Facebook / Фейсбук – 5

• 40 884
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Мъжът ми е в една група, в която искам да вляза и аз. Но не я намирам и като ми я прати, ми дава грешна страница. Защо?

# 541
Мъжът ми е в една група, в която искам да вляза и аз. Но не я намирам и като ми я прати, ми дава грешна страница. Защо?

А като напишеш името ѝ в търсачката не се ли появява? Вероятно е тайна. Да помоли администратора да те добави.

# 542
  • Бургас
Ааа, скрита била, сега видяхме! Само членовете можели да я видят. Явно тея дни са я направили скрита 🤔

# 543
  • Варна
Не мога да видя бутона Групи в профила ми, преди имах такъв бутон, а сега просто е изчезнал.

# 544
Аз си го имам, в профила.

# 545
  • Варна
А аз го нямам бутона. И не знам как да си го върна:

# 546
при мен изчезва понякога, после сам се връща

# 547

Моят сега го има, но също доскоро липсваше...Сам се появи. Докато го нямаше достигах до групите през трите черти, разположени отвляво на надписа Меню (точно над името ти).

# 548
Здравейте!
Случайно да има опция за възстановяване на съобщения в messenger, ако няма резервно копие?

# 549
  • Варна

Моят сега го има, но също доскоро липсваше...Сам се появи. Докато го нямаше достигах до групите през трите черти, разположени отвляво на надписа Меню (точно над името ти).
Точно като натисна трите черти го няма бутона... Има прикачена снимка по-горе

# 550

Точно като натисна трите черти го няма бутона... Има прикачена снимка по-горе

Аз имам предвид тези три черти :

# 551
Здравейте, опцията "Създаване на стая"  за чат при мен изчезна на първа страница която беше до "Истории" и "Ленти" в мобилната версия... от там можеше да се види и кой е на линия докато сте Офлайн в Месинджър.. Това временен бъг ли е, или е нова версия на Фейсбук?

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 10:11 от SHE_IS

# 552
Ако сторито ми е публично, ще видя ли кой точно извън френд листата ми го е видял?
Без да искам, цъкнах върху профил на жена, с която не сме в добри отношения, и като тръгнаха едни сторита… Оказа се , че са публични, защото няма как да ги видя иначе,  понеже не сме приятели.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 20:55 от Mateah

# 553
Ако сторито ми е публично, ще видя ли кой точно извън френд листата ми го е видял?
Без да искам, цъкнах върху профил на жена, с която не сме в добри отношения, и като тръгнаха едни сторита… Оказа се , че са публични, понеже не сме приятели.
Извинявай, последните две изречения не ги разбрах.

По твоя въпрос - не, не би трябвало да виждаш профилите на хората, които не са ти приятели и евентуално са гледали сторито ти. Само бройка изписва, без имена и снимки.

# 554
Редактирах се, благодаря за пояснението!🍀

Общи условия

Активация на акаунт