Facebook / Фейсбук – 5

• 40 840
  • 739
  •   2
Отговори
# 585
Има ли някаква програма, с която мога да възстановя изтрит чат.

# 586
# 587
А може ли да се записва видеоразговор?

# 588
От къде е настройката за връщане на хакнат фейсбук с Лична карта?

# 589
Пишете на съпорта им.

# 590
Може ли линк или имейл на съпорта на фейсбук?

# 591
Аз им писах миналата седмица и нямам никакъв отговор. Като цяло фейсбук нямат много съпорт.
Иначе знам, че за хакнат профил можеш да кажеш на няколко твои приятели във фейсбук да докладват профила ти за откраднат, но после какво става - не знам.
Аз ще изчакам още малко да ми отговорят и ако не - ще карам и аз приятели да ми докладват профила, че явно няма друг начин да си го възстановя.

# 592
Аз им писах миналата седмица и нямам никакъв отговор. Като цяло фейсбук нямат много съпорт.
Иначе знам, че за хакнат профил можеш да кажеш на няколко твои приятели във фейсбук да докладват профила ти за откраднат, но после какво става - не знам.
Аз ще изчакам още малко да ми отговорят и ако не - ще карам и аз приятели да ми докладват профила, че явно няма друг начин да си го възстановя.
Чула съм, че става чрез документ за самоличност, но не знам как.

# 593
  • София
Уви! Няколко човека докладвахме, но никой не се трогна. Всички имахме автоматичен отговор, че профилът си е наред. Sad

# 594
Много ме радва новата функция само ти да си виждаш броя лайкове и хората, поставили ги.
Вчера най- случайно забелязах мой познат, че я ползва и с малко гугълване се обнових  и аз.

# 595
  • София
Много ме радва новата функция само ти да си виждаш броя лайкове и хората, поставили ги.
Вчера най- случайно забелязах мой познат, че я ползва и с малко гугълване се обнових  и аз.
И как става номера?

# 596
Че аз от тук я научих. Има я обяснена, не помня вече.

П.П.
На стр.17, пост 254 на Ябълкова.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 23:50 от DeVa®

# 597
Че аз от тук я научих. Има я обяснена, не помня вече.

П.П.
На стр.17, пост 254 на Ябълкова.
И какво се вижда? Че все едно няма никакви лайкове или?

# 598
  • София
Не се вижда бройката, вижда се всичко друго, вкл. и кой е лайкнал.

# 599
  • Пловдив
Може ли една снимка, за да ги видя за какво говорите

Общи условия

Активация на акаунт