Спам тема (Януарски - Празнично Новогодишен Спам!) - от 01.01. до 31.01.22г.

• 25 085
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 990
# 991
Е на теб не ти отива на трамвая Joy Ма аз съм си от простолюдието Joy Ич ми не е да се возя на железния кон.

# 992
  • София
Единствените ми социални контакти в момента са ми в градския транспорт.
Аз сменям трамвай, 2 линии на метрото и автобус. И това само сутринта.
Вечер същата схема наобратно Laughing

# 993
И аз ще минавам на градски транспорт вече, такситата са ги вдигнали двойно гадовете

# 994
Е я па и тая от висшата класа Joy ГТ не хапе Joy

# 995
  • София
Аз съм с годишна карта и гледам активно да я ползвам. Даже събота и неделя измислям някъде да се возя Grin

# 996
  • На Марс
Све естете и аристократе тука , а на ПП аз ходим за бира аман Simple Smile

# 997
  • над кукувичето гнездо
То, като свикне човек на бубу и е много терсене после да отвиква. Но нищо не може да се сравни с един сутрешен скандал в ГТ Joy

Само да ви кажа, че от слънчевата страна е добре, но откъм сянката препаратът за прозорци замръзва на стъклото преди да е възможно да се почисти Rolling Eyes

# 998
  • Euskal Herria
В испанско за толкова години съм ползвала броени пъти градския транспорт. Всичко ми е на близко пешеходно разстояние.
И при дъщеря ми сега е същото, метрото го ползваме, ако ходим да водим малчо на прегледи.
Хубав ден, спамъри!
4 градуса е, мрачно, засега сухо и без вятър. Чакам бабиното злато да си изяде пюрето и да излезем малко на въздух. Simple Smile

# 999
  • На Марс
Само да ви кажа, че от слънчевата страна е добре, но откъм сянката препаратът за прозорци замръзва на стъклото преди да е възможно да се почисти Rolling Eyes

не ми казвай, че миеш прозорци у тоа студ Simple Smile

# 1 000
Нямам против ГТ, ама в Слатина почти няма, 11, 72 и това е .. мога да ходя до ОК и Красна поляна. Следващата ПП пред блока на Ариа освен. -18 показваше сутринта на спирката.

Пънчи, толкова пари за бира ти дължа, че е редно да си измислиш компенсация, Ма без мръсотии!

# 1 001
Качваш за три спирки на 11, отиваш до метрото и си навсякъде където поискаш Joy В метрото срещаш всякакви откачалки като мен и е много весело.

# 1 002
  • Агент под прикритие
Нищо му няма на градския транспорт.
Даже и да се качиш на превозно средство, пътуващо за друга посока, няма драма... поне докато не идеш при шофьора и не започнеш да настояваш да кара за там, където искаш ти. Laughing

# 1 003
  • над кукувичето гнездо
Добре де, не е ЧАК толкова студено. Ходих сабахлям до куриера и до афтеката и на слънце си беше добре, ако си с лице към него. Като няма ветр е добре.

# 1 004
Да, ама вятър има и не е добре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт