Рак на белия дроб - тема 9

• 57 182
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
GoSsipSs, Hug
Децата до карат леко. Не се шашкай, щом сте с бустер.
Тъкмо детето ще естествен имунитет, а по нататък ще го ваксинирате.

Ако някой случайно има контакти в патологията на ВМА, моля да ми пише на лични. Hug

# 166
Нямам контакти, но имам добри впечатления от д-р Факирова. Тя направи изследванията на блокчетата на татко. Диагнозата беше потвърдена от Трансхеликс и от още един патолог, д-р Терзиев от ИСУЛ. Във ВМА патолозите са добри, д-р Михова от Трансхеликс също е била във ВМА

# 167
Благодаря, знам, че са добри, просто искам да стане по-бързо Hug

# 168
Много ви благодаря за насоките ❤️ Надявам се другата седмица да имаме поне час за консултация и картинката да се изясни малко повече.

Още един + за Хинков!
Ето ви линк от където да запазите час. Видях, че първият възможен е за 31ви Януари.
Действайте!

https://superdoc.bg/lekar/georgi-hinkov

P.S. Да допълня - след като вземете блокчето с материала  - препоръчвам ТРАНСХЕЛИКС! Не само защото са прекрасни професионалисти, но и прекрасни хора! Ще ви обяснят всичко подробно, ще отговорят на всички въпроси без нерви и дори ще ви дадат насока за специалист по-натам.
С тяхна помощ + всички прекрасни хора от този форум ви гарантирам, че ще имате най-адекватното лечение.

# 169
  • Бургас
Много ви благодаря за насоките ❤️ Надявам се другата седмица да имаме поне час за консултация и картинката да се изясни малко повече.

Още един + за Хинков!
Ето ви линк от където да запазите час. Видях, че първият възможен е за 31ви Януари.
Действайте!

https://superdoc.bg/lekar/georgi-hinkov

P.S. Да допълня - след като вземете блокчето с материала  - препоръчвам ТРАНСХЕЛИКС! Не само защото са прекрасни професионалисти, но и прекрасни хора! Ще ви обяснят всичко подробно, ще отговорят на всички въпроси без нерви и дори ще ви дадат насока за специалист по-натам.
С тяхна помощ + всички прекрасни хора от този форум ви гарантирам, че ще имате най-адекватното лечение.

Много благодаря! Напълно вярвам в това! За Хинков наистина пише първа дата 31.01., а реално допуска за час за 02.02.2022 год. Запазих за тогава, но ще продължавам междувременно да търся по - близка дата. Виждам, че има и онлайн консултации, евентуално там ако може да се уточни нещо по - рано.

# 170
Теста на детето е отрицателен в Рамус, как е възможно това? Изобщо не трябваше да ходим там. Сега в понеделник ще му пуснем пак вече е късно днес бяха до 13ч, не че неможем да хукнем към Пълмед или ковид зона, ама не ми се иска да го разкарвам цял ден, умори се много детето, чакахме доста време, имаше много хора.
В понеделник ще направим нов тест. Неможе да даде фалшиво положителен резултат, дори и домашен тест. Може да е обратното, фалшиво отрицателен. Пък и той си е с всички симптоми на ковид. Уморява се, има Т, кашля, говори дрезгаво, като преграхнал, и най-вече не му се яде. Това при него не помня някога да е било.
Ние сме се изолирали, никъде няма да ходим. Нито на работа, нито до магазин, докато не пуснем ПСР.
И за капак ЛЛ одеве ми вика не трябваше да ходите в Рамус, те дават фалшиво отрицателни резултати...оффф ми аз откъде да знам, да беше казал снощи.

# 171
GoSsipSs,
Ако имате Ремедиум наблизо, може да купите този тест:
https://remedium.bg/test-antigenen-kombiniran-inf-covid-19-grip-a-b-1br-060018/p
Hope4C го беше препоръчал в темата за Ковид. Лови и двата грипа А и Б.

# 172
Пораднах на интересно клинично проучване.
Пише, че е все още в 1-ва фаза, но все пак!!
Персонализирана ваксина

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT05195619

# 173
sisi_f стискам палци да не се окаже нищо сериозно и най-вече да не е злокачествено, и да не ти се налага вече да четеш в темата 🙏
GoSsipSS има два варианта, първият е домашният тест да не е верен, някъде бях чела че улавят и вируса на грип и др.респираторни . Вторият вариант е да е било рано за пср защото той е на друг принцип от този за домашно ползване.
Ако държиш да извадиш зелен сертификат на детето, да направете нов. Но ако ти е просто за да знаеш, не виждам смисъл да правиш втори, при положение че вие така или иначе сте се карантинирали. Леко ще го изкара ще видиш. Около мен почти няма здрави хора, като говоря с приятелки или познати, поне 1 човек от семейството е болен или цялото семейство. Друго което наблюдавам е, познати които са минали през ковид, сега омикрон ги повтаря и тях. Наистина си е по-заразен, но пък никой от познатите ми не е кой знае колко зле, като обикновена настинка го карат.
Зиги чакаме да споделиш. Звучиш ядосана и разочарована. Майка ти как е, при вас ли е?

