Facebook / Фейсбук – 5

• 40 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
А, ако се опиташ да влезеш с телефонния номер дали няма да ти даде опция да възстановиш паролата от него?
Сега пробвах. На мен ми дава да възстановя паролата чрез телефонния номер. И долу на страницата пише "Вместо това потърсете по имейл". Значи трябва да го има и обратния вариант. Освен, ако тоя дето ти е откраднал имейла не ти е изтрил телефонния номер от профила.

# 571
С номер опитвам и ми разпознава профила, но не ми дава такава възможност за верификация с телефон. Да не би някакви настройки да съм си направила?

# 572
  • Бургас
Едва ли е от настройка.
Какво става, ако натиснеш "Вече нямате достъп до тези?".

# 573
Върти ме в един и същ кръг.

И като натисна логин, отново ми търси телефон или имейл+ парола. Включително влизам през браузърът на старият ми телефон, от където фейсбук разпознава, че съм влизала и преди, но пак не ми дава друга възможност за достъп освен чрез парола или имейл. Unamused
Някой знае ли как мога да се свържа със сървис?

# 574
  • Бургас
Чакай сега. Ти от стария телефон влизаш без да въвеждаш парола, нали?
Ако да - някъде е запаметена тая парола. Кажи, за да знам дали да те упътя къде ще е.

# 575
Чакай сега. Ти от стария телефон влизаш без да въвеждаш парола, нали?
Ако да - някъде е запаметена тая парола. Кажи, за да знам дали да те упътя къде ще е.
Да, през приложението си влизам автоматично в стария телефон. Има ли как да си видя паролата от там? На браузъра не ми е запаметена.

# 576
  • Бургас
В гугъл напиши:
google passwords
Още отгоре ще ти излезе:
Мениджър на паролите
Отвори го и ще видиш за кои сайтове имаш запазени пароли. Ще видиш и паролата за Фейсбук, която ще е . . . . (с точки) и до нея има едно зачертнато око. Натисни окото и ще видиш паролата.
После пиши тук. Ще чакам и ако нещо не става, ще мислим. Но трябва да стане.

# 577
Както писах в предния пост - влизам през приложението на фейсбук, а не през браузъра.  В Гугъл акаунта нямам запаметена парола на фейсбук.

# 578
  • Бургас
Ако опита и не стана, напиши в гугъл "управление на паролите". Щом влизаш автоматично през приложението, все някъде е запазена тази парола.

# 579
Не, няма как да стане. Потърсих в интернет и попаднах на тази статия https://questona.com/kak-da-vidia-parolata-si-ot-mobilnoto-prilojeni-na-facebook/
Жалко, за малко да се обнадеждя.

# 580
  • Sofia
Не си помня паролата във фейсбук, а преди време ми откраднаха имейла, с който той е вързан и нямам достъп до него.

Този e-mail кога е откраднат? Никакъв шанс ли няма да си го възстановиш?

# 581
Не си помня паролата във фейсбук, а преди време ми откраднаха имейла, с който той е вързан и нямам достъп до него.

Този e-mail кога е откраднат? Никакъв шанс ли няма да си го възстановиш?
Никакъв. Сменили са цялата информация в имейла, телефон за връзка, други имейли. А и беше в най-ненадеждната поща - АБВ.

# 582
  • Sofia
За ABV специално знам, че ако им изпратиш копие от лична карта и имената ти съвпадат с тези в профила, връщат акаунта. Вероятно има как да проследят, че информацията в профила ти е променена на някакъв етап.
Ако въпросното събитие с краденето не се е случило безбожно отдавна, може би си струва да опиташ.
Само давам идея да им пишеш – не гарантирам, че ще стане. Simple Smile

# 583
Нахълтвам в темата с молба за помощ. Регистрирах си имота, който давам под наем във Фейсбук, но не може да се тагват хората, че са там. Изобщо не излиза в списъка за тагване. Някой да има идея какво не съм направила както трябва?

# 584
  • USA
Трябва да има адрес на имота, или през гугълмапс да аднете локация.

Общи условия

Активация на акаунт