Facebook / Фейсбук – 5

• 40 831
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
И при мен се случва това с поканите. Получавам покани от непознати лица и то със странни имена, турци ли са араби ли са де да ги знам. Държа ги няколко дни неприети и после ги отхвърлям. Незнам на какво се дължи това.

# 166
Сложете си само "Приятели на приятели" да ви изпращат.

# 167
Сложете си само "Приятели на приятели" да ви изпращат.

Такава опция съм направила но файда йок.
Вчера съм влязла два пъти за по 10 минути и имах 8 покани. Тази сутрин ставам и какво да видя 3 покани.
Ееее, чак пък толкоз да съм интересна 🤔

# 168
При мен пак се започна с поканите за приятелство.
И аз съм така. Нормалните ги трия, но пазя богат списък с олигофрени😂😂

Май е от значение мейлът. Аз съм абв и там също получавам страшни оферти🙄

# 169
Всички покани директно трия, надявам се да отшуми скоро. Търся само дали имаме някакви общи приятели и от там да идват, но не, те са различни. Премахнала съм и приятелства с онлайн магазини, защото там имат хиляди приятели.
Аз съм си скрила абв пощата, там нямам никакъв проблем.

# 170
И моята поща е скрита. Приятелките ми не получават талази от покани, но нито една от тях не си е регистрирала фейса с абв и затова така си го обяснявам. Не виждам друга причина, профилът ми е затворен, на единствената публична снимка съм прегърната от мм и поствам нещо веднъж годишно, ама тук-таме и това пропускам😆

# 171
Явно сте привлекателни. Blush
Моят мейл е в абв, но не получавам такива покани.

# 172
😂

# 173
😂
Аз имам покани от покъртителни индивиди. Ако съдя по тях, трябва да съм най-непривлекателната, дърта, закъсала лелка със селяндурски произход,  готова на всякакви садо-мазо забавления, докато вари компоти😂😂😂

# 174
Интересува ме как да сложа линк към инстаграма ми в информацията на профила ми? 🙂

(Редактирам се: намерих откъде се добавя)

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 13:22 от green_lizard

# 175
  • София
Хайде, моят профил също хакнаха Sad
Разбили са ми паролата, вероятно директно от фейсбук, след това са започнали да публикуват от мое име някакви странни снимки, на нещо като талибански групи със знамена и оръжие. Мъжа ми ги видя, но докато взема телефона и видя за какво иде реч, вече ми бяха деакривирали профила за разглеждане от фейсбук и вероятно ще го изтрият за нарушване на стандартите им Sad
Някой да е минал през това?

# 176
Имаше ли двуфакторно удостоверяване за влизане?

# 177
  • София
с телефон и имейл, принципно, но как са успели не знам. Нямам необичайни входове в имейла. Влезли са в профила от Китай

# 178
Сега кибер атаките масово се активизират за какво ли не, както и за пропаганда по всякакъв начин, та не се учудвам...
Ама как не си получила на телефона съобщение?!

# 179
  • София
Идея нямам, сигурно просто са разбили паролата без да я сменят... не знам

Общи условия

Активация на акаунт