Facebook / Фейсбук – 5

• 40 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Не мога да разбера как хората си слагат снимките само и главно във Фейсбук. Да ни бяха помолили да си дадем албумите със снимки, нямаше да ги дадем.
Ами купете си един външен хард диск и си слагайте снимките в компютъра си. Докато и тази възможност не е отнета.

Ами по-лесно е, по-бързо е, безплатно е, няма нужда да свързваш телефон с компютър, за да прехвърляш снимки и тн и тн. Имам и снимки на харддиск, но по-голяма част от снимките от телефона ми бяха в профила в скрити албуми.
но когато даваш снимките си на частна фирма да ти ги съхранява, има опасност, например фирмата фалира, някой им хаква снимките ти, блокират ти профила и хиляди други неща. Това не е твое пространство, а тяхно, да не говорим, че са собственици на снимките ти. Иначе е мн лесно, да, те на това разчитат.
Какво ти пречи отвреме навреме да 'източваш' телефона в компютъра. Да не говорим, че още и на  Гугъл ги даваш, те имат архив от 2015 за всеки от нас.

# 196
Къде беше настройката за Приятели, да са видими само за мен?
Че като дам преглед като, приятелите ми се виждат? А аз открай време съм ги скрила. Сега обаче не виждам къде да задам видимост.

# 197
  • Sofia
При мен е в "Настройки" –> "Поверителност". Това през лаптоп, обаче – през телефон нямам идея дали е същото. Peace

# 198
Къде беше настройката за Приятели, да са видими само за мен?
Че като дам преглед като, приятелите ми се виждат? А аз открай време съм ги скрила. Сега обаче не виждам къде да задам видимост.
Настройки и поверителност - Аудитория и видимост - Как могат хората да ви намират и да се свързват с вас - Кой може да вижда вашия списък с приятели - Само аз

# 199
Да, благодаря ви, намерих го. Така си е, "само аз". Но защо в "Преглед като", излизат публични? Thinking

# 200
На камбанката  горе вдясно ми показва, че имам нови известия,а като цъкни на нея пише  че няма нищо.Какво може да съм изключила?

# 201
Здравейте,да попитам ако не си в листа с приятели но погледнеш акценти под името на някого този някой ще разбере ли че непознат му е гледал акценти( или май е стори това под името на човек)?

# 202
Да, благодаря ви, намерих го. Така си е, "само аз". Но защо в "Преглед като", излизат публични? Thinking
Сега видях, че и при мен списъкът ми с приятели е "публичен", въпреки че съм настроила да са видими само за приятелите ми. Честно казано, не мисля изобщо, че са "видими", ако си задал конкретна настройка 🙂, в противен случай щях да виждам приятелите на напълно непознати хора.. пробвах, не е така.

Здравейте,да попитам ако не си в листа с приятели но погледнеш акценти под името на някого този някой ще разбере ли че непознат му е гледал акценти( или май е стори това под името на човек)?
Това са "предложени снимки", които в момента се отварят под формата на стори. Не мисля, че се получават известия при прегледа им.

# 203
  • София

Така излизат, но всъщност не се виждат.

# 204
и при мен през "виж като" се виждат
но имам и друг профил, проверих през него - не се виждат

# 205

Не, няма да види.

Благодаря, Аглея, Херцен!

# 206
Здравейте, група,

ако в месинджъра на стари съобщения дам Ънсент и не се случва нищо, значи ли, че отсрещният си е изтрил чата?

Благодаря!

# 207
Вероятно това е причината, да.

# 208
Здравейте. Въпроса ми не е да тук май, но не откривам тема за това... Имам няколко направени клипове на снап чат в който без да искам съм спряла звука... Има ли начин някаква опция да го пусна смисъл на самите клипове или не?

# 209
Здравейте,от лаптоп виждам опцията да се скрия от някой приятели,че съм на линия но,вчера ми писа един мъж,който не го приех за приятел има ли как за него да съм невидима в Месинджър?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт