Facebook / Фейсбук – 5

• 40 836
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Скрит текст:

# 601
Не се вижда бройката, вижда се всичко друго, вкл. и кой е лайкнал.

Вижда се "Вие и други". Но може да се отвори и да се видят другите. Не знам дали ще се виждат от хора, които не са ти приятели? Thinking

# 602
Идеята на това е да не се гонят лайкове,а това да си е видимо само за собственика на публикацията.Когато го направиш за теб,ти също няма да виждаш общия брой лайкове

# 603
Идеята на това е да не се гонят лайкове,а това да си е видимо само за собственика на публикацията.Когато го направиш за теб,ти също няма да виждаш общия брой лайкове
Аз си виждам общия брой лайкове, но Дева
ме изненада- мислех, че не е възможно приятел да гледа кои са хората, лайкнали поста и да ги брои колко са.
Сега проверих поста на моя познат- като кликна, наистина мога да видя кои са хората и да броя съответно😂. Постът му е публичен, но едва ли има значение това.
В Инстаграм е по същия начин.
Допълвам се- скролнах профила и на публикации, които не съм лайкнала, не мога да видя кой и колко са я харесали.
Явно само хората , лайкнали поста ти, могат да видят кои са останалите и да ги броят, ако имат това за цел😂

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 20:57 от Mateah

# 604
Ти можеш да виждаш твоите собствени,но на другите няма да можеш.Ако го направиш.Всеки може да види ма твой публичен пост кой ти е лайкнал,но няма да вижда общ брой.Ще  у се наложи да брои,ако иска да знае.

# 605
Сега проверих.
Мога да виждам кой е лайкнал, дори аз да не съм харесала публикацията. Това преди май не беше така? То си губи смисъла. Публикацията е за приятели, не е публична, няма тагване. Само общия брой лайкове не излизат. Иначе, ако искаш, може да ги преброиш.

# 606
Привет!
Да попитам някой има ли представа защо се получава така:
става въпрос за профил във фейсбук с обществени публикации, достъпни за всеки.(аз не съм в списъка с приятели на съответния човек)От вчера обаче аз не мога да виждам публикациите и си помислих, че явно човека си е заключил профила само за приятелите, което си е ок...учудването ми обаче беше, когато моя позната сподели, че вижда публикациите на съответния човек и те пак са си обществени, а не само за приятели...не знам дали го обясних добре, но ми стана много странно как става това...защо всъщност аз не мога вече да виждам обществените публикации, а други все още могат да ги виждат.
Благодаря предварително!

# 607
  • USA
Има опция да не виждаш публикации за определен период от време или ако си докладвал съответна страница, трябва да влизаш в основната страница за да ги виждаш.Провери си настройките, може да е сложена отметка без да видиш.

# 608
Мога ли в група създадена от мен  да забраня публикуване от страна на нейни  членове?

# 609
  • USA
Има опция публикациите да минават през теб, ако решиш ги пускаш за публикация.

# 610
Има опция публикациите да минават през теб, ако решиш ги пускаш за публикация.

Благодаря, отивам да търся как става.

# 611
Има опция да не виждаш публикации за определен период от време или ако си докладвал съответна страница, трябва да влизаш в основната страница за да ги виждаш.Провери си настройките, може да е сложена отметка без да видиш.

Благодаря за отговора.
Ами честно казано, нищо не съм пипала по настройки итн. за да се променят така нещата.
Ок, ще погледна все пак в настройките за такава отметка.
Само много интересно преди няколко дена ми излезе съобщение, че временно съм блокирана поради бързане:hushed: супер странна причина...та се зачудих това пък сега какво ще да е...но до няколко часа проблема беше оправен и така...

# 612
Здравейте!
Имам въпрос- не искам бившата свекърва да качва снимки на децата, да прави публикации за рождените им. Как мога да докладвам и да се изтрият окачените от нея снимки. Ние сме приятели във Фейсбук, не съм я махнали от приятели, за да мога да виждам да не качва снимки на децата.
Благодаря предварително.

# 613
Никак, тези деца са ѝ родни внуци!
Разберете се с нея най- добре, докладването едва ли ще помогне, аз докладвам досаждащи идиоти с крадени снимки на модели и полза никаква.

# 614
Да, права сте, че са й родни внуци, но  да си добра и грижовна баба не се изразява в това. След всичката отрова , която е изляла върху мен и децата ми през годините, някакси ми идва в повече да пуска публикации и да качва снимки. С говорене не става, тя като си науми нещо го прави. Благодаря Ви все пак за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт