Facebook / Фейсбук – 5

• 40 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Знае ли някой, как да премахна някой от месинджър, който не ми е в приятели без да го блокирам?

# 181
  • Sofia
Отново ли е невъзможно да триеш съобщенията си и за двете страни?!

Вчера пробвах да delete-на едни свои съобщения от определен чат (не е групов) и беше налице единствено опцията: "This message will be removed for you. Other chat members will still be able to see it.". С трите точки, разположени отстрани на съобщението, пробвах да го изтрия, ама греда. Confused Доскоро не беше така, по спомен.

# 182
Преди време с един конкретен човек и при мен се случи същото. Само че в моя случай бях тръгнала да трия наред съобщения и реших, че е някакъв "бъг" на конкретния чат... След време се оправиха нещата. Опцията все още я има, отдавам го на, както казах по-нагоре, някакъв временен бъг. 🙂

# 183
  • Sofia
Дано се оправи... Simple Smile
При мен с всички съобщения е така. И приятелка питах – и тя потвърди, че при нея е същото.

# 184
Здравейте!Може ли да изтрие фейсбук акаунт без това време за мислене и срока, а веднага, без повече да можеш да влизаш в същия момент и да искаш?

# 185
Когато си деактивирах моя ФБ можеше веднага. Сега не знам.

Искам да питам.
Как се прави да се вижда само твоя лайк, а другите не? Пише "вие и други".

# 186
Здравейте!Може ли да изтрие фейсбук акаунт без това време за мислене и срока, а веднага, без повече да можеш да влизаш в същия момент и да искаш?
Съществуват две опции - деактивиране и изтриване на акаунта. Следвайте стъпките просто, би трябвало в инструкциите да е ясно обяснено.

# 187
  • София
Sweetvit, по абсолютно същият начин се получи и при мен. Беше преди 2 седмици, много се съмнявам, че ще ми възстановят профила.....

# 188
Искам да питам.
Как се прави да се вижда само твоя лайк, а другите не? Пише "вие и други".
Настройки -> предпочитания -> предпочитания за реакция.

# 189
  • София
Здравейте. Преди 7 дни имах влизане в профила, според мейл-а от Китай и бяха качени някакви джихадистки снимки, следователно фейсбук веднага ги е засякъл и ми е дезактивирал профила. Писахме на съпорта, но все повече ме съмнява, че нещо ще направят Sad

13 години спомени, огромен архив от лични снимки на децата, нас... много ми е тъжно. Бях си заключила повечето албуми и си ползвах профила за архив, но сега не мога да вляза и да ги изтегля.

След няколко дни си направих нов профил с друг имейл, добавих около 60 от най-близките ми приятели, добавих се в любимите ми групи, но преди 2 дни са ме ограничили пак и имам достъп, мога да влизам и чета, но не мога да лайквам, коментирам, добавям нови приятели, влизам в групи и качвам никакви публикации и снимки (само сторита мога).

Нямам никаква неправомерна дейност, нито съм писала коментари или нещо друго за което да ме накажат.

Това нещо временно ли ще бъде? Скоро ще поиска да въведа телефонен номер, ще го свърже ли с деактивирания профил? Нещо друго с което да внимавам?

# 190
Не мога да разбера как хората си слагат снимките само и главно във Фейсбук. Да ни бяха помолили да си дадем албумите със снимки, нямаше да ги дадем.
Ами купете си един външен хард диск и си слагайте снимките в компютъра си. Докато и тази възможност не е отнета.

# 191
  • София
Не мога да разбера как хората си слагат снимките само и главно във Фейсбук. Да ни бяха помолили да си дадем албумите със снимки, нямаше да ги дадем.
Ами купете си един външен хард диск и си слагайте снимките в компютъра си. Докато и тази възможност не е отнета.

Ами по-лесно е, по-бързо е, безплатно е, няма нужда да свързваш телефон с компютър, за да прехвърляш снимки и тн и тн. Имам и снимки на харддиск, но по-голяма част от снимките от телефона ми бяха в профила в скрити албуми.

# 192
Здравейте ! Имам проблем от днес с фб,, който дори след неколкочасово ровене из настройките, не успях да реша. С 2 думи - цялата лента с менюто, която беше горе, вече ми е от лявата страна - ветикално на екрана. Супер неудобно за ползване ! Някой има ли идея как да го върна по стария начин ? Sad(((

# 193
Не мисля, че може да се направи нещо. И при мен е така от снощи с ето тези уведомителни надписи:

We moved all your navigation options into one place
This change combines everything you need on Facebook – your profile, search, notifications, messages and more.
You still have quick access to all of Facebook
Use the full menu to explore everything Facebook has to offer, or use shortcuts to go directly to different places.
We’re trying out a new way for you to get to your groups
See all of your groups in one list. As you join new groups, we’ll add them for you.

Явно ще трябва да се свиква и с тази промяна.

# 194
Това е ужасно....аз реших, че само с моя профил нещо е станало, защото в профила на майка ми няма проблем (пак от ПС). Ужасен интерфейс !

Общи условия

Активация на акаунт