Facebook / Фейсбук – 5

• 40 881
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Мога ли да си огранича профила и нищо да не се вижда на стената ми?

# 556
  • София
За да не виждаш нищо, трябва да забраниш публикациите на всички приятели, групи и страници. Пита се тогава за какво изобщо си във фейса.

# 557
Имаше опция някъде в настройките "ограничаване на стари публикации".

# 558
Здравейте, прехвърлих с търсачката и не намерих отговор на въпроса ми. Дано не повтарям някого.
Та - влязох в няколко групи за квартири. От името на едната във фийда ми постоянно излизат обяви за съвсем други неща - уреди, дрехи, часовници, перуки, килими. Като вляза в самата група обаче, обявите са си за жилища, не за дрелки и ролекси. Този проблем е само и единствено с тази група.
Имате ли идея защо се случва това? Не искам да излизам (засега) от групата, само блокирам наред, но става досадно.

# 559
Да,лимитираш всички стари публикации.
След това,обаче,ако искал нещо да се вижда,се прави едно по едно.

# 560
Ако на снимка, качена от мен , съм тагнала друг човек и вече не сме приятели, тази снимка само в моят профил ли е видима?
Тагът си стои.
Днес трих стари фотоси, попаднах на няколко такива снимки и ми стана интересно .

# 561
Да,лимитираш всички стари публикации.
След това,обаче,ако искал нещо да се вижда,се прави едно по едно.

А ти виждаш ли си ги?

# 562
Разбира се!
Всичко,което си качил на стената си,става видимо за приятели само.Хора,коитоне са в списъка ти,виждат само ковър и профилна,ако не си направила и нея "само за мен".

# 563
  • Варна
А аз го нямам бутона. И не знам как да си го върна:

Моят сега го има, но също доскоро липсваше...Сам се появи. Докато го нямаше достигах до групите през трите черти, разположени отвляво на надписа Меню (точно над името ти).
Точно като натисна трите черти го няма бутона... Има прикачена снимка по-горе

Аз имам предвид тези три черти :
Аз на това място нямам черти Sad

# 564
С Лайт ли си? И моите са отдясно.

# 565
Това задрасканото с жълто не са ли ти групите? Моите са там и се мърдат наляво/надясно, за да разгледаш всички.

# 566
При мен са така

# 567
Здравейте,

Не си помня паролата във фейсбук, а преди време ми откраднаха имейла, с който той е вързан и нямам достъп до него. По принцип имам въведен телефон, който е актуален и мога да си влизам в профила от стария ми телефон, но в новия няма как да вляза. Нещо може ли да се направи или да го отпиша?

# 568
  • Бургас
С новия телефон нали си пак със същия номер, който е въведен в профила ти във Фейсбук?
От новия телефон натисни "забравена парола" и трябва да имаш опция да използваш тел. номер за възстановяване.
Ще се наложи да си смениш паролата. И после: направи си нов профил, прехвърли там каквото ти трябва от стария. От стария (сегашния)  изтрий каквото лично имаш - снимки, тел. номер, приятели. И, ако не можеш да изтриеш профила, не го ползвай повече. Че с тоя откраднат имейл може да ти напакостят.

# 569
Не става. Винаги предлага опция да изпрати нова парола на имейла. Дори си въведох по-стара парола, която помня и разпозна уж, че има проблем със сигурността и пак не ми дава друга опция да си го възстановя. Телефона все едно не съществува. Сега дори и да реша да си изтрия профила няма да мога.

Общи условия

Активация на акаунт