беее?  Пууу, навсякъде се врат значи! 😡
Малко грубо прозвуча това! Пише ли някъде, че форумът е само за жени? А и темата не е типично женска! Аз лично долавям хумор в поста на господина и не виждам защо така грубо трябва да му се отвръща!

# 227
  • Sofia
Аз лично долавям хумор в поста на господина ...

Бедата е, че той, всъщност, е съвсем сериозен.

# 228
А може и от опцията Запазване в телефона и после когато искаш можеш да го споделиш.
Снимката отива в галерия.

# 229
Да, със запис в галерията става при мен.

# 230
Да сега видях и тази опция но така се пълни телефона,май е по добре чрез споделяне външно.
Благодаря за отговорите 🙂

# 231
  • Fairbanks, Alaska
Аз лично долавям хумор в поста на господина ...

Бедата е, че той, всъщност, е съвсем сериозен.
Някои хора май наистина търсят под вола теле. Помолих Black cat да посочи къде съм се самопредлагал. Не благоволи да го направи, но продължава да си твърди тезата. Освен ако визира срещата ми с една потребителка през юли 2021 година или, че направих комплимент на друга потребителка и последната веднага се разфуча. Или ме бърка с някой друг потребител-Омикрон или Рибозом. И без това съм набеден, че съм един от двамата. Или пък визира питанията ми за съкращенията. Доколкото разбрах, понякога едно невинно питане за някакво съкращение се тълкува едва ли не като свалка.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 19:06 от Natael-1485

# 232
Мисля, че съм чела отговора на въпроса ми тук, но все пак го повдигам за пълна сигурност - има ли как да се види кой ти е посещавал /разглеждал профила ?
Не.

# 233
В някакви по-стари версии на фейсбук ми правеше впечатление, че ми излизат предложения за приятелство от хора, които не познавам. Една приятелка ме светна, че това са хора, които са гледали профила ми. Сега не знам как е, но май никога не е имало възможност да се види кой гледа профила ти.

# 234

Няма как да се види.

# 235
В някакви по-стари версии на фейсбук ми правеше впечатление, че ми излизат предложения за приятелство от хора, които не познавам.
Приятели на твоите приятели вероятно.

# 236
Не.
Аз обаче имам някакви съмнения, че това не е така. Обяснявам веднага - преди две - три години разгледах профила на един от приятелите на дъщеря ми / беше тинейджърка тогава и той се правеше на интересен/. На другият ден имах лайк на един мой пост от него! Никога не сме се виждали, дори той е от друг град, но по някакъв начин е направил контакт с дъщеря ми и приятелката й. От тогава все си мисля, че съществуват начини  да се разбере кой е разглеждал профила ти!

# 237
  • Glasgow
В едно старо приложение наистина имаше някакъв трик и сме го пробвали с нови колеги, с които все още не сме приятели във Фейсбук и нямаме общи познати също. В предложенията за нови приятели излизаха тези профили, които са ти разглеждали.

# 238
В едно старо приложение наистина имаше някакъв трик и сме го пробвали с нови колеги, с които все още не сме приятели във Фейсбук и нямаме общи познати също. В предложенията за нови приятели излизаха тези профили, които са ти разглеждали.
Ясно Simple Smile

# 239
  • Варна
Имаше начин при предишната версия на ФБ, но сега не става.

Общи условия

Активация на акаунт