# 174
Не.
Всъщност ме е страх да се похваля, че всичко във ВМА мина добре, докато не излезе резултат от бипсията. Все пак има риск в пробата да не са попаднали туморни клетки.
Няма да издържа десет работни дни и ще звъня по-рано да питам готова ли е биопсията Simple Smile.
Токуда направиха още един куп грешки след жалбата ми и вече няма как да отричат, че са забравили бронхоскопията. Казах им да мислят как ще ни компенсират за всичко това.

# 175
Аз също бях разочарована от спешното на Токуда обаче. И ако не беше такъв момента сигурно щях да пусна жалба.
Когато отодохме, той беше много зле. С гадене, световъртеж, непоносимо силни болки в главата. Почти загуба на съзнание. Имаше 4 бабички пред нас, 3 от които се оказаха с ковид, но това го разбрахме след като висяхме 1 час заедно. После ми направи впечатление, че на положителните им казаха резултата след 20мин. А на тате , който беше отрицателен след час и 20мин, и то след като 2 пъти исках да ми кажат какво става. Предупредих ги че е с открито убразувание в главата, и те ме увериха, че има неврохирург. После се оказа че не само че няма, ами и и отделението им в момента било преобразувано на Ковид,и да се върнем там от където е изписан. За това време, болката която си я изтърпя, той вече щеше да е стигнал в Пловдив и настанен за вливане на кортикостероиди. Много бях гневна, но точно тогава такъв шок беше диагнозата, че неможех да се събера, а и с това да се натоварвам.
Въпреки, че сега като се замисля, нямам доказателства с които да го направя... Човек не трябва да си затваря очите, заради себе си, заради всички останали, които могат да пострадат, и заради нелепите фатални случаи породени от това. Ще чета с интерес, до къде си стигнала. Успех резултатите от биопсията, дано чуете добри новини 🤗

# 176
Аз пуснах жалбата не само на сайта им, а и на мейлите на изпълнителните директори на болницата и на цялата група Сити:smiling_imp:
Звънят ми вече две седмици през ден, в някои случаи и по два пъти, за да ме информират как върви проверката.
Прочетоха ми обясненията на Минчев - лъжа до лъжа - в пълно противоречие с документите и фактите.
Искаха да се виждам с него да си уточним позициите. Отказах да губя своето време, а и неговото, защото той ще твърди, че биопсията е неуспешна, а аз, че са я забравили (което е видно от документите). Казах им да се съсредоточат върху фактите, които са безспорни и документирани от тях самите, а не какво твърди той. Като например, че епикризата се забавила, защото не била готова имуносхистохимията, което е пълна глупост, защото такава не е правена, тъй като не е приложима за този тумор. А и защото имам документ от патологията с дата десет дни след операцията.
Много се изложиха, ама наистина много. Надявам се всички да се научат да си търсят правата и да пускат жалби, защото не виждам друг начин да накараме лекарите да бъдат по-внимателни в работата си.
Както писах (май в другата тема) - на разположение съм на лични да съдействам на всеки да си напише жалбата срещу което и да е лечебно заведение, ако има някакво нарушение на правилата или добрата медицинска практика.

# 177
    Зиги,
Мисля, че и с адвокати трябва да ги погнеш. И то с голям иск за обезщетение!
Аз лично съм ок с лечението си в Токуда, но при вас яко се оляха. Богати са. Да си платят.

# 178
zigizagi пусни и тук: http://iamn.bg -изпълнителна агенция Медицински надзор и в Здравната каса! И двете работят, бавно, но работят. След като ти дадат входящите номера, веднага, ама веднага информирай Токуда като им ги пратиш навсякъде, където си комуникирате. Пиши им, че обмисляш и гражданско дело и мейли до телевизиите. Тогава ще видиш реакции. Пиши и до министерство на здравеопазването.
ММ като пуска жалби отдолу пише с копие до: и изброява всички възможни свързани със случайте институции. Всичко в БГ работи, но бавничко. Пускай и до институциите!

# 179
  • Пловдив
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … dDWujCgmEduO3yFAM

Странични реакции свързани със скелета на ICI-тата . От ревматология на Джонс хопкинс, макар и много ограничен брой пациенти.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 22:01 от whitefang

Общи условия

Активация на акаунт