Facebook / Фейсбук – 5

• 40 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Една мома ми писа на месинджъра. Не ми е в приятели, не искам да я блокирам, просто не искам да ми се показва в месинджъра. Как да я махна?

# 211
Нямаше ли някакво заглушаване? Аз не ползвам отделен Месинджър, с Лайт съм.

# 212
  • Бургас
Само блокиране има Sad

# 213
  • Fairbanks, Alaska
Да ти дам моя ФБ и да пише на мен?

# 214
  • Бургас
С мъже ли се напълни форума беее?  Пууу, навсякъде се врат значи! 😡

# 215
В Лайт има блокиране, има и заглушаване. Как в Месинджър няма, уж има повече функции?

# 216
  • Sofia
С мъже ли се напълни форума беее?  Пууу, навсякъде се врат значи! 😡

Този потребител се самопредлага в много теми.

# 217
  • Fairbanks, Alaska
Мога ли да те помоля да ми покажеш къде точно се самопредлагам? Влез ми в хронологията и потърси в кои теми съм се самопредложил.

# 218
  • Бургас
DeVa, опитах и от десктоп версията на телефона и няма такава опция. Ноо мога само в месинджър да я блокирам. Обаче, ако рече да ми пише пак, ще разбере и става тъпо. Нямам против да ми пише, но ми е неприятно, че все ми се показва, че е на линия.
Господинът по-добре да не се предлага и да не ми дава неадекватни отговори, защото е унизително за него и досадно за хората, които трябва да му четат глупостите!

# 219
  • София
DeVa, опитах и от десктоп версията на телефона и няма такава опция. Ноо мога само в месинджър да я блокирам. Обаче, ако рече да ми пише пак, ще разбере и става тъпо. Нямам против да ми пише, но ми е неприятно, че все ми се показва, че е на линия.
...
Блокирайте я и я разкарайте от списъците ви и така няма да я виждате!
А ако не искате да получавате известия, че ви пише си има и съответната опция:

# 220
Не намирам тази опция заглуши,
Да питам и друго как се споделя снимка от страница в фейс,без да споделяш страницата от която е?
Освен да го скрийтшотнеш?

# 221
При мен е така, като задържа пръста на името на човека, но в Лайт.

# 222
  • София
Не намирам тази опция заглуши,
Да питам и друго как се споделя снимка от страница в фейс,без да споделяш страницата от която е?
Курсора на мишката върху снимката, десен клавиш и опция „Копиране на изображението“. После отиваш тав където ще я поставиш и пак с десен бутон опцията „Постави“. Това обаче е за десктоп системи, за телефони нямам понятие как става.

# 223
  • София

Аз съм с Xiaomi, ако има значение. И може така:
Скрит текст:

# 224

Аз съм с Xiaomi, ако има значение. И може така:
Скрит текст:

Много Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт